Jump to content
Българският форум за музиканти

Death Crusher

Members
  • Мнения

    54
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Death Crusher

  1. Очаквам повече коментари!!!!
  2. Е,как е според вас?
  3. Привет! Направих го днес и реших да го пусна. Записвано е с китара Fender Strat и кубе Behringer GMX 212. Понеже нямам микрофон използвах слушалки. Очаквам много коментари. Ето го и него
  4. Браво! Супер е станало!
  5. Аз свиря с перце Planet Waves 46mm. На 9 (струни)
  6. Аз имам Стаг електроакустична.За 310лв съм я купил от Динакорд.Китарата е много добра.
  7. Не е лошо,но китарите наистина звучат много странно. Пробвай да свириш всички партии а не само солото.
  8. Между другото няма да откриеш BC RICH в България. Никой не внася. човек ти добре ли си с главата казал ли съм че има bc ritch в България Се тая ако може някои модернатор да клолзне темата Bob Rock каза че ги внасят в BG.Тоест има тук Не се заяждай напразно ми чети!
  9. Айде живо здраво и SLASH588-успех в музиката!
  10. Извинявам се. Явно има BC RICH и в BG.
  11. Какво повече да ви обяснявам незнам. Това си е мое мнение.
  12. Между другото няма да откриеш BC RICH в България. Никой не внася.
  13. Откри или аз ти го казах? А после си на мнение,че говоря глупости.
  14. Значи, мислех да си замълча,ама като видя подобни постинги и ..... не мога да се сдържа! Имам всевъзможно различни по форма китари, но Уорлък ми е може би най-удобната за свирене. Не мисля че съм по-сбъркан от китаристите с 2 и половина години стаж, защото свиря от 19г.... А относно свиренето на различни стилове с дадена китара, все се каня да пусна един запис, който имам от преди време свирейки кънтри на Б.С.Рич! Пък тогава ми разправяйте с каква китара какво можело да се свири! Няма да споменавам какъв злобен грайд кор забиват някои групи с телекастъри... 1.На теб може да ти е удобна,но на други може да не е! 2.И аз мога да свиря Death Metal и Trash на Fender Squier или Telecaster,но не е същото ако го свириш на BC RICH,защото те са си предназначени за такива стилове.Адаптерите на BC RICH звучат много по-металски от Fender Squier или Telecaster.Вярно е че може да се сложат металски адаптери на Fender Squier (пример),но недостатъкът ще е това,че фендера е с 21 прагчета а BC RICH е с 24. 3.Пишеш глупости без да разбираш.
  15. Death Crusher

    For You

    Браво!!! Много добре
  16. Нещо си осведомен грешно.Стаг не копират никой. А и ако може били се изказал по ясно.Съобщението ти няма смисъл
  17. Ако си вземеш BC Rich ще свириш само метал а с Les Paul може да свириш всичко а и BC Rich са с много по неудобна форма. И ще ти дам един съвет: Не трябва да гледаш как изглежда една китара на външен вид.Важно е какво чуваш. А и това е недостатъка при online пазаруването,че не можеш да пробваш китарата която купуваш(примерно) Но това е лично мое мнение. Парите са твои и ги използвай както ти искаш. Поздрави
  18. Но са много удобни ако свириш прав. Пак и да му е неодобна ще свикне.
  19. И за 500 лв. ще намериш Les Paul. Търси Les Paul Epiphone или Vintage. Имам един познат който има Les Paul Vintage за 400 лв.-нов И е много добър. Моят съм го взел от София нов.
  20. Да си видял някъде да съм споменал нещо за Gibson? Говорех за Epiphone Les Paul.
  21. Хехе ако лес поула не беше 1500 лева може би щях да си взема а иначе тоя бс рич е як на външен вид ама тва не е най-важното Има лес поули за много под 1500 лв. Моят е за 600лв.
  22. B.C RICH стават само за метал като Jackson. Squier не са лоши за блус и други леки стилове. Аз ти препоръчвам Les Paul.Те са подходящи за всякакви стилове. Почти всички групи записват в студио с Les Paul.Пример: Metallica и много други. Аз съм с Epiphone Les Paul. Les Paul са подходящи и за начинаещи. Друг добър вариант са Ibanez,но силната им страна е в по-тежките стилове. Надявам се да съм ти помогнал.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.