sevenstring Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 Колкото и странно да звучи - тези на Брайън Мей (което и да посоча, няма да сбъркам). За мен това са най-музикалните сола ever, върепки че нямат нищо общо с виртуозната техника, нито с това, което аз свиря в момента (което също е далеч от виртуозната техника ). Цитирай
Alexi Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 еми като започнем с COB-Living Dead Beat,Red light in my eyes (PT1 PT2),are you dead yet,black widow,follow the reaper,hate crew deathroll,hate me!!!,angels don't kill,bodom beach terror.... White Skull-high treason Sinergy-razorblade salvation,i spit on your grave ..... за други не се сещам сега Цитирай
HOSHUNKOV Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 (Редактирано) Beasty Boys - Fight For Your Right To Party ... жестоко соло Редактирано Март 28, 2007 от HOSHUNKOV Цитирай
DavidGilmour Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 Обичам мелодичните сола.Любимо ми е солото на Pink Floyd от песента Comfortably Numb (the Wall).И тя е причината да си купя ел.китарка Има много версии и е страшно мелодично.Всеки път изтръпвам ,като го слушам изсвирено от Гилмър това маниашко соло Цитирай
nasius0123 Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 Steve Vai-For the love of god -златна песен,златно соло(впрочем то цялата песен е соло),много чувство ,много техника,изключителен музикант :) Цитирай
racerx Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 (Редактирано) Няколко, които са размазващи: Mr. Big/Paul Gilbert - The whole world's gonna know Richie Kotzen - Forever One Jason Becker - Dweller in the cellar - началото Reb Beach - Masquarade, Black Magic Iron Maiden/Adrian Smith - Stranger in a strange land George Lynch - I will remember Europe/Kee Marcelo - Girl from Lebanon Testament/Alex Skolnick - Return To Serenity Annihilator/Jeff Waters - Alice in Hell ........... Редактирано Март 28, 2007 от racerx Цитирай
Vic7oR Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 Guns n Roses - Don't Cry е чиста класика.. не е за пренебрегване.. Цитирай
guitarfromhell Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 Scorpions - Wind of change Queen- Bohemian Rhapsody Guns n' Roses - Sweet child o' mine Guns n' Roses - November Rain и таквиз подобни ... ся от раз не мога да се сетя за всички но повечето са от тоя сорт Цитирай
TheNightRider Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 Judas Priest - Beyond The Realms of Death най доброто. :) Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 Nevermore - Engines Of Hateмного ми е присърце това соло от едно известно време Да си дойдем на думата - чичко Loomis ги прави едни такива... не знам - за някои може и да са чиста доза показно без емоция, ама аз не съм на това мнение - Nevermore е групата. Nevermore - The River Dragon Nevermore - The Sarrowed Man (солото е в началото на песента, ама много яко те надъхва за нея - велика балада) то няма смисъл да изброявам повече - само ще кажа, че абсолютно всяко соло е супер (то излезе агитация ) Yngwie Malmsteen - xxxx Pantera - Floods (гледам че много хора оценяват тая песен - ненормална е, особено накрая дето са вкарани семплите с дъжда - е там ми настръхва цялата четина) + всичко на Pantera Metallica - Nothing Else Matters Metallica - The Unforgiven Metallica - Master of Puppets + още 100 техни песни - ама ще почнем само да се повтаряме Joe Satriani - Searching (дори и само тази песен да беше написал = достатъчна е!) Еurope - The Final Countdown (пълно клише, ама велико..) Deep Purple - Child in Time (май и тая чсто се споменаваше, ама явно има защо) късно е - не ми се мисли повече, но има и още много Megadeth, Steve Vai, Petrucci, Testament, Avenged Sevenfold, Guns'n'Roses, Ozzy Osbourne... Цитирай
Pandemonium Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 Death - Individual Thought Patterns - солото и последващата интерлюдия Death - Scavenger of Human Sorrow Death - Spirit Crusher Accept - Metal Heart - да живее Бетовен! За други не мога да се сетя сега. Цитирай
Mladen Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 (Редактирано) т Редактирано Март 29, 2007 от Mladen Цитирай
david nakov Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 Death- Flesh and power it holds Metallica-Ride the lightning(ако има някое соло на Кърк,което да отвинтва глави това то) COB- Bodom after midnight Dream theater-Metropolis part 1( Images and words) Steve Vai-Building a church Satriani-Bamboo Deep purple-Highway star Rainbow-Temple of the king Jason Backer-Perpetual burn B.T.R.-Жар Цитирай
Janick_Gers Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 Children Of Bodom - Hate me Children Of Bodom - Next in line Children Of Bodom - Angels don't kill SInergy - Midnight Madness Iron Maiden - The number of the beast Iron Maiden - 22 Acacia Avenue Iron Maiden - Powerslave Iron Maiden - Seventh son of a seventh son Iron Maiden - Brave new world Queensryche - Empire King Diamond - The puppet master King Diamond - BLue eyes King Diamond - Christmas King Diamond - Invisible guests ---------------------------------------------------- По принцип са много ама тия са най лудите за мен Цитирай
liquid_death Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 НЕ! Това е: Mortal Decay (album Forensick) - Chronicles Просто няма друго такова!!!!!!!! Цитирай
Recommended Posts