Jump to content
Българският форум за музиканти

Neven

Members
  • Мнения

    84
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Neven

  • Рожден ден 05/03/1981

Previous Fields

  • Инструмент
    Korg Pa4x 76

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/NevenNenov81
  • ICQ
    0
  • Skype
    evun_81

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Варна

Последни посетители

722 профилни разглеждания

Neven's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Обществена Репутация

  1. Здравей би ли се свързал с мен относно един корг Ра4, видях че си от варна. Чак днес  видях че си ме питал преди време за сервиз относно твой клавир, но напоследък рядко отварям форума. В профила ми тук съм оставил линк към фейсбука си, но ти оставям и телефон: 0896 630 421. Началото на лятото си закупих Ра4 но това ми е първия корг и го гледам странно все още :)  години наред бях с какви ли не ямахи ама ми писна от тях.

     

  2. Здравейте, може ли да помоля някой да ми помогне с "подкарването " на въпросната програма, ако може на лични. Устройството ми е iPad air 2 iOS 8.1 с джейлбрейк . Инсталирам приложението няколко пъти, но не иска да тръгне. Благодаря предварително ако някой се отзове на помощ.
  3. Клавира на Венци е оправен, оказа се това което му бях писал - лентов кабел, а друг колега (техник) му е искал 600 лв да му сменя майн борда ..... как ги искат такива пари тези хора без даже да помислят какъв може да е проблема ?!!!
  4. Аз също съм от Варна, ако си свободен неделя надвечер може да ти погледна клавира и да свалим информацията. Ако имаш желание ме намери във фейсбук - Невен Ненов
  5. От кой град си Венци? Според мен може да имаш проблем с лентовия кабел от майнборда към платката с бутоните и потенциометрите.
  6. това идва май по 130 лв на човек ?
  7. Neven

    Кажете моля

    Знам че темата не е правилната, но както колегата горе написа - темата е много обширна и литература има много, само че много хора включително и аз не знаем английски, което си е наш проблем. Има ли съвременна българска литература по темата звукозапис и къде може да се намери и закупи евентуално? Аз съм от Варна, има ли възможност тук в града да се изкара курс за звукозапис?
  8. Картата е супер, инсталирах си драйвери и софтуера и всичко е почти ОК. Проблема е, че към старата си карта (TC Konnekt live) връзвах устройства с оптичен изход, като пример с което пробвах мога да посоча декодера на кабелната телевизия и един CD плеар, но не иска да приема сигнал и това си е. Някой може ли да помогне с решение на този проблем. За връзка между картата и усилователя ползвам SPDF интерфейса ако е от значение.
  9. Neven

    Фукня

    Хайде да ми е честита новата играчка
  10. Ами избрах USB версията, поне няма да имам проблем при смяна на компютър. Скоро може да пиша и как се държи
  11. Реших да я закупя от Алмар и утре трябва да ми пристигне на адреса Направих запитване към динакорд за поръчка от томан, но ми казаха че чак в края на януари могат да я доставят, а на мен не ми се чакаше толкова. Весели празници на всички!
  12. Благодаря на всички за мненията и отделеното време. Сега е на лице друг важен въпрос - от къде да закупя въпросната карта. Предлагат ми вариант от американския амазон като излиза на цена от 830 лв , но май не мога да разчитам на гаранция ако се случи нещо. Томан е друг вариант с посредник динакорд, но 30 евро за доставка ми се виждат като обир. Някой пазарувал ли е от алмар как стоят нещата с гаранцията при тях? Очаквам мнения за да мога да си поръчам коледния подарък
  13. Стига да не е нещо фрапиращо, понеже използвам VST плъгини посредством миди клавиатура, а доста често ми се налага и да е на живо - да стане мазало по някое време. aarab, благодаря ти за мненията, НО все пак дилемата си остава за момента firewire или usb и това ли е правилния избор на марка.
  14. За разделянето на фантомното захранване - ОК, но това е от значение когато записваш в домашни условия с кондензаторни микрофони. Идеята е примерно при участия и живи мироприятия или репетиция да се ползват на куп осемте канала, като да речем 1 и 2 - микрофони, 3-4 - китари и останалите 4 канала примерно 2 кийборда. USB порта дали би се справил при този по голям поток информация?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.