Drone Отговорено Февруари 24, 2010 Отговорено Февруари 24, 2010 Така.Изгледах клипчетата и все още се чудя(може би бавно загрявам) как точно аз да си направя миди Записче на барабаните. Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 24, 2010 Отговорено Февруари 24, 2010 Пробвах програмката - на мен лично не ми хареса как работи с VSTi. Цитирай
iliqn Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 Здравейте колеги! Днес си дръпнах REAPR. Вижда ми се прекрасна,а и работи/все пак е free!/ Но ще ми трябва инструкция кое как да ползвам и какво мога да правя с нея? Някой може ли да ми помогне?! Все пак,желателно е да е на български. Пишете на ileca62@abv.bg Цитирай
SandoBG Отговорено Март 1, 2010 Отговорено Март 1, 2010 Нещо и аз не успях да загрея как точно да запиша midi барабани.... Цитирай
KPOKOTAM Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 @eal - За да записваш на канали едновременно, преди това ти трябва хардуерно устройство дето го може тва - има сума ти USB и Firewire карти вече, рагледай в нета! Абе уж начално образование тука, пък едни теми се разискват дето си е*ало м*м*та.. Кажете защо понякога скрола на мишката ми работи само хоризонтален зуум, както искам, а повечето време зуумва хоризонтално и вертикално, което е ужасно.. Гледах шорткътите, оправих се като му добавих +Cntrl, но въпроса ми е има ли начин (или кога) скрола на мишката да е САМО хоризонтален зуум? Благодаря! Цитирай
KPOKOTAM Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 Съжалявам, ама нещо не ми проработи редакцията.. РАЗБРАХ ГО - като се вижда миксера и скрола откача, скривам миксера и скрола е само хоризонтален зууум, юпииии!!! Цитирай
Neven Отговорено Април 2, 2010 Отговорено Април 2, 2010 Здравейте, инсталирах си reaper с идеядата да мога да ползвам kontakt 3 през нея заедно с Guitar Rig 3 като ефект , като ще се свири с миди клавиатура evolution MK-449C. Ползвам звукова карта TC electonic konnekt live с win7 , ако има значение , всички драйвери са инсталирани. Когато си пусна само контакт 3 с клавиатурата няма проблем , но като го заредя като виртуален инструмент в рийпар немога да направя настройките за да го управлявам с клавиатурата. Идеята ми е колкото да ползвам контакт 3 с гитар риг като ефект за живо свирене. Моля за помощ с настройките или по лесен начин за да се постигне това. Цитирай
Neven Отговорено Април 4, 2010 Отговорено Април 4, 2010 Проблема е решен - грешни настройки , при желание модератор може да изтрие темата. Цитирай
noflip Отговорено Април 12, 2010 Отговорено Април 12, 2010 към модераторите - защо тази тема не е във ВАЖНИ? Сериозно? ^гепи 5, Бъни Цитирай
звуков сигнал Отговорено Април 19, 2010 Отговорено Април 19, 2010 Ами може би защото в нея има доста чудновати виждания, вероятно. Цитирай
synchu Отговорено Април 19, 2010 Отговорено Април 19, 2010 към модераторите - защо тази тема не е във ВАЖНИ? Сериозно? ^гепи 5, Бъни Защото при наличието на поне 20 сериозни производители на подобен софтуер няма да остане място за "неважни" теми. Цитирай
noflip Отговорено Април 19, 2010 Отговорено Април 19, 2010 (Редактирано) Да, но за тази вече има готови туториали и то на родна реч. Освен това програмата е с пъти по-достъпна от всички останали DAW (визирам напълно функциониращата демо версия). Ако се направи подобна тема за Logic или Pro Tools пак ще е в помощ на някой, но е ясно, че процента е къде по-малък заради факта, че програмите изискват скъп хардуер и най-вероятно по-малко хора ги имат. Reaper от друга страна е достъпен за почти всяко PC и с един ASIO4ALL е готов за действие. А мненията в темата не съм ги чел реално. Аз говоря за клипчетата. Може просто да се изкара една тема, която да събира подобни теми от подфорума в главния пост. Редактирано Април 19, 2010 от noflip Цитирай
synchu Отговорено Април 19, 2010 Отговорено Април 19, 2010 Няма проблем - събираш в един текстов файл линкове, с написани наименования кой за какво е и ще я направим темата - даже и важна Цитирай
noflip Отговорено Май 12, 2010 Отговорено Май 12, 2010 бтв линка вече не работи - уроците ги няма в youtube (или поне не и на този линк) Цитирай
Recommended Posts