Jump to content
Българският форум за музиканти

Get off

Members
 • Content Count

  198
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Get off last won the day on April 3

Get off had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Get off

 • Rank
  Редовно навъртащ се
 • Birthday 04/08/1971

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара,бас китара

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Варна
 1. Get off

  S/PDIF на звукова карта

  Два анологови, един цифров (SPDIF) и един MIDI ето защо са четири входа.
 2. Привет! От Варна съм ,но в условията на тая карантина това не е от особено занячение . Мога да ти запиша траковете на баса ако искаш. Имам си студио в мазата. И достатъчно време имам сега. Песните ми харесват. Пиши ако представлява интерес за теб. Поздрави!
 3. Този е предпочитаният , но има и други вариации.
 4. Get off

  Axe-Fx Demyth въпрос

  Една милисекунда е една хилядна част от секундата. Т.е. 1000мс са 1 секунда. Не мога да си представя че съществува човек на света, който може да усети закъснение от 1 мс.. Пък дори да е Стив Вай. Само той си знае какво точно е имал предвид в това интервю.
 5. Get off

  DiMarzio DP117 HS-3

  Ингви го ползваше за нек преди да мине на Сиймур Дънкан. Много добър адаптер с лоу аутпут. Мисля че ще глъхне между паф про и хотрейл.
 6. Get off

  поръчки от Musicstore?

  Купувал съм от тях. Не съм имал проблеми. Смятам че са коректни.
 7. Наскоро в домашни условия записвах с PG 57. Резултата беше доста приличен. Право в центъра на десния спийкър на кабинет 2Х12. Ако разполагаш и с двата бих те посъветвал да записваш и с двата едновременно само че на различни тракове. Успех!
 8. Честито! Супер китарка.Добре дошъл в клуба
 9. Get off

  Фен-клуб Marshall

  Аз съм с крайно стъпало Marshall 20/20 el 84 и с кабинет Marshall 1936 2x12. Много съм доволен и от двете макар че и двата преампа които включвам в тях са Mesa Boogie. Нямам снимки трябва да направя.
 10. Get off

  Gibson Les Paul

  Не става за забиване на пирони и за затваряне на компоти сигурно не става, ама за свирене е супер.
 11. Get off

  Преходник

  Ако разполагаш с миксер,който има ефект лууп може да включиш китарите в миксера а процесора в луупа. Това е май единствения вариянт за който се се сещам. Не съм сигурен дали ще стане и какъв звук ще излезе. Поначало да се включват две китари в един проц ми звучи ненормално. За мене всеки инструмент трябва да носи собственото си звучене,характер,динамика както и всеки музикант. Това което искате да направите образно казано е като да си забъркаш за закуска баничката с бозата в една кофа.
 12. Get off

  Fx Loop _ MEsa boogie dual rectifier

  Ако ще се ползва за компресор дист или екю е по-разумно да е преди усилвателя. Ако се ползва за дилей ,ревърб,хорус,фленджър и други подобни е по-добре в лупа (сенд/ритърна). Аз лично не бих изпозвал първия вариянт с такъв усилвател.Мисля,че това само ще скапе звука. И аз бих предпочел ТС електроникс в лупа.
 13. Get off

  Garland amps си има вече сайт

  Честито! Пожелавам много успехи!
 14. Get off

  Iron Maiden ефекти

  Marshall JMP1 като за начало.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.