rudibass Отговорено Май 20, 2012 Отговорено Май 20, 2012 То идеята е да се види надписа..Скивай как съм ги огънал струните...А и тая дето не съм я снимал я мразим.Само тя ми излезе 42 кинта че е 120 см дълга.Е нали исках дебела струна.... е на ми сега дебела струна.. 2 Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Май 21, 2012 Отговорено Май 21, 2012 Таз' година метър и двайсе, догодина - метър и педесе! Хората са казали - кеф цена нема! Чакаме да го видим целия Цитирай
Demiurg Отговорено Май 21, 2012 Отговорено Май 21, 2012 6 струни, а праговете продължават... Арфист ! Като стане, да са пофалиш с повечко снимки ! Цитирай
rudibass Отговорено Май 21, 2012 Отговорено Май 21, 2012 не са 6 струните..Толкова се хванаха на снимката....хехехехе... 1 Цитирай
rudibass Отговорено Юни 10, 2012 Отговорено Юни 10, 2012 Такаааа..Дойде и моя ред се сдобия с поръчков бас. Ето произведението на изкуството на небезисвестният Варненски лютиер и прекрасен музикант-джазмен Цветан Цветанов (ZVETANO). Малко инфо : Адаптери- Bartolini G shape Ключове - Costom Електроника - NAUDIO 3 band , 5 pot, 2 pickup, 1 mid cut swich Миди адаптер - Roland BR 3 Използвани дървета : блатен ясен ,венге , клен 2 Цитирай
ivo123 Отговорено Юни 10, 2012 Отговорено Юни 10, 2012 Сигурно звучи добре, но на външен вид куца.... Цитирай
yordaniy Отговорено Юни 11, 2012 Отговорено Юни 11, 2012 ^ Ти се изказа бе, баце... Горе пише "поръчков" - демек rudibass сам си е избрал формата, демек него го кефи! Да не говорим, че формата очевидно е взаимствана от един друг бас - ти кажи кой! :-P ^^ @Жоре, честит да ти е баса! Да си свириш с ултра-кеф на него! И в скоро време да го видим на сцена! :-) 2 Цитирай
rudibass Отговорено Юни 11, 2012 Отговорено Юни 11, 2012 Mерси Данчо!.Баслето е доста удобно и аргономично .Звука заради мулти скалата е дълбок, топъл и плътен.... А за IVO 123 ...еми бате пробахме се да направиме 7 струнен бас с формата на китарата на Джеймс Хетфийлд, но така и не се намери лютиер, който да я почне преди да се самоубие....Но си взимам бележка и другия път ще внимавам с формата която харесвам....и поръчвам...С уважение Гого Цитирай
serengeti Отговорено Юни 11, 2012 Отговорено Юни 11, 2012 Баса е страхотен-честито!!Но мисля че можеше да има още 3-4 болта на нек покета. Цитирай
ednomomi4e Отговорено Юни 11, 2012 Отговорено Юни 11, 2012 Прилича на рашански бас, само дето не е сгъваем и за руски пляски сигурно ще става Цитирай
rudibass Отговорено Юни 11, 2012 Отговорено Юни 11, 2012 Хахааааа верно бе как не се сетих ,че може да е сгъваем.А руските пляски какво са?Ядат ли се Цитирай
Demetrii Отговорено Юни 12, 2012 Отговорено Юни 12, 2012 И мен не ме кефи формата, но това от доста време престана да е от значение за мен. Има много по-важни неща в един бас от това как изглежда. Да не говорим, че щом е поръчков, този който дава парите, иска да е така И това е негово право. Инак финиша и цвета много ме кефят. Това нещо "Миди адаптер - Roland BR 3" за какво се ползва? 2 Цитирай
armario Отговорено Юни 12, 2012 Отговорено Юни 12, 2012 Криви са праговете, защото на Жоре му паднаха едни кинти в ръцете и докато ги хване всички, си покриви пръстите. И понеже още не е бил направен баса, в последния момент са решили да му направят "крива китара и крив гриф", за да свири по -лесно с "кривите пръсти". Айде стига глупости! Жорка, с кеф да й разтриваш мензурата на тая красавица. Важното е , че теб те кефи и каквато си я поръчал, такава е станала. Успех и нов албум - с нея. И чакаме сбирка, за да се похвалиш както си му е реда! 1 Цитирай
Recommended Posts