sa6tiat Отговорено Юли 14, 2010 Share Отговорено Юли 14, 2010 @Същият - А така! Това вече е продуктивно. Сега остава да се покажат в някоя тема нещата на Жоро колко са сложни и да се потърси някой който може и би желал да се справи с тях. Те го те: Не че записът изкъртва или квото там, просто Жоро знае да брои, има винаги идеи за всякакви аранжименти, ПОМНИ! партиите и не пита през седмица: "Ъъъъ, тук как беше?..." Въпросът е нериторичен - търся човек като Жоро, който не само е можещ като него, ами сериозен. Де го? Странно е, че не го споменават; он си е златна мина. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boreto Отговорено Юли 15, 2010 Share Отговорено Юли 15, 2010 Не си прочетох името, колеги засрамете се! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
darmonko Отговорено Юли 15, 2010 Share Отговорено Юли 15, 2010 За съжаление добрите барабанисти и в студио и на живо масово са заместени от не чак толкова добър, но доста по-евтин софтурер и хардуер. Всички знаете какви са причините... Лично аз не бих излязъл на сцена с пластмасов басист, китарист или какъвто и да е друг инструменталист, но по отношение на барабаните съществува разбирането, че може да се правят компромиси. Въпреки това тази тенденция има и положителен ефект - търсене за добри и можещи живи музиканти винаги ще има а естественият подбор ще остави в бранша само тези, които наистина имат талант и възможности и не спират да се развиват 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drumvarna Отговорено Юли 15, 2010 Share Отговорено Юли 15, 2010 (Редактирано) Боре, не знам от кой град си(ако си от софия, някой ако започне Софийските барабанисти ще те има там), иначе с удоволствие си в списъка на най- добрите китаристи които свирят на барабани Редактирано Юли 15, 2010 от drumvarna Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Veyko Отговорено Юли 15, 2010 Share Отговорено Юли 15, 2010 Не смятам да са изчезнали. Стефан Цеков е машина, Борко Бояджиев, Георги Марков младши е луд, Този тъй нареченият Brown Sugar е як също. От НБУ има разни млади надежди. От по-старите не видях Даката да е споменат. Има и доста други. Аз по-скоро мисля, че те първа ще има добри барабанисти. Ето още един: Санди (Senor Buffo, Насекомикс, ex Root Souljah): Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niacin Отговорено Юли 15, 2010 Share Отговорено Юли 15, 2010 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yoanna Отговорено Март 16, 2022 Share Отговорено Март 16, 2022 On 7/14/2010 at 1:43 PM, vihro said: И аз да направя нещо конструктивно по темата,за да не бъда голословен И въпреки обвиненията по-горе,бих казал точно обратното,че Йордан Борисов страда от прекомерна скромност,а всъщност е един от малкото грамотни музиканти-барабанисти,които познавам,а в същото време технически и свободата с която свири, са на много високо ниво.Защото много хора дробят картофите,но малко осъзнават какво правят и защо го правят.Затова моят принос е: 1.Йордан Борисов-Варна 2.Ясен/Шумен/-Cyntia 3.Иво/Шумен/-Iradeum 4.Стефан-Чефо/Шумен/- Ничия Земя 5.Гошо-Румпела/Шумен/-Трета Световна Не зная какво се случва с тези хора сега,но на времето когато започвах, вече бяха най-добрите в Шумен от моето поколение. Ще си позволя само да спомена още едно име,защото за музикантлъка възраст няма-Любчо Кръстев/малкия,който за поколението над 50 за мен си остава най-доброто,което някога съм виждал в родината,че и извън нея.Нивото и грамотността при него са на такова извънземно ниво,че е без никакво значение с кой е свирил и къде.Така или иначе нямам записи с които да удостоверя думите си,а само личният му пример като мой учител и легендите,които се носят от уста на уста за този човек. Любчо Кръстев от Шумен ли 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Март 29, 2022 Share Отговорено Март 29, 2022 Дано вземе, че отговори след 11 години... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Март 29, 2022 Share Отговорено Март 29, 2022 @Evtim Djerekarov То птичето в тоз' живот един път каца на рамото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vihro Отговорено Април 23, 2022 Share Отговорено Април 23, 2022 На 16.03.2022 г. at 13:43, Yoanna написа: Любчо Кръстев от Шумен ли Да, него съм визирал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Йоанна Отговорено Юни 16, 2022 Share Отговорено Юни 16, 2022 На 14.07.2010 г. at 13:43, vihro написа: И аз да направя нещо конструктивно по темата,за да не бъда голословен И въпреки обвиненията по-горе,бих казал точно обратното,че Йордан Борисов страда от прекомерна скромност,а всъщност е един от малкото грамотни музиканти-барабанисти,които познавам,а в същото време технически и свободата с която свири, са на много високо ниво.Защото много хора дробят картофите,но малко осъзнават какво правят и защо го правят.Затова моят принос е: 1.Йордан Борисов-Варна 2.Ясен/Шумен/-Cyntia 3.Иво/Шумен/-Iradeum 4.Стефан-Чефо/Шумен/- Ничия Земя 5.Гошо-Румпела/Шумен/-Трета Световна Не зная какво се случва с тези хора сега,но на времето когато започвах, вече бяха най-добрите в Шумен от моето поколение. Ще си позволя само да спомена още едно име,защото за музикантлъка възраст няма-Любчо Кръстев/малкия,който за поколението над 50 за мен си остава най-доброто,което някога съм виждал в родината,че и извън нея.Нивото и грамотността при него са на такова извънземно ниво,че е без никакво значение с кой е свирил и къде.Така или иначе нямам записи с които да удостоверя думите си,а само личният му пример като мой учител и легендите,които се носят от уста на уста за този човек. Лично аз имам клип на малкия.Той е свако на майка ми.Благодаря за прекрасните думи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Ноември 20, 2023 Share Отговорено Ноември 20, 2023 Никой не спомена Орлин Радински - "Линч"... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts