Jump to content
Българският форум за музиканти

stivvv

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно stivvv

  • Рожден ден 08/24/1993

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Contact Methods

  • AIM
    stivi_931
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofia

stivvv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Обществена Репутация

  1. Браво,браво,доста добре!
  2. Офффффффф,добре,разбрах,Вие сте прави,правете каквото искате,то па човек да не си каже мнението в тоя форум,............,тука ме изядохте "почитателите" на Маршал!!!Само споделям мнение и изведнъж едва ли не ме нападат модератори,някакви предупреждения,метъл колеги ме заплашват с действия от сорта на Брус Уилис в Die hard 4!И не сравнявам Маршал с Фендър, НО ЯВНО НЕКОМПЕТЕНТНОТО МИ МНЕНИЕ НЕ ЗНАЧИ НИЩО!....................,само казах,че можеш да си земеш 100 ватов Фендър и да сринеш блока за 500 лева,а не с Маршал за 1500 лева!!!
  3. Добре ,извинете Baby Thomas( ) за това "несериозно и некомпетентно изказване"( )от моя страна,сигурен съм че ти си много компетемтен!!!
  4. Аз ли БЕ ???? АЗ НЕ ги сравнявам бе професоре,а само казвам,или май не можеш да четеш,че шибания Маршал струва майка си и баща си,а Fender Frontman 212R е много по-малко пара за нещо ,вършешто същата работа!!!!!!!!!!!
  5. Еми не му е ''много блага'' цената,за пример ще ти дам Fender Frontman 212R Guitar Amplifier,струващ 499 лева и пак е 100 ватов и е много добър амп също!!!А с Marshall MA100C си плащаш малко парички и за марката!Аз лично не бих дал тея пари даже и за 3 х ЕСС83 предусилвателни лампи и 4 х EL34 крайни лампи,като за много по-малко пари зимаш почти същото нещо( са не е Marshall ,нали де....) Ма иначе е много як амп. де,няма спор.
  6. Барабаниската има добър ритъм!И певицат е яка (на виншен вид),тази с черните ботуши! Но трябва малко да се отпуснете !!!
  7. Същото е приятел,само ги свири нещата правилно,после ще ти е по-лесно да ги свириш на ел.китара.Не е чак такъв проблем,че са на акустична,а по оригинала са на ел.,просто на акустичната не е същия саунд,нямаш същото усещане за песента(оригинала сие оригинал се пак).След време ще къртиш на електрическата ти ,споко!
  8. Еми трябва да стане сега вече! http://s915.photobucket.com/albums/ac360/s...27052010259.jpg Обявата ми е в профила, в теми!И китарката ми е парвата на мене ,и аз почнах с нея да свиря за пръв път,голям кеф беше,китарата е супер.Или винаги можеш да си земеш Stagg,но трябва да избираш внимателно и да я пробаш първо,че има и големи болкуци.
  9. Така чувам , че Gibson вадели доста добър звук,пък не знам! Ако решиш да си откраднеш един ,земи и за мене,а!? Тая китара не е лоша, моя е и я продавам!Ако си заинтересуван, ма не я пращам по доставка,само ако имаш път към София в близките 3 месеца. http://s915.photobucket.com/albums/ac360/s...27052010259.jpg
  10. Всеки музикант знае,че барабаниста има много важна роля в една група.Той се грижи за спазването на ритъма и допълва звученето на песента!Но напоследък забелязвам (нищо лично),че вече все по-малко хора се захващат с този велик инструмент и много малко барабанисти са ма наистина добри в това ,което правят.И ми е много чудно защо става така!? Не че казвам,че вече няма добри барабанисти в София,но намаляха значително.Аз лично съм китарист,но винаги са ме впечатлявали барабанистите и техните инструменти.Така че,ако някой колега има мнение,нека да го сподели!
  11. stivvv

    Esp Ltd Alexi-200

    Много добър избор приятел!ESP са много добра марка, и на добри пари също.Не съм ги пробал лично, но и аз чува много добри отзиви за звука им!!! И тва V Е ЯКО,гледай ако си го взимаш да има ламибар! А за магазин и аз не знам ,мисля ,че няма в София.
  12. А дано де!И аз тва искам !!! Як съвет
  13. Мерси за съвта! И свиря в група- свирим главно хард рок(AC/DC) и Metallica по малко, също Black Sabbath.
  14. А АААА не мислиш ли ,че вече видях тази тема , питам за Hamer Vector бе !!!И да, имам уши, но за тва искам мнение,щото не мога да реша.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.