a_panov Публикувано Февруари 22, 2010 Публикувано Февруари 22, 2010 Искам да си изтрия акаунта във форума. Ако някой може да го направи, моля да ме изтърка!
Tozi Отговорено Февруари 22, 2010 Отговорено Февруари 22, 2010 Да ве, интересно в този форум няма опция за отказване ако човек реши. Веднъж като се регистрираш и край. .... или така ми се струва.....
Басурендер Отговорено Февруари 22, 2010 Отговорено Февруари 22, 2010 ^ Обречен си ! Това е за цял живот. Все едно да си отрежеш карабината , и после да кажеш " не искам да съм обрязан". Вече си посветен. Ти да си чул някой да напусне мафията ей така - "ами отказвам се"?.... Не става.
BREAKDOWN Отговорено Февруари 22, 2010 Отговорено Февруари 22, 2010 Така е! Няма, бивш президент, бивш полицай, бивш циганин ... и бивш музикант Аз например не карам Рено от три години, но акаунта във форума на Рено си ми седи! Даже чат - пат навестявам народа да видя до къде е стигнал в дилемата "какви всесезонни гуми до 100 лв. да си купя" почти като нашата любима тема "Най-добрата китара до 300 лв."
Лими Отговорено Февруари 22, 2010 Отговорено Февруари 22, 2010 Затова човек трябва да мисли преди да каже нещо. Казана дума - хвърлен камък. По-добре голям залък лапни, но голяма дума не казвай. Тези форуми са като досиета, но остават открити за цял живот, освен ако не съботираме(взривиме) хостинга.
Vlad Отговорено Февруари 23, 2010 Отговорено Февруари 23, 2010 ... Така е! Няма, бивш президент, бивш полицай, бивш циганин ... и бивш музикант ... Има бивши музиканти и то много.
BREAKDOWN Отговорено Февруари 23, 2010 Отговорено Февруари 23, 2010 Ами! То е като бензина но не е имало кой да им драсне клечката Пък ако са наистина "бивши" - толкова са били и музиканти... кръвта вода не става, вълка, козината, ярето....
IgniteAll Отговорено Февруари 23, 2010 Отговорено Февруари 23, 2010 Алекс, пиши на Рафо едно ЛС и изложи доводите си за триенето на профила ти. До ден днешен изтрит профил няма. Можеш да сложиш безумна парола на този си профил като преди това смениш мейла вътре и така да го заличиш. Просто ще те има, но няма да можеш да влезеш вътре.
Angelina Sekulova Отговорено Февруари 23, 2010 Отговорено Февруари 23, 2010 ^ Жестоко, извинявам се, много ми е смешно... Значи не може да се заличи акаунт, а ако ми хрумне да се откажа от дрогата, наречена "форум", трябва да си самошифровам достъпа по такъв непредсказуем начин, че да се самоизлъжа!?! Мания!! (не мафия... )
kolio_k Отговорено Февруари 23, 2010 Отговорено Февруари 23, 2010 А кому е нужно да се трие профил в края на краищата, ако искаме , можем просто да спрем да влизаме. Хиляди хора хора вече са го направили без усложнения
Tozi Отговорено Февруари 23, 2010 Отговорено Февруари 23, 2010 И защо да не може да бъде изтрит акаунт?
Ивелин Отговорено Февруари 23, 2010 Отговорено Февруари 23, 2010 (Редактирано) Вероятно, защото ако си писал в теми, след като ти изтрият акаунта, тези теми ще изглеждат нелогични. Или за да се трупа потребителския номер. Редактирано Февруари 23, 2010 от Ивелин
prayer4eto Отговорено Февруари 23, 2010 Отговорено Февруари 23, 2010 Акаунт не може(не бива) да се изтрие поради "Integrity violation" причини - логически и физически. Но пък има опция даден акаунт да бъде БЛОКИРАН, при това перманентно. Въпросът е дали това е идеята ?
Свилен Бас Отговорено Февруари 23, 2010 Отговорено Февруари 23, 2010 E, как да не може да се изтрие? Толкова изтрити потребители са ми пращали ЛС-та, които все още мога да прочета - просто подателят е "изтрит потребител"
Recommended Posts