Jump to content
Българският форум за музиканти

Васил Костов

Members
  • Мнения

    146
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Васил Костов

  1. А нещо с по-метълски звук от сайта (не точно баш хай-геин за сола)?
  2. Днес като ги разглеждах попаднах на един много добър модел: http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP....umpTo=OfferList Има си всичко нужно - 24 позиции, нек-тру изработка, Seymor Duncan адаптери с възможност за работа като singlecoil, флойд и е направена от качествено дърво(поне доколкото пише). И най-важното - цената й е убииствена!
  3. РоД*! Иначе късмет с китарата!
  4. Васил Костов

    Jack & Danny

    От доста време се чудя що за стока са тия китари. Знам, че се произвеждат за Musicstore.de и нищо повече. Има ли някой, който е пробвал нещо от марката?
  5. Е, то от парички до парички има разлика. Аз си представях нещо до 600-700eu най-много. В Томан имаше доста за горе-долу тая цена и по това се ориентирах, но за съжаление - грешно.
  6. А качествените трансформатори са по 40-70 Евро парчето... Честно ли бе?!? Ми аз тогава по-добре да си взема готов. Очаквах, че ще ми одерат кожата, но пък чак толкова.
  7. Мерси за схемата!!! Остава само да намеря всички части.
  8. Аз имам един род и не ми трябва ако някой го иска да пише. Иначе е подобен, да не кажа същия като този, който metalhammer показа.
  9. Ето и семпли: http://www.native-instruments.com/index.ph...gr3presetplayer
  10. Предпочитам да е нещо като тоя: http://behringer.com/MIC200/index.cfm?lang=eng , защото има варианти за китара, бас, пиано и т.н. Ако пък не става и на обикновен съм съгласен.
  11. Моят съвет пък е EMG HZ H4. Известният пасивен вариант на EMG 81. Хем няма да се тревожиш за батерии.
  12. Да, това го разбрах и за жалост си е истина. Но ще опитам нищо друго
  13. Е определено ще се носи на майстор. Нито имам нужните инструменти, нито пари, с които да ги купя.
  14. ^^ Ако по-нататък смениш адаптерите с EMG или SeymorDuncan въобще няма да ти трябва да си взимаш нова китара. Освен ако не искаш нещо с флойд де
  15. Какво стана? Намери ли някой?
  16. ^ Не съм много съгласен за батерията. Аз мога да изкарам 2 седмици само ако свиря през ден, и то по час най-много.
  17. Нещо не е станало като хората. Малко са я поизрязали картинката ама карай. Точно така изглежда, само дето тръс рода продължава и малко след долния край на грифа.
  18. Всичко е ок, само дето тръс рода ми не е точно като на стандартен гриф, но мисля че няма да попречи. Ето така изглежда:
  19. Ами не знам дали той е доволен, но аз определено съм. Колегата дойде веднъж в нас да го пробваме и се учудих от звука на камиончето.
  20. Дали е възможно нещо такова: С червения цвят са видии или някакви други закрепващи средства.
  21. А ако за запис ползваш Nero и не ти се занимава с допълнителни инсталации, просто отвори WaveEditor и си изрежи какво искаш.
  22. Наклонът ще е Jackson-ски. Даже мисля, че си съвпада с наклона на грифа(за изрязаното става въпрос). Мен ме интересува с какви материали и по какъв начин мога да предотвратя повторна поправка.
  23. Имам един гриф, но е без глава. Срязана е под лек наклон точно над нъта. Как мога да сложа нова глава без тя след време да се изкриви или супи?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.