Jump to content
Българският форум за музиканти

Samity

Members
  • Мнения

    67
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Samity

  • Рожден ден 04/23/1992

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://rootsrocket.org
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    K-Jah

Samity's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Здравейте колеги, Започвам процес по изработка на 18" Суперскупъри обаче така и не мога да реша за говорителите какви да са те... в началото бях решен на сто процента за Precision Device,обаче след консултация с няколко познати леко почнах да се замислям за БМС, някой има ли опит с тях, понеже аз така и не успях да ги чуя, и евентуално ако има да ми ги сравни с Precision Device. Аз лично съм слушал на няколко пъти, повечето им 18" на Precision Device, и съм си ги харесал..но някой ако има мнение по въпроса ще се радвам да го прочета. Все пак се съобразявам и с определен бюджет.
  2. Аз също ползвам миди контролери но,примерно за някакви по дребни неща,за да не ми се налага да мъкна лаптопи,звукови карти, и контролери си мислех за нещо подобно примерно на акаи мпц500 или 1000
  3. Искам да попитам дали има подобни семплери като акаи мпц500 или 1000 може с по малко екстри на по достъпни цени?
  4. Интересувам се от тези онлайн курсове които се предлагат по нет-а.Дали някой е участвал и дори да не е,който има няква информация ще се радвам да сподели.
  5. Така....направих следното нещо...качих си уиндоус ХР, оказа се че в официалният сайт на лаптопа няма драйвери за ХР,а само за Виста и Седмицата....намерих некви случайни драйвери за звук на реалтек,качих си тях.след което вече имах саунд на лаптопа...след това си инсталирах драйверите от оригиналният диск на звуковата карта...След което от дивайс мениджър-там има опция за батерия на лаптоп,те са две започват с APCI дадох на второто дисейбъл. свързах звуковата карта с колонките и заспа. Работи си перфектно,обаче все още се чудя какъв му е бил проблема.Днес ще си кача останалите драйвери за ХР-то и ще видим дали ще има промяна в звука.
  6. Така и не успях да го подкарам на моя лаптоп,пробвах и с други уиндоус версии,но уви....съвет?
  7. И аз в това се съмнявам.В нет-а попаднах на някъв тип който обяснява че има вероятност проблема да идва от IRQ'aта понеже там са връзвали няколко устройства под един номер като видео карта,уи-фи и в прочие...Като за начало ще му дам един преинстал,малко и да се поизчисти,да мога да действам по на чисто. П.С. има ли колеги които работят с други ОС ? Линукс например?
  8. Инсталирах само драйверите от оригиналния диск,не съм търсил ъпдейти.
  9. Преди да отбележа какъв точно е проблема мисля че е 100% на софтуерна основа и именно заради това поствам темата в този,раздел,ако администраторите мислят че не това е подходящото място за темата,нека я преместят там където е. Закупих си външна Firewire звукова карта,преди няколко дни.Инсталирах драйверите,уиндоуса ми я намери и до тук всичко е по реда си.Но когато пусна песен,или си включа някоя от програмите(рийзън,айбълтън,кюбейс) Освен звука се чува и ужасно пръщене и бучене. Имах същия проблем с УСБ аудио интерфейс на един приятел преди време като се пробвахме да го вържем към моя лаптоп.Два дни се скъсах да се ровя в гуугъл и разни други форуми,но по никакъв начин не ми помогнаха,мисля че е нещо от уиндоуса той ми е 7 на 32бита.Някой да е имал подобен проблем или да е чувал от друг за такъв,всчка информация ще бъде полезна.Не мисля че проблема е в звуковата карта.Може би в операционната система или ддз,знам ли...но 100% е на някаква софтуерна основа. Конфигурацията на лаптопа ми е следната 320-хард диск 4гб-рам памет 2.4гхз Уиндоус 7,32бита а звуковата карта е Stanton Final Scratch 2
  10. zdrasti ,kakvi sa kamionchetata na Ibanez ?

  11. Samity

    USB to FireWire Adapter

    Знаете ли дали съществува такъв адаптер,понеже лаптопа няма файрайр нито ясто за файруайр порт,та ако съществува,понеже поразпитах чичо гуугъл който каза че съществува,знаете ли как стоят точно нещата и в бг дали се продава,на каква цена е? Интересува ме понеже искам да свържа файруайр саунд карта към лаптопа.
  12. Наскоро чух,че вече е било възможно да си инсталираме и мак ос.Някой пробвал ли е?Иии,как стоят нещата,ако може да ми обясни,че много съм се надъхал,то в нета има няква информация ама нещо е много объркано пък е и на инглиш,и дали става на всички лаптопи?
  13. Samity

    Alesis Io/2

    Пробвахме се но не стана...
  14. Samity

    Alesis Io/2

    Подновявам темата! Значи качих си уиндоус 7 с които не проработи...сложих си отново вистата и продължава да прави същия проблем... Междувременно го пробвах с други 2 компютъра(столни)с които не направи никакъв проблем...значи оказва се че в лаптопа е проблема но нямам идея как може да се оправи звука е много гаден и се появява от изневиделица и ми разваля цялото настроение (((
  15. За жалост май само по майспейс и йутуб : (
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.