Brandon_Lee Отговорено Април 6, 2011 Отговорено Април 6, 2011 Ех...Това е апма!Честито и със здраве да се ползва! Цитирай
Viper-X Отговорено Април 7, 2011 Отговорено Април 7, 2011 Да попитам,защо Рикенбергерите (или както се пише)са толкова скъпи? Ами качество + екстри (стерео изход, 2 тръс рода) (според мен) и имидж Цитирай
Fallenblood Отговорено Април 8, 2011 Отговорено Април 8, 2011 ^ човече, тва да не е преработен пълдин? супер як Цитирай
agrogrind Отговорено Април 8, 2011 Отговорено Април 8, 2011 (Редактирано) Не е Пълдин със сигурност и не му знам произхода . Обаче знам ,че тежи 6,2 кг и има убииствен звук. :greenangel: На главата на грифа пише C.E.Tinner. П.П. Ако някой има инфо за тая талпа, нека драсне едно Л.С. Редактирано Април 8, 2011 от agrogrind Цитирай
Viper-X Отговорено Април 9, 2011 Отговорено Април 9, 2011 2те тъмни части според мен са махагон. Мнооого радва, честито Цитирай
cecob Отговорено Април 9, 2011 Отговорено Април 9, 2011 Честито! Явно сме на Precision вълна. Една рядка птица и от мен- lined fretless '84 Precision. Fullerton made: 1 Цитирай
blr Отговорено Април 9, 2011 Отговорено Април 9, 2011 (Редактирано) Еееее, Цецо пак изби рибата! Благородно завиждам. Със здраве да си го ползваш. Ако се случи да си в София с баса, обади се да направим една проба. Аз ще предоставя един друг Precision и малко ефекти. ПП: Ако си в София без баса, пак се обади да пием бира. Редактирано Април 9, 2011 от blr Цитирай
Brandon_Lee Отговорено Април 9, 2011 Отговорено Април 9, 2011 Браво, Цецо!Айде това да е баса! Със здраве да си го ползваш! Цитирай
IgniteAll Отговорено Април 9, 2011 Отговорено Април 9, 2011 С вашите покупки ще ме вкарате в грях, ей! От една камара време душа по пресижъни! agrogrind, не е Пълдин или Орфей 100%. Те никога не са правили нек-тру басове по мои сведения. Марката, която е изписана върху баса е незнайна дори на гугъл. Може да е някакво поръчково решение, което в крайна сметка ти е паднало в ръчичките. Честито на "гордите татковци" на тез две рожби. Със здраве да ги "разплаквате"! Цитирай
cecob Отговорено Април 9, 2011 Отговорено Април 9, 2011 Много добре не е на добре- тялото на Фулъртъна ми се виждаше с много груби ръбове и го поразлобих- squier inside!!! Грифът е 6: дата, печат на J.Torres, адапторите, потенциометрите и струнника са съответстващи на периода, но плочката и ръбовете ме осъмниха и като го отворих- изненада: тялото е от Squire или най-много от мексикански Фендър реколта 97. Май ще си пътува обратно за UК, в момента се псуваме с малоумника, който ми го продаде за 100% оригинален! Направо съм бесен. Цитирай
blr Отговорено Април 9, 2011 Отговорено Април 9, 2011 От какво дърво би трябвало да е тялото по спецификация? Защо не го занесеш на някой от добрите лютиери във вашия град да погледне дървото в neck pocket-а. Цитирай
serengeti Отговорено Април 10, 2011 Отговорено Април 10, 2011 Много добре не е на добре- тялото на Фулъртъна ми се виждаше с много груби ръбове и го поразлобих- squier inside!!! Грифът е 6: дата, печат на J.Torres, адапторите, потенциометрите и струнника са съответстващи на периода, но плочката и ръбовете ме осъмниха и като го отворих- изненада: тялото е от Squire или най-много от мексикански Фендър реколта 97. Май ще си пътува обратно за UК, в момента се псуваме с малоумника, който ми го продаде за 100% оригинален! Направо съм бесен. Това е честа практика,даже наскоро щях и аз да се опаря,но добре че помолих за помощ в strat-talk.com.Веднага разпознаха скуайърско тяло в американски фендер. Цитирай
ogi7 Отговорено Април 10, 2011 Отговорено Април 10, 2011 Здравейте, и аз да се похваля: http://kdbasses.com/forum/index.php/topic,49.msg136.html#msg136 Цитирай
field3rr Отговорено Април 10, 2011 Отговорено Април 10, 2011 Честито! Много красив! Колко пари ти излезе, ако не е тайна? Цитирай
Recommended Posts