blr Отговорено Май 27, 2010 Отговорено Май 27, 2010 Радвам се, че ти харесва и е станало добре. Ще го пишем, че живее втори живот басчето Аз също съм доволен от Jazz Bass-a. Грифът е много бърз и ми е кеф даже и технически упражнения да свиря. Цитирай
Nikifena Отговорено Май 29, 2010 Отговорено Май 29, 2010 Току що взех новите копчета за "балтона" Замислям се за 2 копчета, ама не знам какви. Делано ли, нордстранд ли... още ще мисля. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юни 30, 2010 Отговорено Юни 30, 2010 Аз докато се похваля и вече съм сменил нещата и този път бързам (извинявам се на фотограите за прегарянето, ама не ми се занимава със снимки в момента - даже и за тази едва намерих сили ) Много съм учуден какви неща прави баса, дори със струни, над 10 години - същинска машина, че даже и тежи изненадващо много и други работи Цитирай
astagator Отговорено Юни 30, 2010 Отговорено Юни 30, 2010 Интересна машинка! Аха да ми е адски грозно без глава, но клюмна по посока - "яко!"! Със здраве! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юни 30, 2010 Отговорено Юни 30, 2010 (Редактирано) ^Благодаря Честно казано, писна ми да разнасям разни тулупи (аз съм класик и си падам по големи и тежки китари ) - Стария ми Фендер, заедно с bлай-кейса тежеше 17.5кг... ...та изобщо не ме интересува колко е красив и коло добре ми стои Освен това ми се очертават пътувания със самолет насам-натам, та този бас (който е с дълга мензура - 34", но дължината му е като на китара) може да се вкара направо в отделението над седалката, а и не само и т.н. Смятам тези дни да взема едни струни и ще запиша нещо весело Редактирано Юни 30, 2010 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
fildi Отговорено Юни 30, 2010 Отговорено Юни 30, 2010 ^ Честитутки и от мен, колега! Очакваме да чуем включване с новата машинка и пожелания за повече концерти с него, а също така и парички за нещо още по-добро! Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 30, 2010 Отговорено Юни 30, 2010 Свилене, честита да е томахавката(не я наричам брадва поради компактния размер) Да го сцепиш със здраве! Данчо, ти си лош човек! СЕРИОЗНО! ЛОШ! Пък и китарист! Ама какво да те прави човек... Честито и на теб! Цитирай
Babyface Bob Отговорено Юли 6, 2010 Отговорено Юли 6, 2010 Не удържах на една стара мечта и се приближих драстично до нея : от няколко дни съм собственик на един любопитен Fender - копие, произведено по поръчка в САЩ, материалите и електрониката са оригинални, доколкото разбрах - грифът е от пресижън - вижда се на главата надпис "presicion", докато тялото и адаптерите са от джазз бас. Басът е правен за известен български басист и събира двете най-известни бас звучения в себе си доста убедително. Дойде от Гео от Каварна в оригинален исторически куфар на Fender Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юли 8, 2010 Отговорено Юли 8, 2010 Ох, на батя новото фретлесченце: Сега малко не мога да говоря - като се върна от моренце, ще опитам пак Иначе, основните виновници са няколко - Джако (и Пасториъс, и Джексън), fildi, johniebgood, Елтън Джон, Достоевски, Стив Бейли, аз и всичките, и другите, и тех, и може би, най-вече - глобалното затопляне П.П.: Да, 7 са Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юли 8, 2010 Отговорено Юли 8, 2010 А такаа!Честита радост и от мен!! Цитирай
Mephistofel Отговорено Юли 8, 2010 Отговорено Юли 8, 2010 Ей, посъбрали се тояжки тук! Айде, да са ви честити на всички! Вяра, на мен едно пиленце ми каза, че и ти има с какво да се похвалиш, м? Цитирай
Nikifena Отговорено Юли 8, 2010 Отговорено Юли 8, 2010 Свилене, честита лопата! За зимата ще върши идеална работа за ринене на сняг. Все пак е дебела. Вяра има, ама се скатава. Абе големи джазмени сте у форума бе. Всеки се натиска на бас без прагове. брех... Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юли 8, 2010 Отговорено Юли 8, 2010 Хахааа бре кое ли ще е тва словоохотливо пиленце!!! хахаха Имам да... голяма радост настана в дома ми така да се каже, още не мога да повярвам на жеста и вниманието. Освен това, чакам и един чужбински щъркел съвсем скоро. Обещавам да пиша по-подробно, придружено със звук и картина Цитирай
Recommended Posts