Jump to content
Българският форум за музиканти

ste.bel

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    bass

ste.bel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Колкото и да не обичам Behringer трябва да призная, че имат и някои не лоши попадения и едно от тях е именно BDI21. Като изключим пластмасовата кутия и по-некачествените потове, във функционално отношение е опасно близо до оригинала. Наясно съм, че качеството на компонентите е ниско, но като звук в повечето случаи са много близо. Ползвал съм BDDI и за известно време даже имах BDI21. Ще е интересно да се съберат двата педала на едно мясти и да се направи тест "на сляпо" Моето предположение е, че при правилно проведен тест ще е трудно да се различат ефектите. Малко offtopic се получи, за което съжалявам. да,прав си...'опасно близо' но в домашни условия само.на слушалки<като изключим шумовете> ,на компа или на нисък левел през кубето.. не и с група в реални live условия или репетиционна...забрави да се чуваш и разбираш какво свириш<естествено зависи и от стила но при мен не се получи>неможа да се справи vs 1 x Engl.. имам ги и двата <behringer-a го взех само от любопитство щото беше почти без пари> ...копието на синтезатора Boss SYB обаче може и да става..незнам
  2. Boss SYB 5 + Roland EV-5 (volume-expression pedal) e интересна комбинация за bass-synth. Digitech Synthwаh e ,както казва blr , преди всичко envelope filter ..auto wah. аз лично предпочeтох DOD FX 25B Envelope Filter(по-голям range и по-аналогов звук) пред Digitech-a.. в действителност фирмата е май е една ..Digitech е по скоро името за масовия пазар.DOD FX 25B не го произвеждат вече. Fuzz Factory(Zvex) също ми беше интересен като bass-synth,въпреки че си е чист fuzz pedal..но така и не го купих. Behringer BSY600 като го гледам е евтиният-клонинг на Boss SYB(3-5). на тях им е любимо да плагиатстват..както и BEHRINGER V-TONE BASS BDI21 e несполучливото копие на Sansamp Bassdrive DI (BDDI). cheerz!
  3. ste.bel

    Фукня

    точността е 1/10 за разлика от Boss TU-2 (2/10 или 3/10.. не съм сигурен) но деленията май трябва да ги сметнеш ..
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.