MrDeath Отговорено Май 12, 2008 Отговорено Май 12, 2008 ^ Е па вземи титаниево. Иначе ето това е истината: "Най-твърдите- дебелината не ме интересува толкова, но логично е най-дебелото да е най-твърдо. Сега свиря с едни Дънлоп 1.5мм Но най-вече държа да са заострени от пред- адски се дразня когато се изшлайфат и нямат "острие". Колкото до твърдостта- обичам да усещам кога перото минава по струната, а не да ми пляка там някаква мека пластмаса =)" Ся метал ли ше свирим или ше се лигавим. Перото требе да е твърдо, а те са и дебели, па марката е се тая и Москвич да е... Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 12, 2008 Отговорено Май 12, 2008 Лзбопитно ми е нормално ли е, алуминиево перо, да го изхабявам за 1 седмица? Aлуминият принципно е здрав метал, но лесно се драска, когато повърността му не е добре обработена/изрязана и би се износвал бързичко, особено при контакт с "голите" струни на китарата, които са стоманени, а стоманата е доста по-тъврда от алуминия. Затова и прагчетата на китарата се износват повече под тънките струни - не само защото са по-тънки и действат като нож, но и защото от друга страна никеловата (в повечето случаи) обвивка на по-дебелите струни не е толкова твърд материал, сравнен с метала на прагчетата. Дано съм помогнал Цитирай
ceco milanov Отговорено Юни 3, 2008 Отговорено Юни 3, 2008 Готово за лятото (и потните ми пръсти ) Цитирай
Tomov Отговорено Юни 3, 2008 Отговорено Юни 3, 2008 (Редактирано) Fender Delrin XH 1.12 (май) Dunlop Tortex .. едни лилави ЕДИТ: Купувам ги промишлени количества и съм си уцелил размера и въобще не го гледам. Редактирано Юни 3, 2008 от Tomov Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Юни 4, 2008 Отговорено Юни 4, 2008 Джо Сатриани Сигнъчър мисля че се води. Купих си кутийка с 10 такива за 10 кинта и съм АДСКИ доволен. Страшно удобни са ми - нито много дебели нито много тънки. Лошото е че са на привършване и скоро ще трябва да се презаредя Цитирай
N.S.S. Отговорено Юни 4, 2008 Отговорено Юни 4, 2008 ^ къде се продават алуминиеви ?! не съм засичал 1мм и на горе С риск да пропусна още едно зареждане... ще кажа, че в xxxx ги пускат... Но няма такива от горе долу 2 месеца... А аз съм вече отчаян тъй като мойте 3 пъти ги оформях допълнително... То почти нищо не остана от тях!!! П.П. Мерси SomeoneElse! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 9, 2008 Отговорено Юни 9, 2008 Аз си купих няколко нови модели за проба: Това средното е новия Tortex Jazz!!! Е, взех и малко от обичайните Jazz III и Tortex модели... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 10, 2008 Отговорено Юни 10, 2008 Е от нета, как откъде? Всичко има вече, не сме 1992-ра година. Жалко само, че късно се сетих да боцна и един Ултекс Джазз... Освен това: оттук си купих 4 кабела -> единия прецакан. И не искаха да ми го сменят, защото не_знам_си_какво_точно... Еми нищо няма да си купувам оттук, нормална и логична реакция би била... Цитирай
dug_aldrich Отговорено Юли 6, 2008 Отговорено Юли 6, 2008 Fender Extra Heavy-много готино перце Цитирай
Guest Отговорено Юли 6, 2008 Отговорено Юли 6, 2008 Stagg 0.46 , брада са ама какво да се прави. Цитирай
Recommended Posts