Baby Thomas Отговорено Март 19, 2016 Отговорено Март 19, 2016 Лек ъпгрейд на вездесъщото Mac Mini с 500GB SSD и едно външно 2ТВ дискче за сторидж и бекъпи. Че седнах да правя едни миксове и отесняха старите... 4 Цитирай
enuffZnuff Отговорено Септември 9, 2016 Отговорено Септември 9, 2016 Много четох за Antelope Orion Studio и все още се чудя дали него да го купя? 12/те преампа, които предлага и това че е със самостоятелен DSP и два реампа са много изкушаваща оферта . Но народа в gearslutz сигнализира за много дефекти , още в началото на работата на моделите Zen и Orion studio .Оплакват се и от техническия съпорт на Antelope. А и във ФБ и ютюб също не отговарят на сериозни въпроси на потребителите .Разколебан съм по тази причини и започнах да сравнявам с UA apolo 8 quad Цитирай
presly Отговорено Септември 11, 2016 Отговорено Септември 11, 2016 Аз съм с Антилопа Зен Студио. Не знам ,за какви дефекти става дума. А техническата поддръжка (за нас в България) е на един градски разговор разстояние. 1 Цитирай
ultramega Отговорено Декември 20, 2017 Отговорено Декември 20, 2017 Скромно като за тук , но за първи път си вземам затворени : 3 Цитирай
bmo Отговорено Декември 21, 2017 Отговорено Декември 21, 2017 Честито! И дано се раздвижи малко тая умряла тема. 1 Цитирай
iliatilev Отговорено Юли 31, 2019 Отговорено Юли 31, 2019 (Редактирано) То минаха 2 години откакто го взех но все пак Редактирано Юли 31, 2019 от iliatilev Цитирай
musicman Отговорено Юли 31, 2019 Отговорено Юли 31, 2019 ^ Брат, за да видя тази снимка трябва да ходя в инстаграм. Айде пускайте снимки, които могат да се видят директно. Цитирай
jabs Отговорено Юли 31, 2019 Отговорено Юли 31, 2019 (Редактирано) Те новите неща са бюлюк много... хей на част от тях Минаваме Out Of The Box Редактирано Юли 31, 2019 от jabs 3 1 Цитирай
iliatilev Отговорено Август 1, 2019 Отговорено Август 1, 2019 21 hours ago, musicman said: ^ Брат, за да видя тази снимка трябва да ходя в инстаграм. Айде пускайте снимки, които могат да се видят директно. При мен се вижда снимката директно явно проблема е при тебе.. Снимката е от инстаграм защото там само съм я качил.. Цитирай
musicman Отговорено Август 1, 2019 Отговорено Август 1, 2019 ^ Възможно е потребителите на Инстаграм да я виждат, но има и такива които не сме потребители и не искаме и да ставаме За това моля да пускате снимки, които се виждат от всички 1 Цитирай
iliatilev Отговорено Август 1, 2019 Отговорено Август 1, 2019 1 hour ago, musicman said: ^ Възможно е потребителите на Инстаграм да я виждат, но има и такива които не сме потребители и не искаме и да ставаме За това моля да пускате снимки, които се виждат от всички Еми язлозох си от профила и влязох тук и пак показва снимката.. Така че аз не виждам проблем Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 1, 2019 Отговорено Август 1, 2019 jabs, то само кабелите са сигурно 2 хилки... 1 2 Цитирай
yamaha Отговорено Август 1, 2019 Отговорено Август 1, 2019 Преди 5 часа, musicman написа: ^ Възможно е потребителите на Инстаграм да я виждат, но има и такива които не сме потребители и не искаме и да ставаме За това моля да пускате снимки, които се виждат от всички Така е, директно във форума не се вижда - трябва да се цъкне на линка към Инстаграм и чак тогава излиза. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 2, 2019 Отговорено Август 2, 2019 При мен си се вижда ембеднато във Форума. Може би зависи от браузъра и/или настройки някакви... П.П. Нямам профил там и изобщо не го ползвам, ходил съм 2 пъти през живота си на тоя сайт. 1 Цитирай
musicman Отговорено Август 2, 2019 Отговорено Август 2, 2019 Явно има проблеми с ембедването на Инстаграм, така че ако искате да се изфукате качествено - не го ползвайте Но все пак всеки си преценява за себе си. Цитирай
Recommended Posts