Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Лек ъпгрейд на вездесъщото Mac Mini с 500GB SSD и едно външно 2ТВ дискче за сторидж и бекъпи. Че седнах да правя едни миксове и отесняха старите... :whistle: 

MacMiniUpgrade2016.png

• 5 months later...
Отговорено

Много четох за Antelope Orion Studio и все още се чудя дали него да го купя? 12/те преампа, които предлага и това че е със самостоятелен DSP и два реампа са много изкушаваща оферта . Но народа в gearslutz сигнализира за много дефекти , още в началото на работата на моделите Zen и Orion studio .Оплакват се и от техническия съпорт на Antelope. А и във ФБ и ютюб също не отговарят на сериозни въпроси на потребителите .Разколебан съм по тази причини и започнах да сравнявам с UA apolo 8 quad

Отговорено

Аз съм с Антилопа Зен Студио. Не знам ,за какви дефекти става дума. А техническата поддръжка (за нас в България) е на един градски разговор разстояние.

• 1 year later...
  • 1 year later...
Отговорено

^ Брат, за да видя тази снимка трябва да ходя в инстаграм. Айде пускайте снимки, които могат да се видят директно.

Отговорено (Редактирано)

Те новите неща са бюлюк много... хей на част от тях :)

Минаваме Out Of The Box :P

IMG-1322.jpg

Редактирано от jabs
Отговорено
21 hours ago, musicman said:

^ Брат, за да видя тази снимка трябва да ходя в инстаграм. Айде пускайте снимки, които могат да се видят директно.

При мен се вижда снимката директно явно проблема е при тебе.. Снимката е от инстаграм защото там само съм я качил.. ;)

Отговорено

^ Възможно е потребителите на Инстаграм да я виждат, но има и такива които не сме потребители и не искаме и да ставаме :) За това моля да пускате снимки, които се виждат от всички ;)

Отговорено
1 hour ago, musicman said:

^ Възможно е потребителите на Инстаграм да я виждат, но има и такива които не сме потребители и не искаме и да ставаме :) За това моля да пускате снимки, които се виждат от всички ;)

Еми язлозох си от профила и влязох тук и пак показва снимката.. Така че аз не виждам проблем ;)

Отговорено
Преди 5 часа, musicman написа:

Така е, директно във форума не се вижда - трябва да се цъкне на линка към Инстаграм и чак тогава излиза.

ig.jpg

Отговорено

При мен си се вижда ембеднато във Форума. Може би зависи от браузъра и/или настройки някакви...

П.П. Нямам профил там и изобщо не го ползвам, ходил съм 2 пъти през живота си на тоя сайт.

Отговорено

Явно има проблеми с ембедването на Инстаграм,  така че ако искате да се изфукате качествено - не го ползвайте :)

Но все пак всеки си преценява за себе си.