MDMACORP Отговорено Април 26, 2007 Отговорено Април 26, 2007 Има,аудишън 2 поддържа всички инсталирани ВСТ - даже си има цяло ВСТ главно меню... ВСТ ефекти да...но инструменти някак си не успявам да подкарам.А ти? Цитирай
steeltanto Отговорено Април 26, 2007 Отговорено Април 26, 2007 Куул и Аудишън са аудио-редактори,а не миди. Ако ти трябва миди редактор,това е нещо съвсем друго в Моите миди файлове ги създавам и обработвам в Сонар 6 а смесвам на отделни аудио-тракове в Про туулс. Но когато става въпрос за бърза обработка на отделен аудио-файл, куул си е много на място Огромната и най-важна разлика м/у него и аудишън е,че втората предлага използване по време на мултитраков запис прилагане в реално време на разни плъгини напр. като ефект или компресор,ама някои хора май обичат да говорят наизуст Цитирай
Jaden Отговорено Май 21, 2007 Отговорено Май 21, 2007 Записвам си аз ей тъй на...1-ва китара, след това 2-ра, и изведнъж като тръгнах да записвам 3-та, като пусна "рекърд" и минимизирам, за да изкарам Guitar Pro да се ориентирам и автоматично спира записа.Търсих по опцийте нещо от рода: "Спри запис при минимизиране", но без успех.Някой да има някаква идея как да го оправя това Цитирай
SGEORGE Отговорено Май 22, 2007 Отговорено Май 22, 2007 (Редактирано) Здрасти.Ти с коя версия на Audition си?Аз сега пробвах мултитрак запис (аз съм с версия 1.5) и нямам проблем при минимизиране.Не открих опция за спиране на записа.Но ако не ти е любима програма я смени с някоя друга.Или Cubase или Sonar.Мисля,че се справят по-добре. Редактирано Май 22, 2007 от SGEORGE Цитирай
Jaden Отговорено Май 22, 2007 Отговорено Май 22, 2007 Adobe Audition 2.0 използвам.Май проблема се появи след като я регистрирах...чудна работа Май ще мина на 1.5 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 22, 2007 Отговорено Май 22, 2007 Сложи нещо читаво! Cubase, Sonar, Samplitude... Цитирай
mupcku Отговорено Юни 8, 2007 Отговорено Юни 8, 2007 значи правя си записите на пистите, те са 5, но искам да направя така че да започват в едно и също време всички, защото барабаните ми се прецакаха и сега няма как да го натъкмя точно.Значи просто искам да въведа секундата в която да започнат да свирят пистите. Цитирай
MDFk Отговорено Юни 30, 2007 Отговорено Юни 30, 2007 На всички записи които правя периодично по пистата се появява едно припукване, което дразни зверски. Нямам представа от какво може да бъде - най-малкото защото съм пълен леймър в записите. Първоначално ги забелязах докато преслушвах след записване, и поради това че праща сигнала обратно по кабела и в кубето, помислих че е от това. Но когато върнах настройката така че да праща в колонките на компа, проблема продължи. Аз ли не правя нещо като хората? Компа ли е слаб? Реинстал? Ако да на какво? Ако и това не помага, кой калибър? За мен или за компа и софтуера? Бас -> Line 6 Bass pod XT -> USB изходa му -> PC е пордедбата. To е P4 2,4GHz с Hyperthreading ако не се лъжа, Creative Live 5.1, 512 RAM. Благодаря предварително за отговорите Ви! Цитирай
Wolfheart Отговорено Юни 30, 2007 Отговорено Юни 30, 2007 (Редактирано) компа ти е достатъчно мощен,рама може да се каже,че е малко.от 1 гб нагоре вече се ядва,два вече е чудесно.но това разбира се при положение че работиш с разни вст инструменти на който им се налага да да зареждат доста семпли,а ако използваш повече от един картинката почва да става интересна.над 1 гб рам е препоръчително дори и да не ползваш вст.относно пукането на мен ми замирисва на малка латенция,респективно малък буфер,който в един момент когато да речем имаш насъбрани доста писти,започва това пукане,пропускане на семпли и други гадории.общо взето буфера не успява да се справя.и тогава е добре да го увеличиш,за сметка на по-голяма латенция разбира се.единственото което ми звучи странно е това,че до колкото разбирам пукането е на еднакви периоди така да се каже,което не е характерно за проблема,който описах по-горе.но не пречи да опиташ.проблема може да се реши и с преинстал на драйверите за звуковата карата,или тяхното обновяване ако са застарели,преинстал на програмата с която записваш,и не на последно място да се окаже,че е хардуерен(не дай си боже). успех!!! Редактирано Юни 30, 2007 от Wolfheart Цитирай
presly Отговорено Юли 1, 2007 Отговорено Юли 1, 2007 (Редактирано) Това, за което пишеш, са типични "пуканки" от lost ASIO buffers. Увеличи си мално латентността на звуковата карта (USB която) - и готово. Само че тогава доста ще ти се забави възпроизвеждането в реално време. Виж си хелпа. И изобщо RTFM. Успех! Редактирано Юли 1, 2007 от presly Цитирай
MDFk Отговорено Юли 1, 2007 Отговорено Юли 1, 2007 Благодаря много и на двамата! Мисля че сега ще мога да спася положението! Цитирай
spenser Отговорено Август 27, 2007 Отговорено Август 27, 2007 искам да питам ако някой знае някои хитрини при обработката на вокали на тази програма и как най качествено се получават те ? Цитирай
edgecrusher Отговорено Август 27, 2007 Отговорено Август 27, 2007 Поиграй си с филтрите: Effects->Filters... Има интересни работи, зависи ти какво очакваш де. Според мен за първична обработка върши работа. Цитирай
Recommended Posts