разбойник Отговорено Март 14, 2018 Отговорено Март 14, 2018 Мерси, Тони. За кръгче ще се разберем 2 Цитирай
mihailtoshev Отговорено Март 15, 2018 Отговорено Март 15, 2018 Яворе, кога ще си мерим....стаковете? 3 Цитирай
разбойник Отговорено Март 16, 2018 Отговорено Март 16, 2018 Напълно излишно. Твоят е по-тежък, за това съм сигурен. 1 Цитирай
evernas Отговорено Март 17, 2018 Отговорено Март 17, 2018 Напълно излишно. Твоят е по-тежък, за това съм сигурен. Не мога да отворя снимката,но срещу Bergantino почти никой няма шанс откъм кила,освен един модел на TecAmp докато бяха немски,а за звука му по-добре да не говорим....неееааа такова животно на планетата. Някой ден ще се пробвам да дойда на някоя от сбирките (ако го закараш за тест там),имам CN212,свирил съм и на HD серията,но много искам да чуя и NV-то,особенно шестицата,ще е трошач сигурен съм. Със здраве да си го позваш рига,сигурен съм,че звучи смазващо. Цитирай
разбойник Отговорено Март 17, 2018 Отговорено Март 17, 2018 Екстра е, наистина. Ще го донеса, само да се съберем. Но колоната на Mesa от поста на mihailtoshev освен че тежи 70 кг. звучи смъртоносно, вярвай ми Цитирай
rudibass Отговорено Март 27, 2018 Отговорено Март 27, 2018 (Редактирано) Честито Явка!!! Една от най- добре звучащите кобинации, които съм чувал някога. А тук един нов проект.. Колеги и приятели, Представям ви Ciril Johnson 6 string fanned fret bass guitar ( Fodera copy) Тяло - сапеле Топ - Ясен, падук, Гриф "нек тру" конструкция - черно венге падук, 5 пласта. Адапери - AlNiCo2 Humbucker Електроника - NOLL 3 band full Parametric. Аудио - Редактирано Март 27, 2018 от rudibass 9 1 Цитирай
rudibass Отговорено Август 7, 2018 Отговорено Август 7, 2018 (Редактирано) https://streamable.com/vq44y Добър ден отново. На вашето внимание , скъпи колеги, един прекрасен инструмент: Marleaux Consat 6 Burl top, brazilian Walnut body, Maple/Wenge neck, Ebony fretboard. Delano humbuckers, Marleaux onboard 3 band preamp. Редактирано Август 7, 2018 от rudibass 4 1 Цитирай
Dean Отговорено Август 8, 2018 Отговорено Август 8, 2018 Голям кеф !! От бас китари не разбирам, обаче свирнята е разцепваща,пуснах си го 3-4 пъти един след друг!! 2 Цитирай
iliatilev Отговорено Юли 23, 2019 Отговорено Юли 23, 2019 (Редактирано) Единственото което не ми хареса е че адаптерите са активни.. Иначе на вид и свирене баса е невероятен.. Cort B4 Редактирано Юли 23, 2019 от iliatilev Цитирай
rudibass Отговорено Май 15, 2020 Отговорено Май 15, 2020 Новият инструмент в семейството. Изключително добри звук и ергономичност. Венге гриф, блатен ясен тяло. Пасивен инструмент. Скала 33.7 - 37 инча. 5 Цитирай
DYLGIQ Отговорено Февруари 10, 2021 Отговорено Февруари 10, 2021 Глейте кво си намерих от случайна обява по случай рождения ден на Клиф! Cimar - японско нектру от lawsuit ерата, произведено в Хошин Гаки. Всичко оригиналдъ, с яки батъл скарс и много винтидж, даже имаше капаче на бридж адаптера! Откъм звук сцепва! Като го постегна, пак ще се похваля :)))) 5 Цитирай
2+2=0 Отговорено Февруари 12, 2021 Отговорено Февруари 12, 2021 ^One of us, one of us! Само че моето копие е Ария от края на 70-те май и е в доста поочукан вид. Даже обмислям освен смяна на цялото окабеляване, дали да не се бръкна и за нов бридж, но не знам какъв адекватен заместител освен Hipshot има. Рик-ските струват два пъти китарата, а и хипшотът - само колкото нея. 3 Цитирай
thedirt1 Отговорено Юни 10, 2021 Отговорено Юни 10, 2021 @bassbull - Ще споделиш ли как обажда 15-ката, че и аз съм се замисли за една такава? Цитирай
bassbull Отговорено Юни 11, 2021 Отговорено Юни 11, 2021 Преди 21 часа, thedirt1 написа: @bassbull - Ще споделиш ли как обажда 15-ката, че и аз съм се замисли за една такава? Здравейте, Тези два бокса са нисък клас. Аз залагам на що-годе хубава глава, а кабинета не го търся много. С тази конфигурация успявам да извадя наистина задоволителен звук. И двата кабинета имат хорни, които могат да се изключват. Другото което искам да кажа, че 80% от звученето се създава от самият музикант. Саундът е в ръцете му, тъй да се каже. В този форум, голяма част от участниците говорят да техники, жици, захранвания и т.н. но никой не говори за свирене, което е наистина странно. Виждал съм групи по участия, които струпват изключително скъпи апаратури и инструменти, но не звучат. В същото време съм виждал групи с апаратура и инструменти от нисък клас, но направо разцепват по участия. Това доказва, че саундът е в голяма степен от музиканта. Ако си се решил на НВ 1х15 - хич не го мисли! Кабинетът си струва повече от парите, които се плащат за него. Взех го от Томан през Динакорд. Ако решиш да си го правиш сам - ще излезе по-скъпо. Цената му е такава, че не си заслужава блъскането. Успех! 2 Цитирай
Recommended Posts