Black Bird Публикувано Октомври 15, 2007 Публикувано Октомври 15, 2007 Здравейте! Тук искам да ви представя работата на Диката от Пловдив. Много години ходих при небезизвестния Пламен от Асеновград, защото това беше родния ми град. Бях свикнал и независимо от резултата все пак получавах някаква услуга, независимо нервите , чакането и т.н. Скоро гледах снимки на китари изработени от Диката и останах изумен. Затова реших да потърся човека, стоящ зад тези произведения... Тук ще ви покажа няколко снимки на кленовия гриф на китарата ми РГ550 от 1991 година , който беше в окаяно състояние. Лакът беше непрофесионален и имаше много други проблеми. Диката работи с невероятна прецизност , внимание , търпение и усет към инструмента....в момента грифа ми прилича на супер къстъм гриф. Лакът е невероятен. Плътен, дебел, като стъкло. Работата му по сетването и поставянето на позициите граничи с бижутерията. Не знам дали знаете ,но е и страхотен китарист, за който бях чувал в недалечното минало. Това допринася за познаването на инструмента. Не знам какво повече да кажа. Много съм доволен. И смятам за напред да ползвам услугите му. И най-важното цената му е напълно нормална. Спазва невероятни срокове...!!! Този занаят за мен е Изкуство! И крайния резултат е по-важен! Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 Убийствено е!!! Наистина това изглежда като рабтата на бижутер. Дката - президент! От малкото ми разговори чрез форума с него съм останал с впечатлението, че, освен всичко останало, е и много скромен и сдържан човек, готов да изслуша дори досадните глупости на копелета като мен. Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 15, 2007 Автор Отговорено Октомври 15, 2007 И да продължа още малко... На същия инструмент поставихме Фернандес Състейнер. http://www.fernandesguitars.com/fsk101.html Това е най прецизния отвор който съм виждал... Като се има предвид ,че е копал вече боядисаното тяло... Изумен съм!!! Поклон пред твореца! Цитирай
AXE Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 Браво! Наистина страхотно изглежда! А аз си сложих едната снимка на десктопа Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 И от тази страна изглежда страхотно! АСамо да попитам: какъв е този хъмбъкер на обратната страна на китарата? Това нещо за сътейнера ли е? Или може би това е самият състейнер? Цитирай
Hillbilly Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 Абсолютно споделям-Диката е уникален майстор! Ще постна снимки на Стратокастер,пребоядисан от него (тялото)-като Нов!И изчисти всичките мизерии от удари и др. по тялото,въобще не си личи къде са били.. Цитирай
TONY Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 gorer-e дъниш се това трябва да е държач за батерията на състейнера и браво на Диката! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 Наистина много качествена работа! Приятно свирене! Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 Те т'ва е красива фотосесия. Веднага отива за wall. Да си го ползваш със здраве. Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 Честито Митак и приятно свирене.И преди съм казвал и пак ще го кажа.Единствения лютиер,чиято работа наистина харесвам е Диката.Той се грижи за всичките ми китари и имам и една негова.А и наистина свири страшно добре на китара. Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 16, 2007 Отговорено Октомври 16, 2007 (Редактирано) Чудесна работа на лютиера - грифа/позициите изглеждат много ефектно на снимките. Ако трябва да бъда откровен - аз лично не бих си поръчал гриф с полиран лак, поради няколко обективни причини. Но по-важното е, на теб да ти харесва и още повече - да ти е удобно за свирене. Честито! Фернандез ФСК-101 ... Тарикат си ти Андрешко Редактирано Октомври 16, 2007 от visiondann Цитирай
Nightmare81 Отговорено Октомври 16, 2007 Отговорено Октомври 16, 2007 Чудесна работа на лютиера - грифа/позициите изглеждат много ефектно на снимките.Ако трябва да бъда откровен - аз лично не бих си поръчал гриф с полиран лак, поради няколко обективни причини. Но по-важното е, на теб да ти харесва и още повече - да ти е удобно за свирене. Честито! Фернандез ФСК-101 ... Тарикат си ти Андрешко Напълно споделям това мнение . Иначе лакирания гриф изглежда много ефектно . Дано лака не падне скоро Цитирай
vlex Отговорено Октомври 16, 2007 Отговорено Октомври 16, 2007 Oще едно бижу на Диката! Браво! Поздрави, Влад Цитирай
Recommended Posts