Koobenot Отговорено %s в %s Автор Отговорено %s в %s @yamaha Нямам претенции и при мен да остане мнението, не се тревожи. 5 hours ago, yamaha said: Обясняваше, че на всеки от бушоните му трябвало около седмица, за да влезе в режим и да звукне както трябва, но пък след като вече бил разработен, такава огромна разлика давал и във високите, и в ниските и най-вече в динамиката ... Макар че в тези простотии и аз не вярвам съм склонен да допусна някаква достоверност ако има истинен тест. Розов шум, песен, тестови сигнал, няма значение какво ще е, преди 1 седмица и след 1 седмица и да ми покаже с null тест кои честоти се канселират, че евентуално да повярвам. Всичко друго си остава за мен в зоната на псевдонауката и бих се навил САМО да си избера цвета, ако артикулът е едни и същ. Ако това ще ме накара да се почувствам по-добре - окей - но да давам 25к паунда за кабели трябва хем да почна да вземам тежки наркотици, хем да олуча някакъв джакппот ... еми много условности станаха. Не веднъж сме писали, че загубите по цялата верига на едно устройство по отношение на неговите компоненти са толкова големи, особено при ниския и pro-consumer клас техника, че болшинството от кабели, които пускаш в него все ще се чуват еднакво "смотано/хубаво/или там както намериме за добре" да ги наричаме Цитирай
yamaha Отговорено %s в %s Отговорено %s в %s (Редактирано) 54 minutes ago, Koobenot said: ...съм склонен да допусна някаква достоверност ако има истинен тест. Ония са особена порода секта - в уреди не вярват, разчитат само на златно-диамантените си уши и силната си вяра в нещо, в което искат да вярват. Покрай магическите бушони със 'сребърната калибрационна жичка' почетох малко и в един техен форум. Там се хвалеха кой какъв бушон си бил купил и на кой бушонът му е най як...и по едно време един от всичките задава въпроса "Абе, пичове - тия бушони имат ли си насоченост, да не съм объркал посоката?", а най-знаещият от останалите му отговаря "Шансът да си объркал посоката е 50:50, аз моят съм го сложил с надписа отляво-надясно, както е надписът на усилвателя ми и работи идеално...ако твоят не свири добре, просто го обърни наобратно и ще забележиш разликата". Забележка: Диалогът горе е цитиран/преведен по памет от един английски форум. Редактирано %s в %s от yamaha 1 Цитирай
Koobenot Отговорено %s в %s Автор Отговорено %s в %s ^ Еми кви бяха другите, плоскоземците, горе-долу същият хал. Нека всеки да си вярва в каквото иска в крайна сметка, ако това им достава удоволствие, нека си връзват и да си снаждат, само да не мамят здравомислещите хора ами да си ги обясняват тия неща помежду си ... Цитирай
synchu Отговорено %s в %s Отговорено %s в %s Моля, не пропускайте да тествате и следните евтини алтернативи: ПП. Понеже винаги има някой дословно четящ - ТОВА РАЗБИРА СЕ Е ШЕГА Използвайте само правилно оразмерени бушони за правилните цели. 1 3 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено %s в %s Отговорено %s в %s (Редактирано) Ако има примеси на конски цвик, произвеждан в квартал "Хиподрума" в среброто, в тайно съотношение, представляващо трансцедентално число, което може да бъде корен на полином, много по-добре изпъкват басите на високите честоти и звукът става по-кристален от ледена мастика и същевременно по-сладък от мед, защото така се смазва по-добре кристалната решетка на медта на всички проводници във веригата чак до електроцентралата (за това трябва време!) и така препуска по-мазно тока, без да се търка в атомите на металите и да създава нелинейни изкривявания! Редактирано %s в %s от Evtim Djerekarov 5 Цитирай
Baby Thomas Отговорено преди 23 часа Отговорено преди 23 часа Да не забравите да срешете килима преди теста! 1 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено преди 22 часа Отговорено преди 22 часа Този тип маниаящина е доказателство за това, че не е нужно дори да имаш леген, за да го изплискаш. 1 Цитирай
Recommended Posts