Baby Thomas Отговорено преди 10 часа Отговорено преди 10 часа За да няма брум трябва да разделиш масите, иначе неизменно се получава ground loop. В по-читавите/скъпи "разклонители" слагат 1:1 трансформаторче. Ако подобна джаджа има брум значи е без траф и не става за усилватели, но може да се използва например за две китари. Беринджър имат една стерео играчка за разделяне на масите, от 30-40 лева. И сигурно ще свърши работа ако я сложиш преди единия амп + "евтин/бръмчащ" AB Box. Аз имам, но е залепена в рака, за да го разделя от миксера - върши чудесна работа без да яде грам сигнал. Не мисля че съм го тествал преди китарен амп как се справя, че е олепено и окабелено всичко, но ако има някой много навит мога опитам да я извадя и да тествам. 1 Цитирай
Koobenot Отговорено преди 5 часа Отговорено преди 5 часа 7 hours ago, TONY said: Въпроса, който ми изниква - кой е този български китарист дето, ще помъкне цели три ампа ( хеле пък 3 глави с 4х12) да свири с тях dry/wet/dry or wet/ dry/wet configurations? За live по-скоро да имаш 3 паралелни вериги от ефекти/педалчета, дори да ми се наложи да свиря с 3 ампа на живо някога, смесването и управлението аз лично бих го изнесъл в миксер, като вземам сигнала от микрофоните им (да речем). То и там има бая подводни камаъни, ако искам да свирят заедно, като например оправяне на фазата, баланас между блендите и т.н. Иначе ако ще превключвам между тях amp switcher единствено май е по-удачен вариант. Иначе за студио да разклониш сигнала би било готино или да сравниш как се чуват в A/B/C тестове. За на живо, както и самият ти спомена, малко хора се качват на тоя влак да свирят едновременно през няколко ампа. Цитирай
Recommended Posts