Newcastle United Отговорено Юли 16, 2011 Отговорено Юли 16, 2011 Благодаря! Закупих го от "ххх ххх" за 1799лв. По принцип бях отишъл да пробвам модела на Стив Харис,който обаче доста ме разочарова (а дори е по-скъп с 400лв.), но все пак това е само мойто мнение (вкус другар няма )! Поздрави! Цитирай
johniebgood Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 Супер! Питах защото един приятел продава същия, интересно, че в Томан е малко над 1000 евро... Цитирай
Mephistofel Отговорено Юли 21, 2011 Отговорено Юли 21, 2011 Хехе, честито на всички за новите покупки! Аз също си понакупих някои дреболии напоследък, но все не намерих време да се похваля, та сега - наведнъж! EBS MultiComp Shure Beta 52A Peavey PV6 Bartolini Pickups Aguilar OBP-3 Взех си и едни EMG-HZ пасивни адаптерчета, но тях вече ги забих на една от летвите. Ей такива: Сега остава и да си седна на д-то и да посвиря... Цитирай
Nikifena Отговорено Юли 21, 2011 Отговорено Юли 21, 2011 Честито! Гот придобивки ПС: Седни си на Г-то и верно посвири 1 Цитирай
don_pepinio Отговорено Юли 23, 2011 Отговорено Юли 23, 2011 А честито още веднъж! Със здраве да си ги ползваш!!! 1 Цитирай
BassTraffic Отговорено Юли 23, 2011 Отговорено Юли 23, 2011 (Редактирано) ^^^ ацеТОНИ, срама нямаш! Пазариш в несвяст! Пристрастен си, ще ти се прилага басотомия ! п.п. Кое тото играеш по-точно, че и аз да задрасквам там, или приходите са от Хоботянстване ? п.п.2 You're Elephucked! Редактирано Юли 23, 2011 от BassTraffic 3 Цитирай
yordaniy Отговорено Юли 27, 2011 Отговорено Юли 27, 2011 Продължителното търсене на "Моя Звук" доведе до тази нова придобивка: Дали вече не е време и за читав усилвател?... 1 Цитирай
cecob Отговорено Юли 28, 2011 Отговорено Юли 28, 2011 Yordaniy, честито, със здраве да му свалиш лака Възможно ли е да ни зарадваш с малко ревю и по-скоро ако ти е възможно сравнение м/у него и по-големия брат от San Luis Obispo. Цитирай
yordaniy Отговорено Юли 28, 2011 Отговорено Юли 28, 2011 Благодаря, пичове! Пожелавам ви и вие да се радвате скоро на нещо ново така, както аз на тоя инструмент! :-) cecob, с удоволствие ще се опитам да направя нещо в съответната тема скоро - само да му свикна... За съжаление обаче нямам Базата за сравнение (Мога да го сравня само с моя Ibanez SR305, т.е. няма място за сравнение ). Дори поръчката я направих малко на сляпо, тъй като в България май май няма много ММ или Стърлинг, камо ли по магазините; изгледах тонове YouTube-чета, изчетох бая ревюта по форуми и това беше... За щастие не съм разочарован; даже напротив!!! Ако някой във форума притежава Stingray, може да ги "премерим" на следващата бас среща. Цитирай
armario Отговорено Юли 29, 2011 Отговорено Юли 29, 2011 А честито, Данчо. Сега ще се видиш в звук. Цитирай
fracture Отговорено Юли 29, 2011 Автор Отговорено Юли 29, 2011 @yordaniy Честито и от мен. Може ли да запишеш нещо и да го постнеш примерно в раздел "Семпли", за да му чуем гласеца. Цитирай
Brandon_Lee Отговорено Юли 29, 2011 Отговорено Юли 29, 2011 yordanity, каква марка е баса?Честито със здраве да го ползваш! Цитирай
yordaniy Отговорено Юли 29, 2011 Отговорено Юли 29, 2011 @armario, мерси, брат! Разгеле... @fracture, ще го направя като част от ревюто, за което обещах по-горе, само да се върна от морето. @Brandon_Lee, това е Sterling Ray35 - "бюджетен" Music Man Stingray 5. Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Август 9, 2011 Отговорено Август 9, 2011 Айде и моята нова играчка. В Понеделник я получих, във Вторник беше официалния тест драйв: Приятен и забавен ефект, много заразен Вече му намерих 2 кусура. Първо: коефициентът му на усилване в режим boost=off със сигурност не е 1, въпреки написаното в спецификациите. Усеща се много осезателно как се вдига нивото при включен ефект. Второ: Ако ще слагат такъв ОТВРАТИТЕЛЕН прекъсвач по-добре да не го бяха правили тру байпас - още на третото натискане отказа да сработи, а когато сработи има механичен шум, който се чува в усилвателя при комутация. И това е втори ефект под ред, който получвам с такъв проблем. Явно кризата се отразява наред и всички икономисват неимоверно от прекъсвачи, купувайки възможно най-смотаните и евтините. Първо EBS, сега Electro-Harmonix. Кога ли ще си купя нещо и няма да ми се налага да го ръчкам после, че да стане като хората? Цитирай
Recommended Posts