TONY Публикувано Май 6 Share Публикувано Май 6 Ето какво е било после някой е баптисал хубавата птица... Въпроса е има ли кой да възстанови арта на тази китара? арта е с релефнодърво върху тялото, което може би ще улесни задачата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Май 7 Share Отговорено Май 7 А то какво и е всъщност? Някой е рисувал отгоре ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Май 7 Автор Share Отговорено Май 7 Да, сравни снимка едно - това е ястреб. Предполагам по някое време боята е почнала да пада, и някой от предните собственици вандалски е минал с черна боя отгоре. Демек тряба да се махне черното и да се възстанови, както е бил оригинала. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Май 7 Share Отговорено Май 7 А на оригинала има ли снимки с висока резолюция/оригинално изображение/мостра? Иначе ще се получи силна творческа интерпретация ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Май 7 Автор Share Отговорено Май 7 (Редактирано) Да , има снимки . Не е проблем, да не е вярно с оригинала на 100%. Но трябва да изглежда естетично и приемливо, спрямо как изглежда в природата. То май ще трябва и основната боя да се направи отново. Оригиналната е някакво зеленикаво, но реално, небето повече бие на синьо. Post-нах и други три модела от серията. Черната ме кефи, втората с ибисите е по китайски кичозна, поне спрямо "европейското' ми възприятие. Трета, си е кражба от ESP George Lynch skull and bones. Редактирано Май 7 от TONY Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
svet.k Отговорено Юли 24 Share Отговорено Юли 24 Toва са 2 различни рисунки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Юли 25 Автор Share Отговорено Юли 25 На тази идея и теглих чертата. Отказах се да взимам Самика. Имам един Ibanez RG507, който бях взел с идея, някой художник да му прасне логото на Уран242, ама в момента и групата е замразена. А май няма такива в България , поне аз не знам, а никой не е написал - еди кой си може. Да се праща в САЩ е безмислено. Така че, за момента съм обявил Айбанец-а за продажба. Идеята за арт по телата не е лоша, но трябва да има някой , който да може да го направи на ниво. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Voidhanger Отговорено Юли 25 Share Отговорено Юли 25 Ралица Игова в София. Уникален художник, прави чудеса и то точно такива, каквито търсиш. А и е наш човек - хеви метъл фенка! 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koobenot Отговорено Юли 25 Share Отговорено Юли 25 1 hour ago, TONY said: Идеята за арт по телата не е лоша, но трябва да има някой , който да може да го направи на ниво. Освен това ако арта е супер специфичен, примерно лого на банда да речем, такъв инструмент после по-трудно се продава заради силната персонализация. Абсолютно същото е и с лепене на щампи по предната кожа на касата на барабаните, после трябва да се сменя цялата кожа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Юли 25 Автор Share Отговорено Юли 25 Много хубави неща могат да станат , мен ме кефят персонализирани китари,. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ламби Отговорено Юли 25 Share Отговорено Юли 25 Да кажем някой художник с аерограф ще направи рисунката,после трябва много добър бояджия да нанесе дебел лак.Да го мине с водни шкурки,после с пасти до огледален блясък.Виждал съм така направен мотор,но той не е от дърво.Всичко ще е различно.Ако има недостатъци по лака,трябва да се почне всичко наново.Цената на такава работа може да надвиши стойността на инструмента.При толкова лютиери и майстори все някой ще се наеме да стане известен.Може да се използват и променящи цвета си бои,които под лака ще изглеждат зашеметяващо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Voidhanger Отговорено Юли 26 Share Отговорено Юли 26 Именно Ралица работи с аерограф (чудех се как се казваше този инструмент). мОжете да погледнете - Ралица Арт мисля, че беше. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ламби Отговорено Юли 26 Share Отговорено Юли 26 Ако ми попадне съсипан скъп инструмент бих се пробвал така или иначе ще има рефиниш.Ама така на здрава глава бинт да си навивам няма да стане.За евтина тачка няма смисъл изобщо да се влагат пари.Дори и да се получи ще е евтина китара със скъпа рисунка.Примерно под лака дълбоки пукнатини,разбира се нарисувани ще изглеждат страхотно отзад на тялото и грифа.Отпред една хубава паяжина стига.Старите майстори,които са правили полирани гардероби вече ги няма. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Юли 27 Share Отговорено Юли 27 Ето това направих аз с моя евтин, но пък много удобен Ibanez RG 370. Изглеждаше много скучно сив, за това реших да му променя визията. И не само. но темата е за визията. За съжаление вече не помня на кой я дадох да я нарисува така. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юли 27 Share Отговорено Юли 27 Чудно е станал! Браво! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts