Rezachka Публикувано Януари 8, 2016 Публикувано Януари 8, 2016 Здравейте, Видях съвсем случайно на снимка тази ктиара Stagg A2006 Много ми хареса този дизайн с листата и ми стана интересно дали оригиналната идеята е на Stagg, тъй като съм много скептично настроен към марката, но не съм докосвал такава китара точно и не мога да изразя мнение.Някой имал ли е достъп до тази китара, дали случайно е виждал бройка в Пловдивските магазини? Бих се радвал да чуя мнения и ми се иска да я чуя и да усетя как е в ръцете. Поздрави Иван Цитирай
Rezachka Отговорено Януари 8, 2016 Автор Отговорено Януари 8, 2016 Благодаря за линка, това ми трябваше. Поразрових се но изглежда тези китари в българия ги има само при онези, чийто име, до колктото си спомням, не го споменаваме, и от които не искам да пазарувам. Ако някой се сеща за други варианти, нека сподели. Цитирай
KeepRollin Отговорено Януари 8, 2016 Отговорено Януари 8, 2016 Здравейте, бихте ли ми казали на ЛС кой е магазина, чието име не споменавате и не искате да купувате. Нямам право да пращам лични за това отправям призив тук. Ако се обосновете с 1-2 изречения би било още по-добре. Нов съм в музикалния свят, искам да си сверя часовника. Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 9, 2016 Отговорено Януари 9, 2016 Ето го продавача, но тази китара я нямат в наличност в момента. http://www.muzikalen.bg/kitari/akustichni-kitari/elektro-akustichni?product_id=1301 http://www.muzikalen.bg/kitari/akustichni-kitari/elektro-akustichni?product_id=1298 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 11, 2016 Отговорено Януари 11, 2016 Той вече го няма оня, така че и да го споменавате и да не го - се тъя. Откак видях един фен да си настройва новата Стагг китара, въртейки ключовете с клещи, повече за тях не ща да чувам... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 12, 2016 Отговорено Януари 12, 2016 (Редактирано) Май си го има бе.. що, да не са затворили? Друго исках да кажа... понеже оригиналният пост е свързан с дизайнерски въпроси, трябва да се има предвид, че този тип китари имат характерен звук, който също е хубав, но е различен от това, което може да се очаква от dreadnought тип китара. Редактирано Януари 12, 2016 от Evtim Djerekarov Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 13, 2016 Отговорено Януари 13, 2016 Само лепенките седят отвън (все още). Но вътре е празно, преди 2 седмици ходих. Цитирай
Akerfeldt Отговорено Януари 13, 2016 Отговорено Януари 13, 2016 Точно този модел на Stagg е с издут гръб, който на всичко отгоре е и леко грапав и ако свириш с анцуг седнал се пързаля уникално много. Тази китара за мен звучи приятно, но е супер неудобна за седнало положение. Може би става само с колан. Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 13, 2016 Отговорено Януари 13, 2016 Само лепенките седят отвън (все още). Но вътре е празно, преди 2 седмици ходих. Все още имат сайт, но доколко е актуален, не се знае. Цитирай
Rezachka Отговорено Януари 13, 2016 Автор Отговорено Януари 13, 2016 Съвсем случайно се натъкнах на една китара с такъв дизайн с марка Hyundai. Не мога да добавя линк към olx... Тъй като свиря на куха китара горе-долу веднъж на високосна година (а тази се пада такава ) не отхвърлям и Стаг като вариант. Въпреки че нямам добро мнение за тях... На този етап тези китари ме привличат изцяло визуално, нямам идея как звучат на живо, иска ми се да ги сравня на едно място с други "dreadnought" китари по звук. Цитирай
positive Отговорено Януари 13, 2016 Отговорено Януари 13, 2016 Ако говорите за магазин Форте на ул. Оборище, там си е. Онзи ден влизах. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 13, 2016 Отговорено Януари 13, 2016 (Редактирано) Не говорим за тях, а за тези, които по едно време бяха вносител на Ovation / Applause (и на Fender, Jackson, Gretch, Hamer...), а сега не знам, какво е положението с тях. Форумната история с тях е дълга, да кажем, че има хора с разни спомени, та затова така... Редактирано Януари 13, 2016 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts