Миксън Отговорено Март 17, 2011 Отговорено Март 17, 2011 Както аз мога да се похваля от Nux-а който си взех днес. Модела е Minghty30 и е 30 ватово (о изненада) Но звукът е уникален! Цитирай
Такинса Отговорено Март 17, 2011 Отговорено Март 17, 2011 Вик , Честито за новото басче !!! Май вече сме от една партия !!! )) Със здраве да го ползавш )) 1 Цитирай
cecob Отговорено Март 18, 2011 Отговорено Март 18, 2011 (Редактирано) Миналия месец пристигна един стар фетиш: Но нещо не съм крайно очарован. Грифът е с бая по-различен профил от този на '51 reissue (по-изтънен, остри кантове на фингърборда и не толкова удобен- ръката ми се натоварва много след час свирене). Както пишат навсякъде жака се вади непрекъснато и трябва да се "побългарява" за да стане стабилен. Отделно, въпреки, че дървото е страхотно като звукови качества, оригиналният адаптор е кофти и убива много от кефа. Редактирано Март 18, 2011 от cecob Цитирай
Bay Emo Отговорено Март 18, 2011 Отговорено Март 18, 2011 Да са ви честити дървесата, момчета, а следващите да са още по . Викторе, ако можеш да ми кажеш колко милиметра е разстоянието между струните при магарето, че и аз го гледам от доста време, но не намерих никъде този размер. Също как е баланса? Грифът натежава ли, когато свириш прав? Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 18, 2011 Отговорено Март 18, 2011 Струните по усет са една идея по-близо от тези на Ibanez BTB 676, които по спецификация са на 17мм. За моите лапи не е неудобно да бъркам между струните и да бръмча с дабъл тъмб. Като сравнение между Ibanez-a и Шекито, не усещам особена разлика и не се напрягам, а дори Шекито ми е по-удобно в някои моменти. Истина е, че няма вкарана спецификация за това разстояние, но винаги съм насреща да тестваш. Балансът го изпитах веднага с широк колан и няма грижи. Ключовете са олекотени, от някакъв композит и главата не увисва, нито пък грифът се вдига нагоре. Това още трябва да го тествам, но за мен и в това отношение е удобен бас към момента. Долният болт за колан на тялото е закрепен в горната част на телцето, което е с цел именно този баланс. Басът пристигна прекрасно фабрично сетъпнат с гриф прав като огледало, без мисъл за фретбъз. Ако имаш желание, ще се видим в удобен час и ден, за да тестваш лично. За мен ще е удоволствие да полафим пак на тема басове. Цитирай
blr Отговорено Март 19, 2011 Отговорено Март 19, 2011 Цецо, Това Sting Signature ли е? Не знаех, че е с по-плитък профил от 51 RE, но за повечето хора (и мен включително) това ще е по-скоро плюс. Цитирай
cecob Отговорено Март 19, 2011 Отговорено Март 19, 2011 (Редактирано) Да, Sting Signature. Грифът е широк колкото '51 (на нулевия праг е 41.30мм), но е по-скоро "D", а не "C" shape, както го представят. По-дебел е от '62, но по-изтънен от '51, което на мен не ми допадна- колкото по-дебел(thick) e грифът ми е толкова по-удобен, не знам защо. Редактирано Март 19, 2011 от cecob Цитирай
temerut Отговорено Март 19, 2011 Отговорено Март 19, 2011 (Редактирано) А като звук как е с тоя сингъл толкова изнесен към грифа не е ли малко мътен Редактирано Март 19, 2011 от temerut Цитирай
cecob Отговорено Март 19, 2011 Отговорено Март 19, 2011 Да, малко по-мек е, но ако беше по-назад с тези дървета щеше да стане много "слап", така докарва дъртия рок'н'рол тон с достатъчно среди, даже предостатъчно. Особено с един muter след струнника става много James Jamerson. Цитирай
blr Отговорено Март 19, 2011 Отговорено Март 19, 2011 Пишеш, че не си особено впечатлен от звука, защо не му вземеш един SD Antiquity single coil. ПП: Май отвличаме темата. Ако някой модератор я види, нека да я отцепи в главния раздел. Цитирай
johniebgood Отговорено Март 26, 2011 Отговорено Март 26, 2011 Новата ми "джаджа" - Ernie Ball PowerPeg Battery Powered String Winder- последният да затвори вратата V 1 Цитирай
johniebgood Отговорено Март 26, 2011 Отговорено Март 26, 2011 Навива и развива ключове при смяна на струни. Цитирай
bmo Отговорено Март 26, 2011 Отговорено Март 26, 2011 Ясно. Честито! В тази връзка се сетих за една поговорка (с най-добри чувства към изобретателя и ползвателите на машинката.) "Накарай мързеливия на работа да те научи на акъл" Цитирай
johniebgood Отговорено Март 26, 2011 Отговорено Март 26, 2011 Мързелът- двигател на прогреса! Цитирай
Recommended Posts