BassTraffic Отговорено Юни 13, 2014 Автор Share Отговорено Юни 13, 2014 Колегата sw1tched направи едни снимчици на един от моите (вече не е мой) басове с една девойка, които пусна в "Китаристи и фотоапарати", ама много ми се иска да ги покажа и тук, защото са свързани с темата, а и мен много ме радват. 14 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Юни 13, 2014 Share Отговорено Юни 13, 2014 КАРсота, Коце, кАРсота - и кадрите, и инструмента, и девойката 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Юни 13, 2014 Share Отговорено Юни 13, 2014 (Редактирано) Начи сега, когато при подобни снимки гледаш китарата, а не момичето (а то е просто прелест), то или е от ЕГН-то, или китарата е малииииииии..... Редактирано Юни 13, 2014 от jabs Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
evernas Отговорено Юни 14, 2014 Share Отговорено Юни 14, 2014 "Горкия" бас.... . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Юни 14, 2014 Share Отговорено Юни 14, 2014 Искам да съм бас китарата от снимките!! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yuli1978 Отговорено Юни 19, 2014 Share Отговорено Юни 19, 2014 Здравейте! Искам да покажа поредното произведение на изкуството на Константин Димитров Майстора което завършихме на скоро.След множество реставрации и преправяния-понеже аз съм голям чешит и все от нещо съм недоволен- в крайна сметка се получи един прекрасен инструмент!Лесно се работи с Коцето.Човека разбира с две приказки какво искаш и е готов на всичко накрая клиента да е доволен.Благодаря ти Коце!Такива китари по магазините не се продават. За съжаление нямам снимки в момента да покажа инструмента обстойно,може би ще направим с Коцето по нататък.Направих едно видео което качих в Youtube снимано с телефон където да се види и чуе китарата долу горе. Извинявам се за качеството и грешките. https://www.youtube.com/watch?v=41EQUIbDMS4 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Юни 19, 2014 Share Отговорено Юни 19, 2014 (Редактирано) Искам да съм бас китарата от снимките!! Тогава може би трябва да знаеш, че обичам да свиря гол Редактирано Юни 19, 2014 от G.Varbanov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
a_panov Отговорено Юни 20, 2014 Share Отговорено Юни 20, 2014 (Редактирано) Въъъххх!!! Аз бях научил жена ми: - Ела си премести китарата, да не ти я пипам аз! Въъъхххх, аз не бих дал на никой да ми лигави китарата. Може би на 2-3 човека, истински китаристи и ценители на инструментите, китаристи на Crush, Eр-малък и още 1-2-ма човека. Да, не отричам че е красиво. Ама вътрешно настръхвам като видя такова съприкосновение с класен инструмент. Не, НЕ, НЕЕЕ! Редактирано Юни 20, 2014 от a_panov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Юни 20, 2014 Share Отговорено Юни 20, 2014 (Редактирано) Живота може да е доста забавен, ако не се вземаш толкова на сериозно Няма лоша реклама, а и конкретния бас с червените си шарки подхожда на косата на девойката. Готви се за втора част. Редактирано Юни 20, 2014 от G.Varbanov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Юни 20, 2014 Share Отговорено Юни 20, 2014 Готви се за втора част. Toва звучи ... интересно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
никс Отговорено Юни 22, 2014 Share Отговорено Юни 22, 2014 Ще чакаме да чуем тази прелест как звучи.Но като гледам как изглежда,не се и съмнявам как би зазвучала в опитни ръце... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Юни 22, 2014 Share Отговорено Юни 22, 2014 Ето го в опитни ръце. 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юни 22, 2014 Share Отговорено Юни 22, 2014 Страшен бой! Браво! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Юни 22, 2014 Share Отговорено Юни 22, 2014 (Редактирано) Тя кашата пълна стана.... начи: - баса се оказва на Mephistofel; - снимките на Sw1tched; - момичето .... на Жоро гаджето? Мистерия. Или...? Редактирано Юни 22, 2014 от jabs Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Юни 22, 2014 Share Отговорено Юни 22, 2014 (Редактирано) Баса беше в Mephistotel Снимките са https://www.facebook.com/B.Kostadinov.Photography Мацката е модел там Басът за голям късмет вече е мой. Аз съм женен за мацката от профилната ми снимка. Тя ще ми помогне за 2-ра част, като ще акцентираме предимно на баса Мистерията разбита. Още съм в чужбина и не е стигнал до мен, за това не съм пояснил. P.S. jabs сакън с тези предположения ще ме вкараш в беля, жената да не види, че и тя има профил тук! Редактирано Юни 22, 2014 от G.Varbanov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts