alexnous Отговорено Декември 22, 2009 Share Отговорено Декември 22, 2009 ...случвало ми се е ....не добре забоден донгъл или УСБ преходник с бъгави драйвъри.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Disposable hero Отговорено Декември 29, 2009 Share Отговорено Декември 29, 2009 така, всичко си записвам в кюбейз, като изключим барабаните, които ги импортвам от гитар про като миди, нагласил съм си силата на звука на всички тракове и като пусна "плей" в самата програма всичко си е като хората, но като миксирам всичко без значение дали е wav или mp3 се чува само китарата на практика, барабаните ги има със сигурност, но са 5 нива по-ниско отколкото трябва да бъдат, предполагам е нещо в настройките, но не занм къде да пипна, благодаря ви предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fire_garden Отговорено Декември 30, 2009 Share Отговорено Декември 30, 2009 Увери се, че като експортваш експортваш целия микс. При експорта имаш опции да експортваш отделни тракове или само подгрупи. Може по някаква причина да експортваш само трака на китарата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Disposable hero Отговорено Януари 5, 2010 Share Отговорено Януари 5, 2010 сега ще погледна, но не съм сигурен, самите барабани се чуват, но просто доста слабо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Samity Отговорено Януари 6, 2010 Share Отговорено Януари 6, 2010 Значи тука ми дадоха 1 диск Кюбейс 3 обаче се оказа че има 3 туториала вътре които тръгват заедно с аутоплейа иначе като отворя папката има един файл на големина 121 мегабайта.Това ли е програмата,и ми пише Try before buy...мисля че нещо е прецакано,а? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
herflik Отговорено Януари 6, 2010 Share Отговорено Януари 6, 2010 Сигурно са ти дали само trial version ,демек ползваш го няколко дена и после изчезва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Samity Отговорено Януари 6, 2010 Share Отговорено Януари 6, 2010 да точно,както и да е,ще измисля нещо друго аз хах Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fender_str Отговорено Януари 6, 2010 Share Отговорено Януари 6, 2010 Инсталирай смело Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zombie Отговорено Януари 7, 2010 Share Отговорено Януари 7, 2010 Хахаха, точно try before bye е мотото на вече бившите H20, благодарение на които има много "безплатни" програми из ОНЕЗИ сайтове. Надявам се ме разбра. Както каза Fender_str, инсталирай смело Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Samity Отговорено Януари 8, 2010 Share Отговорено Януари 8, 2010 Хахаха, точно try before bye е мотото на вече бившите H20, благодарение на които има много "безплатни" програми из ОНЕЗИ сайтове. Надявам се ме разбра.Както каза Fender_str, инсталирай смело получи се хаха Поздрави! ПС: Остава сега да си купя 1 миди клавиатурка и ще съм екстра Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slacoth Отговорено Януари 8, 2010 Share Отговорено Януари 8, 2010 Кракването представлява инсталирането на виртуална флашка, посредством която може да се зареди пробната версия на програмата.Това "кракване" става още в процеса на инсталацията. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sardaesox Отговорено Януари 8, 2010 Share Отговорено Януари 8, 2010 Тия емулатори,специално за sx3 много ми бавеха компа,бих ти препоръчал да ползваш рийпър,но след като деинсталираш dongle емулатора.Ако имаш проблеми със скоростта де...Най-добре е с легален софт,ама 600 евро.../cubase5/... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Samity Отговорено Януари 10, 2010 Share Отговорено Януари 10, 2010 Тия емулатори,специално за sx3 много ми бавеха компа,бих ти препоръчал да ползваш рийпър,но след като деинсталираш dongle емулатора.Ако имаш проблеми със скоростта де...Най-добре е с легален софт,ама 600 евро.../cubase5/... Ахам...аз имам и рийпър но досега не съм джъткал с него,а за кюбейс за сега всичко изглежда нормално ми се струва : ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rumenman Отговорено Януари 11, 2010 Share Отговорено Януари 11, 2010 Здравейте, доста дълго време ползвах 3 версия на въпросния софт. След инсталацията на виртуалната флашка не забелязах абсолютно никакво забавяне на pc- то . Ако все пак при вас го има този проблем може да скочите 2 нива по-нагоре с инсталацията на cubase 5.1 , която се намира "тук-там" Във въпросната 5 версия липсва "синьото петно" в десния край на десктопа. Успех, Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rumenman Отговорено Януари 11, 2010 Share Отговорено Януари 11, 2010 Здравейте, мисля че проблема който имате се сътои в това че китарата ви е реално аудио а барабаните остават на миди канал със звука от wavetable-то на музикалната ви карта. Пробвайте на канала на който ползвате ударните (предполагам 10-ти) да назначите някой VST plug-in за да може да се експортира реален звук . С две думи- при export audio mixdown се експортира само аудио канали. Успех, Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts