blr Отговорено Ноември 8, 2010 Отговорено Ноември 8, 2010 Това горното кабинетче 2х10" ли е? Много симпатично изглежда. Цитирай
Steff Отговорено Ноември 8, 2010 Отговорено Ноември 8, 2010 Това горното кабинетче 2х10" ли е? Много симпатично изглежда. Да, 2х10 Mesa Powerhouse . Цитирай
blr Отговорено Ноември 8, 2010 Отговорено Ноември 8, 2010 Да ти е честито, със здраве и мерак да се ползва! 2х10" е много удачно като добавка към 1х15" за "стягане" на тона. Цитирай
Steff Отговорено Ноември 8, 2010 Отговорено Ноември 8, 2010 Да ти е честито, със здраве и мерак да се ползва! 2х10" е много удачно като добавка към 1х15" за "стягане" на тона. Благодаря. Долната всъщност е 1х18. Цитирай
rudibass Отговорено Ноември 8, 2010 Отговорено Ноември 8, 2010 Стефчо, как ги мъкнеш тея шкафове и железа бе братле...Аз само с 2х10 и ми тежи... Цитирай
Steff Отговорено Ноември 8, 2010 Отговорено Ноември 8, 2010 (Редактирано) Стефчо, как ги мъкнеш тея шкафове и железа бе братле...Аз само с 2х10 и ми тежи... Мъкна бате Жоре и хич не ми дреме, докато имам кръст, ще го правя И то сега пак е добре, ти помниш ли преди като ходех по гигове с 2 броя 1х18 и онова чудовище на Меса 1516 с 15, 10 и 2х6? Е тогава беше доста по-тежко положението ... Edit: имам предвид това: :D Редактирано Ноември 8, 2010 от Steff Цитирай
Abbath Отговорено Ноември 8, 2010 Отговорено Ноември 8, 2010 Леле, къде отидоха времената, когато всички басисти се ръгахме в централното... Цитирай
Mephistofel Отговорено Ноември 8, 2010 Отговорено Ноември 8, 2010 Мдам, нали.... Сега бас апаратурите СА централното... Честито, Стефане! Със здраве да си разтриваш всичките придобивки! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Ноември 10, 2010 Отговорено Ноември 10, 2010 Завърших поредната модификация върху ферарито - ето малко резултати, а подробности очаквайте в темата за него (тук) Накратко, напрових го 8 струнен и увеличих мензурата от 34 на 35" За снимките ще ме прощавате - по-добри в другата тема. Сега остават довършителни, прецизни настройки (и рязането на подгласниците, примерно ) Цитирай
Fallenblood Отговорено Ноември 10, 2010 Отговорено Ноември 10, 2010 ох, изтекоха ми очите по компресора на steff, а свилен пак изкърти с фретлеса-уникат. особено ме радва конфигурацията на главата - хитро и естетично, или може би оригинално и красиво? с нетърпение чакам семпли и дай боже следващия път, когато сме в един град, да не се разминем Цитирай
Свилен Бас Отговорено Ноември 11, 2010 Отговорено Ноември 11, 2010 ...и дай боже... Давам Семпли ще има скоро, че чаках горното магаре да залепне хубаво (да ти се струва, че е от кост на камила-пушач ) и сега имам малко доизпилвания, че много държа на едни малки презицности... П.П.: За главата бяха три дни мислене как да стане за без пари, че и да е функционална Цитирай
hippie Отговорено Ноември 16, 2010 Отговорено Ноември 16, 2010 Здравейте на всички! Дойде време и аз да се похваля с най- добрата си музикална придобивка (до момента)... HK E-Bass WTHB-6W Закупена от Музикални инструменти "НЕСИ". До сега не съм имал възможност да свиря на по- дълга мензура и повече от 4 струни, но ще трябва да свикна. Да е жив и здрав "johniebgood" за коректната продажба! Позволих си да направя семпло ревю за други начинаещи басисти на които им предстои покупка на инструмент и са със скромни финансови възможности. Надраскал съм няколко сурови дрънканици за обща представа от звука на баса, както и направих няколко снимки. Ако Ви е любопитно вижте: Представяне на бас WTHB-6W. Цитирай
temerut Отговорено Ноември 18, 2010 Отговорено Ноември 18, 2010 А честито и Аз съм мераклия на една 7 стр като твоята Цитирай
Recommended Posts