docc Отговорено Февруари 21, 2010 Отговорено Февруари 21, 2010 От известно време - за home practice: Цитирай
musicman Отговорено Февруари 22, 2010 Отговорено Февруари 22, 2010 ^ Поздравления, ей така трябва да с епоства в тази тема ! Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 22, 2010 Отговорено Февруари 22, 2010 ^ Дааа! Отивам да ми слагат пейсмейкър след тия снимки, че ми се разхлопа сърцето... Цитирай
didopeshev Отговорено Февруари 22, 2010 Отговорено Февруари 22, 2010 ама айде слагайте снимки най-добре от концерт, ама не как свирите а снимка на риг-а на сцената ако показвате домашния риг - снимайте в къщи или репетиционната даже е добре да пишете и в коя банда свирите с това нещо за да може ако някой иска да дойде и да ви чуе на живо ^ въпросите в отделна тема защото тук са офтопик подкрепям , дори може да се започне като нова тема, в която да се слага само снимка + кратко изреждане на нещата , така ще стане доста по-любопитна темата Цитирай
Svanio Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 Пегаси темата... Китарлък -> тунир -> тремолце -> дистец -> ва-ва педал -> еквализер ->джилей -> джилей-> фйейзар->кубе По пътя има още, но идват по-бавно зааради кризата А ползата от тази тема някой знае ли я? Дано поне на автора му свърши работа Цитирай
tednet Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 Ето нещо което винаги ми помага с дизайна на педълборда ми. Дори има анализатор който показва колко ми е як педълбордът. http://www.beavisaudio.com/flash/DS1.html Цитирай
Додо Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 @Docc(пък и който знае): За какво служи тая "ластичка за коса" на нъта? Виждал съм го на доста китари и то все с различни парцалки, но така и не мога да си обясня какво прави там...? О, и... Е*ати якия риг! Цитирай
MrDeath Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 (Редактирано) ^Най-вероятни са следните 2 варианта: Вариант 1: Приплъзва го върху грифа за да мютва струните, докато прави разни акробатизми например. Вариант 2: Седи си винаги там, някои хора се оплакват, че китарите им дрънчат именно от там (струните след нъта) и така се заглушава това. 2ят вариант мисля е по-вероятният, ама ако иска docc ще си каже сам. Редактирано Юли 4, 2010 от MrDeath Цитирай
docc Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 ...Вариант 1: Приплъзва го върху грифа за да мютва струните, докато прави разни акробатизми например. Вариант 2: Седи си винаги там, някои хора се оплакват, че китарите им дрънчат именно от там (струните след нъта) и така се заглушава това. ... В конкретния случай е вариант 1. Аз лично използвам и приложение по вариант 2., но на друг инструмент. На мястото м/у обтегача и моста (на снимката е без "приспособлението"). ... и за да има шарения по темата - в момента съм със следната (FX) "подредба" за home practice. Стендът е "зареден" със следните: ... но предимно "разучавм" новата придобивка! Цитирай
muzicantini Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 Ааа, пич, прескочи ми сърцето няколко пъти... Браво, късметлия си! Цитирай
TONY Отговорено Август 23, 2010 Отговорено Август 23, 2010 Какво открих днес - Джо Стъмп'с чейн - Тази идея, ми е доста добре позната. Както е казал великият Конфуций - Три пътя водят към знанието: пътят на размишлението- това е най-благородния път, пътят на подражанието- това е най-лекият път, и пътят на опита- това е най-горчивият път. Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 23, 2010 Отговорено Август 23, 2010 Кофти снимка..,а и 2 камиона на Бос ползвам според случея. Цитирай
muzicantini Отговорено Август 23, 2010 Отговорено Август 23, 2010 Моят чейн от известно време: Китара (Крамър или Бейкърс) -> Процесор Бос -> *и сега внимание!* -> Домашно правен усилвател за бас китара-> домашно правен кабинет 1х12 с български широколентов 60-ватов говорител. Идилия... Ама ентусиазъм има ли, всичко е ок. (: Цитирай
Recommended Posts