Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Има студиа от 600 евро, има и от 1200 евро. От студио до студио има разлика. Аз си поръчах от по-скъпите :D

Редактирано от chris_barnes
Отговорено

Ами боята + лака не е малко, защото там отиват доста часове работа (съответно пари). Топ-а при лес пол китарите е основният фактор за тегло (и тон) така че и той не е за пренебрегване. По-скъпите студиа идват с куфар, и адаптрите също са различни. Тази, към която съм се насочил е с 57 Classic.

Отговорено

Има разлика с годините,имах една от по-новите,без плътен лак и топа беше махагонов,лека с камери,сегашната е от 97г- кленов топ и от тия с 9 дупки под топа 4,5 кг,абе май пак почнаха да ги правят по тежки.

Ама твърдението че има Гибсън за 300$ е смешно,освен,ако не е потрошен.

Отговорено

Ами боята + лака не е малко, защото там отиват доста часове работа (съответно пари). Топ-а при лес пол китарите е основният фактор за тегло (и тон) така че и той не е за пренебрегване. По-скъпите студиа идват с куфар, и адаптрите също са различни. Тази, към която съм се насочил е с 57 Classic.

Фактора за тегло основно е как е изрязано тялото под топа - има с различни -камери,има и с 9 дупки,започнали са с тия неща,защото старите са били по над 5кг и много китаристи,които свирят по няколко часа прави са се мъчили-то гърба те боли..,а всеки Гибсън идва с куфар,тази леката,която имах беше там шестотин и нещо евро от томан,това преди няколко години и си дойде с куфар,сега не знам,може да са сменили политиката..

Само да не почнат да ги правят в Чайна :greenangel:

Отговорено

Само да не почнат да ги правят в Чайна :greenangel:

Те в момента основно разчитат на това, че се правят в САЩ. В момента в който като Фендер кривнат я към Мексико, я Кореа и край, стават 1 от многото марки.

Отговорено

Малко остро ще вляза, но Studio 2015 г. с G-Force в някакъв измислен "бърст" в момента е на промоция в Томан за 849 евра.

Отговорено

Мда новичък джипсън струва толкова,китайска реплика с надпис е 300 долара.Като се има впредвид колко баламурници има в Европа и колко тарикати в Абсурдистан бая ментаци ще се продадат.

Отговорено

^ тук като гледам най-ниската цена на използвано Студио в първия попаднал ми японски сайт е към 76,000 йени, което е към 750 долара...

Япония е една от страните с най-висок стандарт в света, ще ми обясниш ли по коя логика вносна китара от Щатите ще се продава в Япония 

на цена на качствена имитация от Азия?

Хайде моля те дай линк към една японска обява за Студио за 300 долара.