Steppenwolf Отговорено Март 8, 2011 Share Отговорено Март 8, 2011 Доколкото аз разбрах, в задачата се пита за разлики между кракната и некракната една и съща програмна версия, а не между различните версии. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VSTi Отговорено Март 10, 2011 Share Отговорено Март 10, 2011 (Редактирано) Е да де, тройката е с усб ключ, и съответната емулация, а двойката е без усб ключ. Все едно, ... РАЗЛИКА ИМА... (за тези които могат да я чуят)...ПОЗДРАВИ! Редактирано Март 10, 2011 от VSTi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Март 10, 2011 Share Отговорено Март 10, 2011 Т.е. разлика има в качеството между 2 и 3? Предполагам, но трябва да го пробвам, понеже Cubase 2 никога не съм ползвал (започнах от 3). Необнародван - също нивга. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rollintemple Отговорено Март 11, 2011 Share Отговорено Март 11, 2011 Здравейте, наскоро се сдобих с програмата cubase, казаха ми че е много добра но, ако някой може да ми обясни как се използва защото изобщо не съм на ти с техниката дори не знам как да записвам с нея. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Март 11, 2011 Share Отговорено Март 11, 2011 най-лесния начин е да отвориш програмата и да натиснеш F1 и започваш да четеш отворения документ с инструкция за работа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CHINOSZ Отговорено Март 28, 2011 Share Отговорено Март 28, 2011 Аз мога да ти дам едни видео уроци, само че едните са на руски а другите на английски.В тях най-подробно се обяснява как се работи с Cubase.Ако си заинтересовам ми пиши ЛС защото правилата непозволяват да ти ги дам тук в теамата. А пък аз искам да попитам, къде в настройките трябва да барна за да мога да си преместя миксера на другия монитор.Преди няколко месеца преди да си преинсталирам Cubase ставаше този номер, с едно просто влачене.А сега се опитвам ,но пустия миксер неизлиза от очертанията на програмата.Дали е от настройките на програмата или на мониторите?Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Март 28, 2011 Share Отговорено Март 28, 2011 пустия миксер неизлиза от очертанията на програмата. Пробвай да "демаксимизираш" прозореца на Кюбейза (средното от трите квадратчета горе в дясно Restore) и да завлечеш миксера на втория монитор. После пак максимизирай - поне при Сонара на времето ставаше с този въртел на ХР-то. Със 7-цата съм нямал подобни преживявания. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nic Toms Отговорено Март 29, 2011 Share Отговорено Март 29, 2011 (Редактирано) пустия миксер неизлиза от очертанията на програмата. Десен бутон на микера и "Always on Top" Редактирано Март 29, 2011 от Nic Toms Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CHINOSZ Отговорено Март 29, 2011 Share Отговорено Март 29, 2011 не се получава и по двата начина.Нищо неизлиза когато натисна десен бутон на миксера.То даже е неактивен и бутона за разпъване на прозореца на цял екран, само другите два са активни за минимизиране и за затваряне. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CHINOSZ Отговорено Март 29, 2011 Share Отговорено Март 29, 2011 Получи се, това с "always on top" ,то трябвало да се даде десен бутон не на очертанията на прозореца ами в самия него. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abstract iv Отговорено Април 1, 2011 Share Отговорено Април 1, 2011 Другият вариант е да си разчекнеш общия прозорец на цялата програма на двата монитора и вътре в него да си подреждаш вътрешните прозорци на разните елементи - аранжор, миксер(и), плъгини и т.н.Предимството в това е че можеш да си оставяш само определени прозорци с "always on top" така че те да са ти винаги откгоре! Виж примерен скрийн: Бележка: Мониторите са 23" с 1680/1050 рез. и 24" с 1920/1200 рез. за това е тоя празен черен бар отдолу на половината скрийншот! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CHINOSZ Отговорено Април 1, 2011 Share Отговорено Април 1, 2011 (Редактирано) ми то и тва е вариант ама при съотношение на моите екрани 19" при 1280/1024 и 42" плазмен TV при 1360/768 едва ли ще изглежда много красиво, но ще го пробвам и това.А нещо като скинове има ли Cubase? Редактирано Април 1, 2011 от CHINOSZ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abstract iv Отговорено Април 1, 2011 Share Отговорено Април 1, 2011 не няма, можеш само да му променяш цветовете! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CHINOSZ Отговорено Април 2, 2011 Share Отговорено Април 2, 2011 еми то и тва май е достатъчно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abstract iv Отговорено Май 1, 2011 Share Отговорено Май 1, 2011 Новият 6.0.2. ъпдейт, с множество поправки и въведена цветна схема за фейдърите на различните типове канали в миксера : линк за даунлоуд: http://www.steinberg.net/forum/viewtopic.php?f=19&t=7714 http://www.steinberg.net/en/newsandevents/news/newsdetail/archive/2011/04/27/article/cubase-602-update-available-1553-1.html Поздрави ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts