johniebgood Отговорено Февруари 18, 2011 Отговорено Февруари 18, 2011 (Редактирано) Да ти кажа мислех да ги претегля, но нямам везна, а мерака ми беше голям и ги монтирах, а вече ме мързи да ги махам По спецификация ги дават с 30% по-леки от Gotoh. има си разлика дори на ръчно мерене, не ми решиха проблема изцяло, но не съжалявам изобщо, ключовете са супер.Сега измерих старите- 420 грама...Новите трябва да са 297 някъде. Редактирано Февруари 18, 2011 от johniebgood Цитирай
ste1977 Отговорено Февруари 23, 2011 Отговорено Февруари 23, 2011 Здравейте на всички от раздела ( ФУКНЯ ) :) Е реших и аз да се........ с новата ми китарка от преди 2 мес.Направо съм се влюбил в нея,Като се има във предвид,че досега бях с STAGG. Eто и една фото- сесийка на вилата http://ste1977.snimka.bg/daily/novata-mi-lyubovnica.572954.22506855 Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Февруари 23, 2011 Отговорено Февруари 23, 2011 Их бее...кармазъ рулз! Цитирай
ste1977 Отговорено Февруари 23, 2011 Отговорено Февруари 23, 2011 Их бее...кармазъ рулз! кармазъ...ама как звучи....класика. За 2 мес.успях да свиря на два континента с нея ( красавицата ми ) HAMMER не е много известна марка в БГ.но за протокола ...Gary Moore за облошка на един от албумите си , е с такава марка китара. Най интерестното в цялата история е,че китарата си я взех от USA а произвотсвото и е INDONESIA ...хахаах Но няма значение от къде е , важното е как звучи. Цитирай
fleamaster Отговорено Март 2, 2011 Отговорено Март 2, 2011 Ето и аз да се похваля с новият ми HK Жив и здрав да е johniebgood за продажбата ))) 1 Цитирай
johniebgood Отговорено Март 2, 2011 Отговорено Март 2, 2011 Ха честито, трябваше да му вържем една мартеница! Цитирай
ste1977 Отговорено Март 2, 2011 Отговорено Март 2, 2011 еее честито за акустичният БАС,колегата е прав за мартеницата :) Ако може даи някакъв линк за модела Цитирай
yordaniy Отговорено Март 2, 2011 Отговорено Март 2, 2011 От вчера вече цепя стотните с това: Лек оффтопик: Някой случайно да знае с какво деление/стъпка по отношение на тоновете са светодиодите на дисплея на това животно? В смисъл, ако искам да се настроя малко изчанчено (1/4 тон надолу/нагоре например), как да се ориентирам? Цитирай
blr Отговорено Март 2, 2011 Отговорено Март 2, 2011 Данчо, Честито за тунера! Откъде го взе и на каква цена, не съм виждал у нас да се продава този тунер. ПП: Деленията би трябвало да са 10 цента. 1 Цитирай
fleamaster Отговорено Март 2, 2011 Отговорено Март 2, 2011 еее честито за акустичният БАС,колегата е прав за мартеницата :) Ако може даи някакъв линк за модела Мерси, мерси още не мога да му се нарадвам. Тук има цялото инфо, за басчето. Цитирай
yordaniy Отговорено Март 2, 2011 Отговорено Март 2, 2011 (Редактирано) Данчо, Честито за тунера! Откъде го взе и на каква цена, не съм виждал у нас да се продава този тунер. ПП: Деленията би трябвало да са 10 цента. Благодаря - звучи абсолютно логично, ама няма кой да помисли малко!... Взех го от тук: http://www.thomann.de/de/korg_pitchblack.htm Цена: Цена: ~135 лв. Редактирано Март 2, 2011 от yordaniy Цитирай
ste.bel Отговорено Март 4, 2011 Отговорено Март 4, 2011 (Редактирано) От вчера вече цепя стотните с това: Лек оффтопик: Някой случайно да знае с какво деление/стъпка по отношение на тоновете са светодиодите на дисплея на това животно? В смисъл, ако искам да се настроя малко изчанчено (1/4 тон надолу/нагоре например), как да се ориентирам? точността е 1/10 за разлика от Boss TU-2 (2/10 или 3/10.. не съм сигурен) но деленията май трябва да ги сметнеш .. Редактирано Март 4, 2011 от ste.bel Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 17, 2011 Отговорено Март 17, 2011 Днес на крака удома пристигна ето този мушморок: Конструкция - Neck-Thru с Ultra Access(това дълбоко изрязване на долния рог, което дава достъп до дясната ви тазобедрена става). Тяло - "крилата" са от махагон и леко отгоре лежи топ от бубинга. Гриф - мултиламинат от клен и орех. Фретборд - палисандър. Pickups - EMG-45HZ Мензура - 35" Дотук А/Б тестовете показват много отчетлив тон на всяка една струна и прекрасен ръмжащ глас, който пълни тихата ми душица. Нямам търпение да го настъпя в приличен час през MXR М80-ката, за да чуя и как реве. Басът е доста компактен и от масивно дръвце. Пожелавам успех и щастливи мигове на съседите ми. За цялото "зло дело" по доставката на този бас имат заслуга едни симпатяги - Telesound Bulgaria, които ще пият много вино скоро. Поздрави, Вик Цитирай
Миксън Отговорено Март 17, 2011 Отговорено Март 17, 2011 Днес го видях...супер инструмент! Да си го ползваш със здраве!! 1 Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 17, 2011 Отговорено Март 17, 2011 Определено съм потресен от видяното и чутото до този момент. Има време да го довърша като желан тест. )) Цитирай
Recommended Posts