Васил Костов Отговорено Юли 13, 2007 Share Отговорено Юли 13, 2007 Ами аз имах една тема за гирф и там ми бяха писали за него и оттам разбрах. Бих си поръчал да ми направи един, но ми докараха един от ESP, само че без фретборд, ама това лесно може да се уреди. ПП: А не можеш ли да откажеш поръчката или е късно вече.? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юли 13, 2007 Автор Share Отговорено Юли 13, 2007 Ами аз имах една тема за гирф и там ми бяха писали за него и оттам разбрах. Бих си поръчал да ми направи един, но ми докараха един от ESP, само че без фретборд, ама това лесно може да се уреди. ПП: А не можеш ли да откажеш поръчката или е късно вече.? Вече мина една седмица откакто си платих. Едва ли някой ще ми върне парите. $100 за грифа и още $30 за доставката от САЩ - точно 180 левчета. Откъде са ти го докарали този гриф от ЕСП? Продаваш ли го? Снимки? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Васил Костов Отговорено Юли 13, 2007 Share Отговорено Юли 13, 2007 Ами грифа е от един познат, който преди доста време си взе explorer, но тъй като брутално го смаза и аз не знам как(главата не я мяза на нищо, а фретборда е надран) ще използвам само задната част. Снимки в момента не мога да публикувам, но ще го направя при първа възможност. Не го продавам, защото така оставам без гриф, а това не ме устройва въобще Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юли 13, 2007 Автор Share Отговорено Юли 13, 2007 Ако твоя гриф от ЕСП не е твърде насран може да ти го заменя за чисто нов гриф от BC Rich, 24 прага. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Юли 14, 2007 Share Отговорено Юли 14, 2007 Smartpeter, преди да изхвърлиш следващия си саркастичен коментар, помисли какво е писал човека, който цитираш и какво може би има предвид. Все пак цитатът не е мое творение, а това, че не си го чувал, не означава, че грешката е моя! Всъщност няма грешка, но ти явно търсиш такива навсякъде, незнайно по какви причини... С тази фраза се има предвид, че дори и най-сръчния човек на света (кoйто явно си ти...) не може да направи нищо качествено само с двете си голи ръце, или греша, oh mighty? Gorer-е, извинявай за отклонението от темата, ама не се сдържах. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Васил Костов Отговорено Юли 14, 2007 Share Отговорено Юли 14, 2007 Човек, много ще се прецакаш ако ми вземеш грифа. На BC RICH-а поне ще му оправяш само главата, докато на тоя ще ти се наложи да оправяш всичко. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bai-goku Отговорено Юли 14, 2007 Share Отговорено Юли 14, 2007 е че как да не може с голи ръце? Пускаш си малко по-дълги нокти и хоп почваш да дълбаеш, режеш с тях завиваш винотове, изобщо каквото се сетиш. За какво са ти стяги? Хващаш с две ръце и стискаш докато изсъхне. Хм... не си спомням дали съм предложил по-горе, да го продадеш грифа тук? Не ми се вярва, да няма желаещи. Предложи на тези дето имат ESP китари /нали с такъв гриф, дето търсиш/, да си го сменят с твоя купен. Ако е съвместим де... Там ще сложиш нов фретборд и брагчета, това би зарадвало повечето. Хем някакво разнообразие и тн... Е, аз лично не познавам такива китари, но... кой знае Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юли 14, 2007 Автор Share Отговорено Юли 14, 2007 ^ Нещо не схванах за кво иде реч... Кви прагчета? Кви стяги? Кви голи ръце? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bai-goku Отговорено Юли 14, 2007 Share Отговорено Юли 14, 2007 Коментара ми беше за изказването на SomeoneElsе А, кога се очаква да ти го донесат грифа? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юли 14, 2007 Автор Share Отговорено Юли 14, 2007 Не знам, може би до две-три седмици. Забавянето е изключително досадно, защото нямам търпение да завърша китарата, но поне се надявам оня да не ме е метнал и наистина да прати грифа. С други думи - и след два месеца да пристигне, пак ще е по-добре, отколкото оня въобще да не го прати и да изпие парите някъде в щатския вариант на скара-бира "При Пешо Морския". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Юли 19, 2007 Share Отговорено Юли 19, 2007 Еми сега чакаме, значи... А ще боядисваш ли тялото скоро, или чакаш кога/дали ще дойде грифът и чак след това да се захващаш? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юли 19, 2007 Автор Share Отговорено Юли 19, 2007 (Редактирано) Еми сега чакаме, значи... А ще боядисваш ли тялото скоро, или чакаш кога/дали ще дойде грифът и чак след това да се захващаш? Да, остава ни само да чакаме макар че мина доста време от поръчката и почвам да се замислям дали оня въобще е пратил грифа. Молим се на папата да е честен човек и да го е пратил. Даноз абавянето да е от пощите. Тялото няма как да го боядисам, защото без да имам грифа няма как дори да го оформя и да издълбая съответните гнезда за грифа и адаптерите. Какъв е смисълът да боядисвам една необработена дъска, след като в последствеие ще се наложи да ще я режа, разбичвам и фрезовам??? Редактирано Юли 19, 2007 от the_gorer Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Юли 20, 2007 Share Отговорено Юли 20, 2007 ^споко ше дойде на мен един диск който ми прати приятел от Германия пътува 30-35 дни, та камо ли гриф от щатите... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юли 20, 2007 Автор Share Отговорено Юли 20, 2007 ^споко ше дойдена мен един диск който ми прати приятел от Германия пътува 30-35 дни, та камо ли гриф от щатите... Тук въпросът е дали въобще ще дойде, пък било то и след 5 месеца, понеже го купих от непознат, а не от приятел. Оня може да няма никакъв гриф, да е изпил парите и сега да ме споменава с благодарност. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 20, 2007 Share Отговорено Юли 20, 2007 Което ме подсеща за култовия трик с вафлите... Поръчва си един фен от друг форум доста изгодно хард-диск. Идва пратката с куриера, дава парите, отваря пакета - вафли "Чайка"! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts