Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Искам да си изтрия акаунта във форума.

Ако някой може да го направи, моля да ме изтърка!

Отговорено

Да ве, интересно в този форум няма опция за отказване ако човек реши. Веднъж като се регистрираш и край. .... или така ми се струва..... :greenangel:

Отговорено

^ Обречен си ! Това е за цял живот. Все едно да си отрежеш карабината , и после да кажеш " не искам да съм обрязан". Вече си посветен. Ти да си чул някой да напусне мафията ей така - "ами отказвам се"?.... Не става.

Отговорено

Така е! Няма, бивш президент, бивш полицай, бивш циганин ... и бивш музикант :cheers2::greenangel:

Аз например не карам Рено от три години, но акаунта във форума на Рено си ми седи! Даже чат - пат навестявам народа да видя до къде е стигнал в дилемата "какви всесезонни гуми до 100 лв. да си купя" :godbless: почти като нашата любима тема "Най-добрата китара до 300 лв." ;)

Отговорено
:godbless: Затова човек трябва да мисли преди да каже нещо. Казана дума - хвърлен камък. По-добре голям залък лапни, но голяма дума не казвай. :cheers2: Тези форуми са като досиета, но остават открити за цял живот, освен ако не съботираме(взривиме) хостинга. :greenangel:
Отговорено
...

Така е! Няма, бивш президент, бивш полицай, бивш циганин ... и бивш музикант :rockon::wallbash:

...

Има бивши музиканти и то много.

Отговорено

Ами! То е като бензина но не е имало кой да им драсне клечката :) Пък ако са наистина "бивши" - толкова са били и музиканти... кръвта вода не става, вълка, козината, ярето.... :greenball:

Отговорено

Алекс, пиши на Рафо едно ЛС и изложи доводите си за триенето на профила ти. До ден днешен изтрит профил няма. Можеш да сложиш безумна парола на този си профил като преди това смениш мейла вътре и така да го заличиш. Просто ще те има, но няма да можеш да влезеш вътре.

Отговорено

^ :):cheers:

Жестоко, извинявам се, много ми е смешно... :rocker:

Значи не може да се заличи акаунт, а ако ми хрумне да се откажа от дрогата, наречена "форум", трябва да си самошифровам достъпа по такъв непредсказуем начин, че да се самоизлъжа!?!

Мания!! (не мафия... :rockon: ) :greenball:

Отговорено

А кому е нужно да се трие профил в края на краищата, ако искаме , можем просто да спрем да влизаме. Хиляди хора хора вече са го направили без усложнения :greenball:

Отговорено (Редактирано)

Вероятно, защото ако си писал в теми, след като ти изтрият акаунта, тези теми ще изглеждат нелогични.

Или за да се трупа потребителския номер. :punk_guitar:

Редактирано от Ивелин
Отговорено

Акаунт не може(не бива) да се изтрие поради "Integrity violation" причини - логически и физически. Но пък има опция даден акаунт да бъде БЛОКИРАН, при това перманентно. Въпросът е дали това е идеята ? :punk_guitar:

Отговорено

E, как да не може да се изтрие? Толкова изтрити потребители са ми пращали ЛС-та, които все още мога да прочета - просто подателят е "изтрит потребител" :punk_guitar:

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.