Nordon Отговорено Юли 24, 2009 Отговорено Юли 24, 2009 Дойдоха на батко бебоците!!! Ииииибаси якото изглеждат . Ако почна да ползвам такива ще трябва да съм милионер, като се сетя колко често губя пера . Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Юли 26, 2009 Отговорено Юли 26, 2009 Това е истината! Аз също свиря с такова перце, но червено. Цитирай
Melanholia Отговорено Юли 26, 2009 Отговорено Юли 26, 2009 Dunlop 1mm. Преди свирех с Jim Dunlop M: ама много бързо се чупят Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 12, 2009 Отговорено Август 12, 2009 След мътилката, която остави моя милост с поста за злобните пера от 20$, реших че е време да си купя и от другите, които харесах. Нищо че са двойно по-скъпи. Вече пътуват, скоро ще се похваля. Цитирай
perfect_world Отговорено Август 12, 2009 Отговорено Август 12, 2009 Ммм...аз искам да попитам... колко пари е едно перце (за акустична китара) ? Цитирай
synchu Отговорено Август 12, 2009 Отговорено Август 12, 2009 Oт левче до $200. Такива над 1-2 кинта в БГ няма по магазините - така че спокойно Цитирай
Fenix Отговорено Август 12, 2009 Отговорено Август 12, 2009 Ммм...аз искам да попитам... колко пари е едно перце (за акустична китара) ? Има и по 4600+ долара - http://internetsiao.com/the-most-expensive...k-in-the-world/ Цитирай
synchu Отговорено Август 12, 2009 Отговорено Август 12, 2009 Т'ва е за двете - едното е 2300$ "Maсовите" са около 200$ хехехехе Цитирай
Rezachka Отговорено Август 12, 2009 Отговорено Август 12, 2009 Също и Джо Сатриани сигничър хеви... Цитирай
a_panov Отговорено Август 13, 2009 Отговорено Август 13, 2009 Любимите ми пера са Fender Premium Celluoid (по 1 мм) Това е и моя избор! Цитирай
komitann Отговорено Август 13, 2009 Отговорено Август 13, 2009 (Редактирано) От къде в България може да се намерят Herdim перца (плектруми) Относно цените на перцата вижте цитата: the one that Hendrix used at Monterey pop festival was sold for 100 grand 100 000 за перце леле това ще трябва и да се застрахова и след яко свирене да си изкаме парите от застрахователите за щети, хе хе... Редактирано Август 13, 2009 от komitann Цитирай
Amentis Отговорено Август 13, 2009 Отговорено Август 13, 2009 Почнах с фендерско. Сега това перце ми виси на врата с 3 топлийки през него. Наскоро карах със Stubby 3mm (сички ми мрънкат АМА ТО ТФА Е ПЕРЦЕ ЗА БАС, нищо че в инфото за него перо в сайта на дънлоп пише че било идиално за бързи ликове, нищо че никъде не съм чел перце д е произведено специално за бас), много удобно ама от тея перца за ден-два остава само кръгчето с логото и китарата ми отпред е като след прахово боядисване чее се върнах към използваните преди тфа Jazz 3 и съм си много добре с тях чесно казано. Пак има мрънкалници с перца за бас но пука ли ми...удобно ми е с тва и чесно казано 86% от китаристите свирят с Jazz III. А иначе свиря само с малки защото като хвана перцето и пръстите ми са максимално близо до струните- с голямо перце винаги удрям повече струни отколкото искам...хъх..... Цитирай
noflip Отговорено Август 14, 2009 Отговорено Август 14, 2009 (Редактирано) явно наистина е според зависи. аз така и не се научих да свиря с jazz серията - крайно неудобни и малки са ми. от друга страна пък винаги съм се чудил на хората които свирят с ония големите равностранни перца. аз лично гоня материала и nylon е моя материал независимо дали искам тънко перце за ритъм или дебело за сола. от още една друга страна обаче се зарибих да свиря с медни перца които сам си правя. всичко е до навик а навиците са променливи. Редактирано Август 14, 2009 от noflip Цитирай
Fashion Отговорено Август 15, 2009 Отговорено Август 15, 2009 От една година ползвам тези перца. Цитирай
Recommended Posts