Jump to content
Българският форум за музиканти

nasius0123

новаци
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Ibanez Musician

Profile Information

  • Gender
    Male

nasius0123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Мен имам абсолютно същия .За метъл се е утепал Единствената голяма тъпотия е ,че не можеш да регулираш изкривяването.Ина4е с EQ-то бая игра пада. Аааа и та ти кажа че поначало си е доста изпържен и малко на ниските се губят
  2. Guitar-Digitech Death Metal Dist.-Rockson Choros-Stagg CA.20R AMP (между другото Стагчето не свири силно,но за сметка на това съм доволен от звука и най-вече от Ревербчето)
  3. nasius0123

    Ibanez Musician 77'

    Сорка пичове не ме търсете за китарата повече
  4. От вчера съм горд собственик на това : http://www.procommusic.co.uk/images/Digite...0deathmetal.jpg
  5. nasius0123

    Ibanez Musician 77'

    Да действително причината струните да са обърнати е ,че съм левичар и съответно не считам за рентабилно да държа китарата неизползваема,когато има хора ,които с удоволствие биха се възползвали от възможностите й.Благодаря за полезните съвети,но все още не съм получил оферти.Всеки очаква да обявя цена,но всъщност,както вече споменах,нямам никаква представа за стойността й понастоящем.
  6. nasius0123

    Ibanez Musician 77'

    Имам горе-долу представа за цената й като нова.Но за след 31 години малко ми е трудно да преценя.За съжаление ,както вече казах на един колега от форума, не съм от София и да се пробва става сложно.Затова пишете ако трябва на ЛС колко бихте дали(говоря за ценови диапазон, не за точна цана) и аз ще говоря с хората с по-сериозни предложения за евентуална среща. (http://youtube.com/user/wildstringdom -това е един пич със същия модел Ibanez .Горе-долу за някаква ориентация)(между другото цвета на моята е по-cool )
  7. nasius0123

    Ibanez Musician 77'

    Мерси мн .Тази е китарата .Даже малко по готина 6тото има две палчета ,с които може всеки от адаптерите да се използва като единичен преден едини4ен заден и като хамбукер.Колкото до снимките не мога да кача 6тото нз как .В сми че имам снимки ама май не мога да качвам от компа в тоя сайт а нямам страница в коята да кача снимки.
  8. nasius0123

    Ibanez Musician 77'

    Момци, имам една китарка Musician 77' и имам намерение да се разделям с нея.Та дайте оферти ,ако проявявате желание.(Китарата ми е наследство и не е в мн добро състояние.В смисъл че ще е ремонт.прагчетата са за смяна и тоя клу4 дето се превключва от единия на другия адаптер)
  9. сори не знаех и все пак ако има някой да пише
  10. някой ако има песента за гитар про да пи6е ЛС да ми я прати .Извинявам се но не мога да я намеря а ми трябва спешно.Благодаря предварително
  11. http://www.keiper-instruments.com/homepage...t_egitarren.htm
  12. Извинявам се за тъпия офтопик ама възможно ли е да е такава цената http://www.andertons.co.uk/acatalog/info_EXDEMRG75G3.html
  13. nasius0123

    Удар....

    Скуеъра нали отзат има пружини за тремолото.Ако е така между тях има една жи4ка и тя пази от тока.Провери дали е здрава
  14. Мисля 4е не ти трябжа да купува6 нова китара.Аз съм левичар и ще ти кажа че потенциометрите страшно много пре4ат.Затова мисля 4е най-добрият вариант за теб е ако има6 китара за дясна ръка просто да обърне6 праг4ето за струните при главата на грифа и евентуално тремолото или флойда(не е фатално ако не стане може само да ти се разтройва по 4есто) Това е от мен .Надявам се да сън бил полезен
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.