Slav Публикувано Август 14, 2008 Share Публикувано Август 14, 2008 Не намерих такава тема, затова я пускам. Вижте какво намерих в YouTube - Много състейн, много нещо. The Moog Guitar Rocks Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 14, 2008 Share Отговорено Август 14, 2008 Хакнали са няк'ав състейнер и туй-то. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Август 14, 2008 Share Отговорено Август 14, 2008 Абе хич не е само това. Много по- е Някой ми беше пратил некви пре-рилийз сесии преди време. Готина джаджа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Август 14, 2008 Share Отговорено Август 14, 2008 (Редактирано) Сега да не ми се разсърди някой, че пиша неразбираеми неща: Физика, Електроакустика , дядо Майкъл Фарадей, Теория на Автоматизацията и не на последно място системата от диференциалните уравнения на Джеймс Максуел за теорията на полето (осбено допълнението на закона на Ампер). Да не пропусна вълновото уравнение, което се крие зад част от обясненията на представителя на MOOG относно струните. И разбира се Специфичният материал от който са изработени струните... Не е лесно и не е просто, но няма нищо неестествено. Трябва да се вникне в коментариите и оборването им на сайта на MOOG и в темите по нета за Paul Vo китарата. Макар, че не е основен, все пак педалът на MOOG, който върви с китарата позволява контрол на работата на китарата и съответно на звукоизвличането. Най-много ми хареса цената - $ 6 495.00, особено .00 ! Хайде сега, чакам тема "Дайте схема на Мууг китара, за да я дам на един електротехник, и да ми я направи за 5 лева." Не се шегувам, всичко очаквам... ПП. Четейки между редовете на интервюто с PAUL VO и MIKE ADAMS всичко си идва на мястото, както съм написал по-горе. Само за да се разбере трябва много учене. Хора, четете и се учете, там е истината! Пожелавам успех! Редактирано Август 14, 2008 от Parni_Valjak Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chris_barnes Отговорено Август 15, 2008 Share Отговорено Август 15, 2008 голема тъпня е тва - ако имаш добра китара, амп и що годе сръчни ръце си оки...не ти тряат такива базикни..да не говорим, че заради уж изобретението струва сигурно майка си и баща си.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Август 15, 2008 Share Отговорено Август 15, 2008 Де да знам, не бих са изказал толкова категорично. Току виж пък започнало да намира по-широко приложение изобретението. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 15, 2008 Share Отговорено Август 15, 2008 Това е почти 1:1 със състейнъра на Фернандез, само че в този случай има и анти-състейнър който убива вибрацията с определен процент при желание на клиента ... Интересно е ..., но толкова Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Август 15, 2008 Share Отговорено Август 15, 2008 Яко кефи. Който има кеш = ще се кефи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
interman Отговорено Август 15, 2008 Share Отговорено Август 15, 2008 Де да знам. Не ме впечатли много. Аз съм консервативен и предпочитам един добър стар Gibson Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Август 16, 2008 Автор Share Отговорено Август 16, 2008 ^То и аз предпочитам един добър Gibson, ама просто ми стана интересно, понеже досега не бях виждал такова чудо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
рахата Отговорено Август 16, 2008 Share Отговорено Август 16, 2008 (Редактирано) На мен ми хареса,но няма да извадя скоро 6 хиляди долара за такава китара Редактирано Август 16, 2008 от рахата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Август 16, 2008 Share Отговорено Август 16, 2008 Струва ми се, че още не улегнало събитието. Самите "тест-пилоти" още не могат да свикнат с необичайното поведение на инструмента. Не малка част от контрола се извършва с контролерът под форма на "педал", който също е специфичен. Предполагам, че като се свикне с особеностите, ще се намерят изпълнители, които ще извадят на открито хубавите страни на изделието. Колко време беше необходимо Mini Moog да добие славата си? Майсторлък не се добива лесно, ясно е на всеки от вас, който се труди от години в музиката. Вярвам, че след време ще стане стандартен инструмент, както сега са стандартни синтезаторите. Освен ако не стане ... И да допълня нещо много приятно за мен - в машината няма нищо цифрово, всичко е АНАЛОГОВО! И в звука и в автоматиката и в контрола! Отново духът на незабравимия Robert Moog ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts