azkazvam Отговорено Декември 23, 2010 Share Отговорено Декември 23, 2010 (Редактирано) Имам желание да се науча да работя с програмата гледах някакви уроци в youtube обаче няма основните стъпки за запознаване с програмата ако някой знае сайт за уроци, нека го сподели. П.С имам една изрязка от запис ,който е записан в коридор на блоково помещение и има ехо...мога ли да го премахна и ако може как ? Благодаря предварително ! Редактирано Декември 23, 2010 от azkazvam Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Декември 23, 2010 Share Отговорено Декември 23, 2010 Имам желание да се науча да работя с програмата гледах някакви уроци в youtube обаче няма основните стъпки за запознаване с програмата ако някой знае сайт за уроци, нека го сподели. П.С имам една изрязка от запис ,който е записан в коридор на блоково помещение и има ехо...мога ли да го премахна и ако може как ? Благодаря предварително ! ако нема видео уроци натисни F1 и започвай да четеш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EX-FLAMES Отговорено Март 27, 2011 Share Отговорено Март 27, 2011 здравейте!!! Бихте ли ми дали съвет как да "отворя" този прозорец???? искам да сменя отметката "стерео" с отметка "моно" Какво ли не опитах...не става Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Март 28, 2011 Share Отговорено Март 28, 2011 Пробвай в сингъл трак. Може би проблема е, че е в мултитрак сега. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EX-FLAMES Отговорено Март 28, 2011 Share Отговорено Март 28, 2011 Не става.... :wallbash: Други идеи,колега???? Поздрави Дидо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
patzo Отговорено Март 28, 2011 Share Отговорено Март 28, 2011 (Редактирано) ^ Когато си в Edit View (тоест не многоканалния режим)и имаш някаква записана или заредена писта(на празен прозорец не става)- Натисни F11 Редактирано Март 28, 2011 от patzo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EX-FLAMES Отговорено Март 28, 2011 Share Отговорено Март 28, 2011 (Редактирано) Благодаря,получи се,patzo ако не бях на 2000км от България щях да Но сега се появи стария ми кошмар.Отново,когато записвам в реално време барабаните си,готовия трак (т.е. това което съм записал)избързва с около 5 сек. за 1 мин (а разминаването с дръмлес трака е 20 сек за 4 мин.. При Саунд Фордж,пак се получваше така,но когато отметнех честотата на семплиране на 44 100 H и 16 bit се получваше,но там (саунд фордж) няма мултитрак,и затова се ориентирах към тази програма.Но отново,сякаш естествено,се появи същия проблем.ОС ми е XP service pak 3,модула на барабаните ми е Алесис DM10 про,интерфейс-а ми е Алесис IO Express.Свързал съм модула с 2 моно кабела от MAIN OUT,към картата в 2-та входа "guitar" като съм задал моно на картата,oттам в лаптопа.ASIO не съм задал(защото не е необходимо...май),MIDI също (защото не мога да го подкарам...а и ми е напълно непонятно) Къде съм сбъркал,и имате ли някакви предположения,колеги.Благодаря!!! Поздрави Дидо Редактирано Март 28, 2011 от EX-FLAMES Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Март 28, 2011 Share Отговорено Март 28, 2011 Пробвай с АСИО драйвера и провери, да не се е включила опцията "Always resample 44<->48" в драйвера на разширените настройки (гаечния ключ) Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SPQR Отговорено Март 31, 2011 Share Отговорено Март 31, 2011 Здравейте, от скоро съм с M-audio Mobilepre audio interface и имам лек проблем с драйвърите при Adobe Audition 3. Преди, когато "записвах" вокали с вградената звукова карта, вокалите излизаха двулентово, а сега с новата са Моно.Защо е така? Бихте ли ми казали точно как да настроя драйвърите в АА 3, защото има различни варианти?Примерно преди като записвах, можех да минимизирам програмата и да гледам друго на десктопа,а тя продължаваше да записва, сега като я минимизирам записването спира?! Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SPQR Отговорено Април 13, 2011 Share Отговорено Април 13, 2011 Има ли опция във АА3, която да позволява да се добавят ефекти наведнъж към няколко трака, а не поотделно за всеки.Знам, че настройките на всеки ефект си остават автоматично същите и натискайки "ОК" ще ги добавя към всеки вокал, който съм отворил в момента(Edit Mode) , но четох, че има разлика, когато се добавят поотделно и наведнъж за всички. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Май 4, 2011 Share Отговорено Май 4, 2011 Излезе Adobe Audition CS 5.5 Официална страница: http://www.adobe.com/products/audition.html Има доста интересни нови неща. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoyko Lisichkov Отговорено Май 12, 2011 Share Отговорено Май 12, 2011 Та така: Трябва ми читав компресор, гейт и ривърб като плъгини за Adobe Audiotion 3. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Май 12, 2011 Share Отговорено Май 12, 2011 изтегли си най-новата версия и там има читави такива плъгини Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoyko Lisichkov Отговорено Май 12, 2011 Share Отговорено Май 12, 2011 За версия CS 5.5 ли става въпрос ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Май 12, 2011 Share Отговорено Май 12, 2011 da Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts