Slav Отговорено Август 24, 2008 Share Отговорено Август 24, 2008 Аз напоследък взех да свиря без перо, просто допирам палеца и показалеца все едно държа перо, но всъщност свиря с ноктите си. Много по-удобно е, поне аз смятам така. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 24, 2008 Share Отговорено Август 24, 2008 dunlop tortex 1.5 лилавите Те са 1.14. Освен ако не сборуваш двете цифри след десетичната запетая... Новия ми фаворит са Jim Dunlop Ultex Jazz III: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Йети Отговорено Август 24, 2008 Share Отговорено Август 24, 2008 Любимите ми пера са Fender Premium Celluoid (по 1 мм), както и Dunlop Tortex 0.88 мм. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pe6o19 Отговорено Август 24, 2008 Share Отговорено Август 24, 2008 3mm Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Август 24, 2008 Share Отговорено Август 24, 2008 аа имах преди и аз едно такова бях си взел да пробвам .. една приятелка кат доиде у нас и като го видя ме попита дали имам бас китара Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Август 24, 2008 Share Отговорено Август 24, 2008 Инвентаризация на перцата към днешната дата : От Тортексите сега имам 4 лилави 1.14мм , 4 жълти .73мм , 2 зелени .88м . Голям кеф [10] Когато бях фен на голямото дебелина си взех няколко от тези . Сега имам 3 такива Big Stubby 2mm + 2 от червените (не съм сигурен за дебелината им - 1 и нещо или малко по-малко) [5] От номера с дебелите перца имам от тези 2 по 2мм. Нямам идея защо изобщо съм ги взел [2] 1.0 от тези - 3 броя , перфектни за бас Учудващото обаче е , че копието им : е дори по-удобно и по-приятно на допир . От ърнитата имам двечки . [5] И като за финал голяяяма купчинка от 11 различни: [11] Общо за "колекцията" : [33] . Е , като тръгна да свиря и като поизгубя някое друго е забавно , но прахосмукачката ги намира всичките след това Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
One Dream :) Отговорено Август 24, 2008 Share Отговорено Август 24, 2008 за какво ти е перце като имаш нокти Аз лично свиря без перце Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cutthroat Отговорено Август 24, 2008 Share Отговорено Август 24, 2008 (Редактирано) Jim Dunlop 0.73mm сиво, Jim Dunlop 1mm черно Някво древно перце със шарка като слюда ама е тънко и само за акомпанимент с кухарката го ползвам. С пръсти не можеш да свириш много неща, които можеш с перце. Но пък можеш много други, които с перце не стават. Редактирано Август 24, 2008 от Cutthroat Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Death Crusher Отговорено Август 26, 2008 Share Отговорено Август 26, 2008 Аз свиря с перце Planet Waves 46mm. На 9 (струни) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nickysn Отговорено Август 26, 2008 Share Отговорено Август 26, 2008 Аз свиря с перце Planet Waves 46mm.На 9 (струни) 46mm или 0.46mm? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ConspX Отговорено Август 27, 2008 Share Отговорено Август 27, 2008 в началото пробвах JS heavy 1mm(Joe Satriani signature), след това Alice picks(0.81mm), но нещо не ми бях удобни, сега съм с Dunlop Tortex 0.88mm(зелените) и вече съм си добре и нямам намерение да ги сменям, на всичкото отгоре са по-евтини от сатиранито Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Am-I-Evil Отговорено Август 27, 2008 Share Отговорено Август 27, 2008 Свиря със синьо перце Dunlop Tortex U.S.A. 1.0 mm също като това на снимката и от 3 седмици не мога да го оставя на мира. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexi Отговорено Август 28, 2008 Share Отговорено Август 28, 2008 свиря с дънлоп 0.88 зелените .. много са ми удобни от 4-5 години свиря само със 0.88 перфектни са Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Август 28, 2008 Share Отговорено Август 28, 2008 С пръсти не можеш да свириш много неща, които можеш с перце. Но пък можеш много други, които с перце не стават. Напротив. Аз не ползвам перца вече, просто ги "симулирам" с ноктите, които имам и е доста по-удобно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Йети Отговорено Август 28, 2008 Share Отговорено Август 28, 2008 ^ Сигурно у ръцете си като граф Дракула... П.П. Извинявай, човече, просто не се сдържах! На мене ми е малко странно как ноктите могат да заместят перото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts