synchu Публикувано Ноември 22, 2004 Публикувано Ноември 22, 2004 Споко нема да се преквалифицирам Достатъчно съм зле с китарата, че да по'ф'таряме същото и с баса хехехе. Ама си търся някъв супер евтин бас, колкото да не се мъча с МИДИ-тата. За целта съм се спрял върху Stagg BC300 или P300 (за мен лично няма значение Прецижън или джаз-бас)? Кажете сега, моля, някой блъскал ли се е с гореупоменатите и некви мнения?
synchu Отговорено Ноември 22, 2004 Автор Отговорено Ноември 22, 2004 явно никой от тук присъстващите басисти не го е хващал тоз бас... айде като го взема ще пусна review ....хехехе...
sw1tched Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 Споко нема да се преквалифицирам Достатъчно съм зле с китарата, че да по'ф'таряме същото и с баса хехехе.Ама си търся някъв супер евтин бас, колкото да не се мъча с МИДИ-тата. ех неведнъж и на мен ми е хрумвало ама ти поне бачакаш та се късаш и има пари за това чудо на техниката.
разбойник Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 Колко пари ще инвестираш в тази тупалка?
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 Споко нема да се преквалифицирам Достатъчно съм зле с китарата, че да по'ф'таряме същото и с баса хехехе.Ама си търся някъв супер евтин бас, колкото да не се мъча с МИДИ-тата. ех неведнъж и на мен ми е хрумвало ама ти поне бачакаш та се късаш и има пари за това чудо на техниката. Аз съм тук и слушам
Nikifena Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 тея стагове само ги гледах, но не знам що за стока са но да ти кажа като им гледам цената не очаквам да се първа хубост
synchu Отговорено Ноември 22, 2004 Автор Отговорено Ноември 22, 2004 Мислиш ли, че след толкова години в занаята вервам, че ще бъде златен удар за тези кинти ) хехехехе ...интересува ме става ли за нещо най-общо казано... просто да е здрав...и не зашеметяващ звук някакъв, но поне достоверен...!
edgecrusher Отговорено Ноември 22, 2004 Отговорено Ноември 22, 2004 Ako те кефи Фендър тип бас,си вземи Squire Precission.Не са скъпи изобщо,а и поне до някъде докарват звук и визията е 1:1 с оригиналния Фендер.От друга страна аз бих ти препоръчал една не много известна марка - Tanglewood.Модела е Rebel 4 K(или 5 К za 5strunen).Имах такава преди и определено вади сносен звук и е много удобна като за китарист,който иска да си свири сам бас партиите . Аз понастоящем имам Ibanez GSA 200.Добра басора от ниския клас.Струва колкото Скуаер,ама е (поне аз така мисля) по-добре.Освен това е с активна електроника.От по-евтините още има и Peavey,който е същия като Прецижъна,само е малко по-съвременно изглеждащ.ЗА Stagg само отрицателни неща мога да кажа,така че си трая...
Nikifena Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 Да те питам synchu. Що не минеш през Джазз-а да видиш дали няма нещо готино за малко пари на старо? Иначе единственното с което мога да ти помогна е ако си в софия да излезнем някой ден на бира и да идем да го видим тоя бас
synchu Отговорено Ноември 23, 2004 Автор Отговорено Ноември 23, 2004 Мерци фен много През Джаза минавах преди две-три седмици и нямаше нищо подходящо (или поне аз не видях) - или бяха повече пари отколкото съм готов да заделя ...или бяха в плачевно състояние...(от моя гледна точка) ...ама ше го наобиколя пак.. Ще го прегледам самостоятелно баса. Интересно ми беше дали някой басис' го е потребявал за по-дългосрочни впечатления!!! а бирата ще я уредим на форумската среща задължително!!!
Nikifena Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 както кажеш да не кажеш после онея там басистите разбираш ли не помагат аре пък кат го земеш може 1 джем да направим ти на бас аз на китара и ше извикаме някой клавирист на барабани 1
yanp Отговорено Ноември 15, 2011 Отговорено Ноември 15, 2011 (Редактирано) Здравей!Имах токова дърво преди време,и с голямо удоволствие се разделих с него/говорим за Стага/беше Белгийски -но кво от това.Купи си бас от Мист.Бас.фирмата е немска,правят се в Китай- но са доста приличхи и като звук икато пари Редактирано Ноември 15, 2011 от yanp
yordaniy Отговорено Ноември 15, 2011 Отговорено Ноември 15, 2011 ^ Пич, да беше погледнал, че отговаряш на тема от преди 7 години... :-) Май поставяш нов рекорд в това отношение. :-D 2
blr Отговорено Ноември 15, 2011 Отговорено Ноември 15, 2011 (Редактирано) Направо ме разби!!! Kakво е "Мист.Бас."? Редактирано Ноември 15, 2011 от blr
Recommended Posts