Jump to content
Българският форум за музиканти

positive

Members
  • Мнения

    71
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    микрофон

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Последни посетители

760 профилни разглеждания

positive's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

15

Обществена Репутация

  1. Трудна работа. Но, ако имаш много много много желание, нерви и време, не е невъзможно. Задължително си намери вокален педагог и почвай.
  2. positive

    FSB- На Път- cover

    Пичове, със свито сърце подходих към кавъра ви, понеже съм закърмен, така да се каже, със ФСБ. Страхотни сте. Просто няма смисъл от повече думи. Наистина сте го направили убийствен. Поздрави.
  3. Здравей. Хубаво е класическото композиране. А свири ли ти се в рок група? С разнообразни песни? Ако имаш желание за проба, пиши ми на мейл: positivefilm@abv.bg
  4. Почти през цялото време си фалшив. Пробвай да пееш с оригиналния вокал. пробвай да го уцелиш. И след това вече пей без него. Фалшиво е много. като почнеш да уцелваш оригиналния вокал, трябва да се вслушваш, нали, така може и да ти се получи. Важното е, ти сам да чуваш кога е фалшиво и кога не.
  5. Здравейте, приятели. Представяме ви първото ни официално видео към първата ни официална студийно реализирана песен - "Излъжи ме". Започнахме през пролетта на 2014 година. Първоначално с китаристът и вокал на блус рок групата Блус Трафик - Божидар Банов - Порто, но няколко месеца по-късно, поради многото ангажименти на Порто с Блус Трафик, неговото място зае Звезделин Харизанов. Стилът, около който гравитираме е нещо като пост алтърнатив прогресив пънк хард рок. :) В клипа участват Стефан Щерев, Тодор Доцев, Яна Лазарова, Кристина Дъскотлиева и много други. Режисьор е Янчо Янчев. Текстът на "Излъжи ме" е на Андрей Филчев, музиката е на Янчо Янчев, а аранжиментът е на групата. Песента и видеото вече могат да се намерят в повечето он лайн платформи за споделяне на музика. В момента се подготвяме за участия насам натам и за турне в страната през пролетта. На финалната права е и студиен запис на втора песен по текст на Еми Цветкова. Пипилота: Звезделин Харизанов - соло китара Мирослав Миронов - пиано Свилен Манчев - барабани Александър Димитров - бас Янчо Янчев - вокали/китара Енжой
  6. Здрасти. Сори за въпроса, сигурно отговорът му го има някъде в темите и разделите, но аз не го намирам. Как всъщност мога да кача, т.е. да вградя, видео в дадена тема? Поздрави.
  7. Металика звучат както си искат и не им пука за мнението на който и да е.
  8. Благодаря за възможността, но предвид приближаващите летни месеци се оказва, че няма да можем да се съберем за тази дата. Успех на концерта.
  9. Здрасти, намерихте ли група за съпорт?
  10. Вокалът е супер, пичове. Просто трябва още малко работа. За студиен запис е ясно, че всичко ще се изпява, докато стане ОК. За този домашен запис вокалът е екстра.
  11. https://www.youtube.com/watch?v=Z_n7Iz1UI84 Pipilotta - бар "3 Уши" - 23.01.2016г. Сторихме едно добро дело. https://www.facebook.com/events/156190174749061/ Наздраве.
  12. Музиката почти не се чува, но пък гласът ти има много добър тембър. Екстра е изпълнението.
  13. Много субективно е това нещо "най-велика група".
  14. positive

    Stagg A2006

    Ако говорите за магазин Форте на ул. Оборище, там си е. Онзи ден влизах.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.