Jump to content
Българският форум за музиканти

axel

Members
 • Content Count

  253
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

axel last won the day on August 7 2018

axel had the most liked content!

Community Reputation

143 Excellent

About axel

 • Rank
  Редовно навъртащ се
 • Birthday 01/25/1984

Previous Fields

 • Инструмент
  барабани

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София
 1. Пазя си един дек Сони и сега като прочетох твоята тема ми се прииска да го свържа и да си пусна някоя касетка. А колко беше вълнуващо да превърташ търсейки някое парче .... Спомени, спомени.
 2. Да, моя грешка. Отразява по-добре отстрани, а не отзад.
 3. Напротив. Това значи, че ще хваща най-малко странични шумове от изброените три микрофона.
 4. Да ви се похваля с новите си барабани. DS Drum Rebel Series Размерите са 22"х19", 10"х6", 12"х6,5" и 16"х14". Звука е покъртителен, касата е способна да събори малка сграда, томовете стрелят като калашник, а флора е нещо средно между двете. Шеловете са от бреза. Финиша е рисуван на ръка и очевидно не е по вкуса на всеки, но за мен са като произведение на изкуството и им се кефя много. И да, свиря метъл.
 5. https://raichevaudio.wordpress.com Тук също може да погледнеш, но мисля, че магазина е в Пловдив.
 6. axel

  Формула 1

  Това с Кобаяши няма как да се случи.
 7. Супер. Много приятно парче.
 8. Никъде. Доста хора вече свирят с този педал и може да разпиташ познати и приятели и евентуално да намериш, някой при който да отидеш да го пробваш. Въобще по нашите ширини последните години доста барабанисти си накупиха педали от този клас, така че при желание мисля, че ще намериш къде да пробваш и Аксиси и Трикове, както и въпросния Пърл. Ако си от София, бих ти дал да пробваш един от конкурентите на Демон-а.
 9. Колкото повече движещи се части, толкова повече загуби има в предаването на движението, респективно е почти невъзможно да се избегне този лаг в левия педал. Обикновенно проблема идва най-вече от каретата на карданната връзка, но при този клас така или иначе загубите са сведени до минимум и се съмнявам, че ще усетиш въобще такива. Пробвал съм конкретно този модел на Пърл и наистина левия педал се усеща много добре. Друг е въпроса, че за толкова пари по-добре да пробваш всичко, до което може да се докоснеш, защото дори да няма закъснение е възможно да не е най-удобния педал за твоя крак.
 10. axel

  Bring me the horizon - Shadow moses

  Екстра е, браво. И аз му се точа на това парче ама кога ли ще е.... Само гледай кадрите от краката да са от същия тейк, че така все едно не са твоите.
 11. axel

  Фукня

  Собственика мисля, че беше американец. Седалището и производството им е в България.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.