pepislang Отговорено Февруари 3, 2019 Отговорено Февруари 3, 2019 (Редактирано) За поврче инфо за ефектите, както и схема, може да посетите сайта ми и да си свалите най-долу на ТАЗИ страница, PDF файла с диаграма на чейна ми. Редактирано Февруари 3, 2019 от pepislang 6 2 Цитирай
Kirilov_guitar Отговорено Февруари 13, 2019 Отговорено Февруари 13, 2019 Пепи, ти ни разби "лекичко". Доволен ли си от Mobius-а? И за miniwah-то - удобно ли е за манипулация? Определено е по-удобно за pedalboard, но се чудя дали е удобно на крака. OFFTOPIC: Преди много години си бяхме писали по ICQ и ми беше пращал няколко парчета от предстоящ тогава солоалбум. Какво стана с него? Цитирай
pepislang Отговорено Февруари 13, 2019 Отговорено Февруари 13, 2019 Здрасти. Всичко което имам на борда е резултат на многогодишен опит, проучвания и проби. Нямам излишни ефекти които просто да си седят там а всичко влиза в употреба в определен момент. Повечето ефекти от Мобиуса ги имам или съм имал на различни педалчета но той ми спестява място поне за 4 ефекта който ползвам на всяка цена ( хорус, тремоло, ротари, фейзър) а и го контролирам по миди което също е много удобно. Уато е супер-аз имам още 3 други и едното на Дънлоп е даже по-малко. Свикнах много бързо с по-малкия размер. Албума ми го има в Spotify, Amazon и във повечето електронни медии. Излиза като напишеш Peter Glavanov. Mish mash се казва. Поздрави! 2 Цитирай
bluelemon Отговорено Февруари 14, 2019 Отговорено Февруари 14, 2019 И аз да се похваля с последната ми дъска. Планирам един fuzz да бодна, но още се ослушвам. 4 Цитирай
svet.k Отговорено Февруари 28, 2019 Отговорено Февруари 28, 2019 И от мен нещо скромно :) 1 1 Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 11, 2019 Отговорено Март 11, 2019 На 28.02.2019 at 18:04, svet.k написа: И от мен нещо скромно Що не си ги направил на борд приятелю? Инак да .. минималистичен сет с най-важното! Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 11, 2019 Отговорено Март 11, 2019 На 03.02.2019 at 18:38, pepislang написа: За поврче инфо за ефектите, както и схема, може да посетите сайта ми и да си свалите най-долу на ТАЗИ страница, PDF файла с диаграма на чейна ми. Искам да питам тия сини светлинки какви са? Много космически дизайн ... впечатляващ борд! Цитирай
pepislang Отговорено Март 11, 2019 Отговорено Март 11, 2019 Има лед осветление-понякога гогато свиря на голяма сцена с много участници или някакво събитие на което се качват най-различни хора, го пускам на режим да мига и да си сменя цветовете за да привлича вниманието и да не ми стъпи някой от горе. Също изглежда красиво на тъмна сцена а и виждам по-добре какво да натискам. 3 Цитирай
musicman Отговорено Март 11, 2019 Отговорено Март 11, 2019 ^ А това малкото скриймърче как е като звук сравнено с по-големите си събратя? Цитирай
pepislang Отговорено Март 11, 2019 Отговорено Март 11, 2019 Не съм им правил А-В тест, но навремето имах един TS9 който продадох преди години. От малките имам 2 за 2 различни борда. Така по спомен определено малкия ми харесва повече. Аз го ползвам за клин буст-гейн почти на нула и волюм до край. 1 Цитирай
synchu Отговорено Март 11, 2019 Отговорено Март 11, 2019 E не е разбира се То това му е хубавото... Ако искаш чист чист - Suhr Kokoboost например и още много има. 1 Цитирай
musicman Отговорено Март 11, 2019 Отговорено Март 11, 2019 ^ Аз имам чист - MXR CAE Boost/Line Driver Ама ми стана чудно това наистина ли е чист бууст, щото на големите си има малко кривене. Ама малко не съм пипал. Цитирай
synchu Отговорено Март 11, 2019 Отговорено Март 11, 2019 Според мен е същата работа. Колкото има разлика между два големи (различни серии), толкова между малък и голям. Малкото просто е SMD монтаж на същите компоненти (доколкото OP amp произведен 80-те е същия като SMD аналогът му след 2010 - който на теория трябва да е с по-добри параметри, което на практика в китарния свят не винаги е равнозначно на по-добър звук ). 3 Цитирай
Svanio Отговорено Март 12, 2019 Отговорено Март 12, 2019 За т@шак, че има още липси и пренареждания =] 1 Цитирай
Recommended Posts