Jump to content
Българският форум за музиканти

yuli1978

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от yuli1978

  1. Здравейте! Искам да покажа поредното произведение на изкуството на Константин Димитров Майстора което завършихме на скоро.След множество реставрации и преправяния-понеже аз съм голям чешит и все от нещо съм недоволен- в крайна сметка се получи един прекрасен инструмент!Лесно се работи с Коцето.Човека разбира с две приказки какво искаш и е готов на всичко накрая клиента да е доволен.Благодаря ти Коце!Такива китари по магазините не се продават. За съжаление нямам снимки в момента да покажа инструмента обстойно,може би ще направим с Коцето по нататък.Направих едно видео което качих в Youtube снимано с телефон където да се види и чуе китарата долу горе. Извинявам се за качеството и грешките. https://www.youtube.com/watch?v=41EQUIbDMS4
  2. Engl Powerball-Диагностика! Такава ни беше уговорката с Тони след първия ни разговор по телефона.Купих го на старо от Финландия без да го пробвам и меко казано звучеше ужасно! Когато Тони ми се обади да отида да го взема и го включихме да го чуем аз не можах да повярвам как всъщност звучи тази апаратура.Нямаше и помен от тънкия,жужащ,отвратителен звук.....благодарение на инж. Манов .Сега мога да подам повече гейн,високи,презънс......при това без да ме подразни нещо в саунда. Днес ми се наложи да отида отново поради друга причина.Говорихме близо два часа за какво ли не и при това Тони ми направи чудесна демонстрация на някаква компютърна програма каква е честотната графика при определено подаване и отнемане на честоти.Това е нещо много полезно,защото е хубаво всъщност когато започнеш да подаваш или отнемаш високи,средни или ниски да знаеш точно какво точно правиш.Ухото не винаги е определящ фактор.Свириш в къщи сам и ти се струва че тона ти е жесток,почваш с бандата и китарата потъва без значение колко ще я усилиш.При мен поне е така а предполагам и при доста от колегите.Е,това не е откритие на топлата вода,но мисля че е полезно да се знае. Страхотен човек,професионалист и изключително интелигентен!Накрая като си тръгвах,дори и не пожела да ми вземе пари за работата която ми свърши и времето което му отнех! Да си жив и здрав Тони,че да може и ние да съществуваме покрай теб!
  3. yuli1978

    Струни-08-10-13

    Да,Ингви свири с 08 струни ама разтоянието на струните от грифа е такова че можеш да си вкараш пръста там.Така че ако твойте струни са залепени да грифа ти нямаш никакъв контрол върху струната,неможеш да я усетиш,винаги ще има такива тонове който да те дразнят.Аз имах същия проблем преди години,моя съвет е да пробваш с 09-стандартен комплект.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.