Jump to content
Българският форум за музиканти

axel

Members
 • Content Count

  257
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

axel last won the day on October 19 2019

axel had the most liked content!

Community Reputation

148 Excellent

About axel

 • Rank
  Редовно навъртащ се
 • Birthday 01/25/1984

Previous Fields

 • Инструмент
  барабани

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

1,841 profile views
 1. S и R моделите от Soloist серията на Кремона се предлагат и с размер 630мм, при които широчината на грифа е 50мм. И са под 500 лв.
 2. ^Мисля, че има друг предвид. ^^Този суич би трябвало да се отнася само за входовете на жак. Когато включиш XLR, картата автоматично разпознава дали е линеен или микрофонен сигнал и няма значение в какво положение е превключвателя. пс: И между другото, със сигурност това трябва да е описано в инструкцията за употреба.
 3. Бих ти предложил да хвърлиш едно око на звуковите карти Audient, моделите ID4 и ID14. Много добър вариант за микрофон е Aston Origin. Имам такъв и съм доста доволен, като до скоро го ползвах с ID14, от която също съм супер доволен. От изброените слушалки в първия ти пост, не съм чувал само Sennheiser HD300 и за тях не мога да дам мнение, но измежду останалите бих избрал DT770 PRO или M50x. Аз се спрях на 770Pro 80Ohm, които са по-удобни, но и с М50x няма да сбъркаш.
 4. Не си лош човек, друг ти е проблема.
 5. Пазя си един дек Сони и сега като прочетох твоята тема ми се прииска да го свържа и да си пусна някоя касетка. А колко беше вълнуващо да превърташ търсейки някое парче .... Спомени, спомени.
 6. Да, моя грешка. Отразява по-добре отстрани, а не отзад.
 7. Напротив. Това значи, че ще хваща най-малко странични шумове от изброените три микрофона.
 8. Да ви се похваля с новите си барабани. DS Drum Rebel Series Размерите са 22"х19", 10"х6", 12"х6,5" и 16"х14". Звука е покъртителен, касата е способна да събори малка сграда, томовете стрелят като калашник, а флора е нещо средно между двете. Шеловете са от бреза. Финиша е рисуван на ръка и очевидно не е по вкуса на всеки, но за мен са като произведение на изкуството и им се кефя много. И да, свиря метъл.
 9. https://raichevaudio.wordpress.com Тук също може да погледнеш, но мисля, че магазина е в Пловдив.
 10. axel

  Формула 1

  Това с Кобаяши няма как да се случи.
 11. Супер. Много приятно парче.
 12. Никъде. Доста хора вече свирят с този педал и може да разпиташ познати и приятели и евентуално да намериш, някой при който да отидеш да го пробваш. Въобще по нашите ширини последните години доста барабанисти си накупиха педали от този клас, така че при желание мисля, че ще намериш къде да пробваш и Аксиси и Трикове, както и въпросния Пърл. Ако си от София, бих ти дал да пробваш един от конкурентите на Демон-а.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.