wiseppman Отговорено Ноември 29, 2017 Автор Отговорено Ноември 29, 2017 Ето нещо, което трябва да знаем Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 29, 2017 Отговорено Ноември 29, 2017 Не се сещам да съм гледал/чел по-голяма простотия (в последните години поне)... 1 Цитирай
TONY Отговорено Ноември 29, 2017 Отговорено Ноември 29, 2017 (Редактирано) Тези дни гледах клипче с демонстрация на Джордж Линч на КОСъМ-а. Но дори и него, Косъ-ма го спъва и прави да звучи не достатъчно профи. За домашни забавления, който му се забавлява, нека се забавлява.... Има един интернет маниак, постоянно призовава гербавата Атанасова към лична хигиена. Няма да го цитирам, но в негов стил ще призова - Изключайте ги тези COSM-ически симулации! На прага на 2018-та. Босс ще фалиргат, ако не спуснат КОСъМа по канализацията. Редактирано Ноември 29, 2017 от TONY 1 Цитирай
wiseppman Отговорено Ноември 30, 2017 Автор Отговорено Ноември 30, 2017 На прага на 2018-та. Босс ще фалиргат, ако не спуснат КОСъМа по канализацията. Едва ли... Цитирай
TONY Отговорено Ноември 30, 2017 Отговорено Ноември 30, 2017 (Редактирано) За фалита на Алактел бях познал 10 години преди да се случи. Сигурно Бос няма да фалират точно догодина. Но, ако упорстват с тази смотана симулация, нямат бъдеще. COSM -а , ако не ме лъже паметта е от 2006-та. Дори по-стари моделиращи технологии, като тази на Лайн 6 - първите бъбреци и REMS на Zoom ( GFX4, GFX - 8) дават по-добри резултати... Иначе, продължвам да си ползвам стом боксове на Boss. Преди няколко години имах цяла педалиера само с бос-чета. Сега са останали CE2 & DD6. Редактирано Ноември 30, 2017 от TONY Цитирай
Heartman Отговорено Ноември 30, 2017 Отговорено Ноември 30, 2017 (Редактирано) Тази вечер включих СКАТ на Кръпката предаването иии такъв звук не бях чувал отдавна.Двамата китаристи свирят с бос процесори.Няма такава гадна жужня тип метълзон в пулта.Групата е Елизиум.Не искам да ги обидя като свирене обаче не издържах и една песен с тоя cosmически саунд. Редактирано Ноември 30, 2017 от Heartman 1 Цитирай
wiseppman Отговорено Декември 1, 2017 Автор Отговорено Декември 1, 2017 Дори по-стари моделиращи технологии, като тази на Лайн 6 - първите бъбреци и REMS на Zoom ( GFX4, GFX - 8) дават по-добри резултати... Честно казано, аз съм малко разочарован от Line6. За ZOOM имам по-добро мнение. Цитирай
Recommended Posts