Jump to content
Българският форум за музиканти

a_panov

Members
 • Posts

  515
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

a_panov last won the day on December 22 2016

a_panov had the most liked content!

About a_panov

 • Birthday 07/15/1975

Previous Fields

 • Инструмент
  от метла... до лопата

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sofia

Contact Methods

 • Skype
  evitatrade

Recent Profile Visitors

1925 profile views

a_panov's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

105

Reputation

 1. Имам един гардероб китари, 11-12 ли, 14 ли, не знам, но са над 10. И по малко съм почнал да ги модвам. Ако се спра на някоя, правя и леки ъпгрейди и най-важното и слагам струни и я интонирам за струните и строя. Сега една ме чака за 12-56 или 13-56 и дроп D за неща на Obituary, имам една разглобена на две и тя чака за струни и 12 -13-ски и дроп ама за Sodom-ии. Имам две LP, едно SG, един Ibanez S470, и още няколко които не мога да си ги спомня сега. Имам 2 кубета които не ги харесвам едното е 6.5 говорител, другото е 10-ка. Имам и 10-ка в кабинет. Имам и Marshall Plexi. Имам и Line 6 Spider IV 120 с два 10 инча с педала ама изостана Малта, само педала е 80 пари. И да ви кажа моя опит! Нищо от това дето имам не ми трябва!!! Даже и колата само с две врати и нея ще изхвърля някой ден... Послеслов: Тая на снимката от половин година е с четири струни, иначе е с Planet Waves колан! И я чакат два нови потенциометъра и медно фолио... И струни!
 2. Може ли да вмъкна един въпрос в темата. През каква Операцианна Система ги ползвате тия софтуери, чини ми се че всичко е за Windows. А аз премих на Линукс и ми е по мирна главата от към софтуер. И не го ползвам компютъра за свирене. Дали има някой опит с Линукс и китара?
 3. Нито купувам, нито продавам, само се хваля! Малко потенциометри 24-ки, малко 16-ки всичките на Bourns. И малко кондензатори за хъмбъкери. Ако някой си беше харесал нещо щеше да дойде днес. Лека вечер.
 4. Може да клати 250 Ома слушалки. Само за това го ползвам тоя Line 6.
 5. https://highonscore.com/beyerdynamic-history-studio-legends/ DT 770 PRO – Closed back (studio, stage) DT 880 PRO – Semi-open back (reference monitoring, mastering, mixing) DT 990 PRO – Fully open back (critical listening) Аз имам Beyerdynamic DT 770 PRO, 250 ома. За усилвател и USB DAC ползвам Line 6 TonePort UX1.
 6. Здравейте Трябва ми лекар който да ми издаде една бележка. Та работа съм от сутрен до вечер и нинкак си не мога да отида до някой лекар а и не познавам такъв. Уж имам личен лекар ама нито го знам къде е, нито кой. 7 сутринта излизам за работа и се прибирам 7 вечерта. Моля. Не става въпрос да търся фалшиф сертификат за ковит, за друго. 0877644011 Александър
 7. Моята заявка е за 41 евро, ако има някой нещо да поръча да казва. Аз плащам всичко и после ще ми плащате.
 8. Ще си купувам разни работи от https://www.musikding.de който иска да си вземе нещо да казва, да споделим транспорта...
 9. Подарявам, не искам пари. Ако не се намерят желаещи, ще ги архивирам в кръглата папка...
 10. Здравей! Имам части за: https://ax84.com/archive/ax84.com/hioctane.html Но нямa дa ги ползвам! 6 чисто нови потенциометри по спецификация от немски магазин съм ги купил, пазя и фактурата, дал съм 20€. 3x500k log Alpha 24mm 1x50k lin Alpha 24mm 1x1M log CTS 24mm 1x250k lin Bourns 24mm Заедно с тази покупка на потенциометрите съм взел 6 маршалски "златни" врътки. Два ключа за захранване и отопление. Два жака. Отделно имам захранваш траф от старо лампово радио и метално шаси с 4 цокъла от това радио. Ако някой му трабват за собствена употреба да ми се обади.
 11. Line 6 Pocket Pod на батерии има нисък изход и бражди, на адаптер си е ОК. По точно когато е на батерии и му свети екранчето звука е ок, като му изгасне екранчето се разваля звука. Когато е на траф няма значение дали му свети екранчето или не, винаги е читав звука.э На кого да го дам да го оправи? И имам английско зарядно което е шумно, може да му се вземе кабела и да се направи някакво друго зарядно. Моля за мнение! Благодаря!
 12. Имам Ibanez и търся резервни части за него. Има ли в София магазин с налични части за марката или където да се поръчат?
 13. Има ли свободни музиканти в Стара Загора? Аз съм ориентиран към неслушаем метъл! Такъв си израстнах и такъв останах...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.