bassbull Отговорено Декември 16, 2012 Отговорено Декември 16, 2012 Е па ако го забравиш ключето, ще се сетиш веднага. Три от врътките не ебават да работят. Само 2 остават активни. Трябва да ти светне ЛАМБАТА. Цитирай
bassbull Отговорено Декември 21, 2012 Отговорено Декември 21, 2012 Да ни е честита новата 2013 година! НАЗДРАВЕ! 1 Цитирай
yordaniy Отговорено Декември 22, 2012 Отговорено Декември 22, 2012 ^ Всичко това ли е все ново? Ама и да не е - честито да е! Много жуленье и лайвове да видят тая техника и инструментите! Цитирай
bassbull Отговорено Декември 23, 2012 Отговорено Декември 23, 2012 Благодаря! Черният Fender и Hartke-то са нови (виж горните постове). Ибанеца е видял доста кютек. Да видим тези другите неща какво ще видят. На Hartke-то му липсва едно боксче с 15-ка. Ама на пролет ще е, че жената ще откачи направо ако е сега. Нека да и мине малко. Хайде със здраве! Цитирай
Spoke™ Отговорено Декември 24, 2012 Отговорено Декември 24, 2012 Честито! Да си ги ползваш със здраве! Весели празници! Цитирай
yordaniy Отговорено Януари 15, 2013 Отговорено Януари 15, 2013 Отца ви Намандахерцийя се сдоби тия дни с комплект ей такива пуцалки: EMG 40TWX - активни соупбар/хъмбъкери с двоен режим на действие (single/dual coil). След бая ровене из нет-а, гледане и мъдрене на разните му там схеми вчера и цяла вечер днес, вече са монтирани на Spector-а! Остана само да регулирам нивото на вградения преамп (че щях да си избуша слушалките и тъпанчетата при първия тест) и да затворя капака... :-) 6 Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Януари 15, 2013 Отговорено Януари 15, 2013 Честито! Отдавна ги заглеждам тия, с опцията за noiseless single coil, да кажеш и как са като звук, не само на картинка Цитирай
Петьо Бояджиев Отговорено Януари 15, 2013 Отговорено Януари 15, 2013 (Редактирано) Данчо, пак те хапе кучето.... Кво му беше на спектора така, както си е ? Редактирано Януари 15, 2013 от Петьо Бояджиев Цитирай
yordaniy Отговорено Януари 15, 2013 Отговорено Януари 15, 2013 Петьо, по-гъвкав звук е целта на цялото упражнение. :-) Марински, само да довърша... Ще запиша нови семпли. ;-) Цитирай
temerut Отговорено Януари 17, 2013 Отговорено Януари 17, 2013 (Редактирано) А Честито първо Смени ли потенциометрите на волюмите активните адаптери работят с 25 килоомови пот затова и нивото да ти е супервисоко може да не е от преампа Редактирано Януари 17, 2013 от temerut 1 Цитирай
yordaniy Отговорено Януари 17, 2013 Отговорено Януари 17, 2013 Краси, да, смених volume потенциометрите с тези, които бяха дадени със самите адаптери; те са push/pull за смяна на режимите. Двата tone control-а не съм пипал - не видях никъде да пише, че и тях трябва да сменям при наличие на активен преамп. Още не съм затворил, но забелязах, че тримера на преампа беше на около 7.5/10; ще си поиграя довечера... Извинявам се за техническия offtopic! Цитирай
temerut Отговорено Януари 17, 2013 Отговорено Януари 17, 2013 ще трябва бая да го намалиш 2/5 -3 макс иначе ще криви като драйв 1 Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 17, 2013 Отговорено Януари 17, 2013 (Редактирано) Ъ-ъ-ъ и аз да се похваля: 36 позиции, нътът е широк 38 мм, а при бриджа, струните са на 16.5мм, като могат да се дръпнат до 17.5мм (това е разстоянието, между тях, а не от осите им). Дебелината им е .045 - .140, като в момента е целият два полутона надолу и Си-то спокойно се сваля до Сол, без да си губи грухтенето. Мензурата е 34". Дебелината на грифа е 19мм при първа позиция и 24 при 24-та. Материалите ги забравих (има топ, от орех...), ама е лек, адаптерът е EMG40DCX, на 18 волта и нарочно е с наклон, грифът е лепен, долният рог се маха (и става още по-лек) и другото Емилиан би трябвало да го напише, тия дни Редактирано Януари 17, 2013 от Свилен Бас 3 Цитирай
Yves Отговорено Януари 23, 2013 Отговорено Януари 23, 2013 (Редактирано) Вече и аз имам бас кабинет, макар и възможно най-"лоу-енд", който може да се намери. Изненадващо, но много добре ми звучи И "дрешка" за ампчето Редактирано Януари 23, 2013 от Yves 3 Цитирай
Abbath Отговорено Януари 23, 2013 Отговорено Януари 23, 2013 Yves, обажда ли кабинетчето и има ли хорна?Че мисля да поръчвам 4х10 и 1х15 от същата серия...Само за сравнение - тея две 10-ки стигат ли ти за репете с озвучена каса? Цитирай
Recommended Posts