Jump to content
Българският форум за музиканти

DavidGilmour

новаци
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от DavidGilmour

  1. Малко повече,почти година с прекъсвания .Почнах с кухарка.Значи най-удачно е нова китарка вместо да се ъпгрейдва Скуаера.
  2. Здравейте колеги!Според вас кой е най удачният ъпгрейд за Скуаер Булет.Става въпрос за cost effective solution.Адаптер,електроника или трябва и двете.Даже ако можете да уточните модел с който да сменя и лютиер.
  3. Тъй като никой не разбра какво имам в предвид поради забозването на хостването на картинката,пускам друг линк http://img353.imageshack.us/my.php?image=h...agilmourfv6.jpg
  4. Е това е нещото.Като се науча и събера пари ще си го взема задължително в комплект с един Фендер Стратокастер.
  5. Обичам мелодичните сола.Любимо ми е солото на Pink Floyd от песента Comfortably Numb (the Wall).И тя е причината да си купя ел.китарка Има много версии и е страшно мелодично.Всеки път изтръпвам ,като го слушам изсвирено от Гилмър това маниашко соло
  6. С кубето си ограничен като звукови вариации така да се каже.С компа можеш да промениш звученето на китарката до неузнаваемост.Има много софтуер за тази работа и с малко повече играчка се постигат добри резултати.
  7. Целта е да се ползва балансиран сигнал който да взлиза във Line In на саундкартата.И да го ползвам и като кубе естествено.
  8. Добре ще го имам в предвид това за оцветяването !
  9. Значи примерно взимам едно такова кубе.После го отварям фащам момента къде е входа на ампа,и вадя един моно жак оттам.И съответно оттам в Line In на саундкартата.
  10. Този модел китарен усилвател FM 15 DSP на фендер има изход за 8 ома високоговорители.Може ли да бъде ползван за преамп?
  11. Сигурно става ако балансира входния и изходния импеданс.Пък и трябва човек да има този BOSS
  12. Ми предложете модел.Някой малък "Фендер" от 15 вата ще свърши ли та зработа?
  13. Може ли кубе да се ползва и като DI Box.В смисъл да го ползвам като DI Box за Line In на саундкартата с цел изравняване на импедансите и балансиране на звука.А разните му там ефекти да правя през Amplitube-to примерно.
  14. Инсталираш си последната версия,мисля беше 2.0.2.Аз я дръпнах от емулето.Има си кииген.Преди тва забих драйвера ASIO4ALL.Той има некви дефолтни настройки.Поиграй си с тях.Към драйвера има pdf на английски.Жака от от китарата който позлвам е чинч откъм саунд картата и дебел жак за слушалки към китарата.Връзваш китарата към Line In на саунд картата и почваш да опъваш жиците Пресети разгледай тези които идват с програмата,и тези дето ти дадох линк за тях по-горе. Аз си ги правя сам че е по забавно така Съшо си дръпни и Guitar FX Box пак от емулето.Тя е доста лесна за бачкане и не звучи никак лошо.
  15. Аз ползвам GR2.Компа е дулкор ,аудиото е Audigy 2.Драйвера е asio4all.Всичко си бачка.Драйвера има настройки,менъто поне при мене е на китайски,но хелпа е на английски.Голяма е ихрата да си нагласиш съответния звук който да ти изкарва компа от китарката.Мене нито един пресет не ми хареса и си правя сам.В това е фъна. За GR2 пресети можеш да си намериш тук .
  16. Аз отсоро се занимавам с китара.Свиря на акустична "Пълдин" снекви мега твърди струни.Почнах с некви уроци на Хал Леонард.Пробвах и други.Според мен ти трябва -то "Гитар Академи".Направено е да се учи 12 месеца.Започва се с най-лесните акорди.Има и разяснителни видео файлове за това как да се позиционира палеца при акордите и скалите.Аз като стигнах до акорда "Ф" се бях отчаял.Не се получаваше чист и тва е.Но в това ЦД има тези филмчета които разясняват точно проблема със правилното позициониране на пръстите.Другото е практика.Да не говорим за фул бар акордите каква мъка беше.Практика му е цаката ! И никакво бързане ! Скоростта идва от самосебе си с времето.Ако искаш пиши на ПМ ако не можеш да намериш въпросното ЦД !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.