BlueZone Отговорено Май 24, 2007 Отговорено Май 24, 2007 H2O (или поне част от тях) вече се подвизават под името AiR Useful Hint: eMule Цитирай
synchu Отговорено Май 25, 2007 Отговорено Май 25, 2007 + това не е задължително винаги притежанието на най-, най-. най- версията (в случая SX или пък Nuendo). Хората си вършат работа и с "по-олекотените" версии, които са и значително по-евтини. Пък и винаги има възможности за ъпгрейд. А и в често изникват втора ръка продажби на софтуер. Може да е с версия по-стар, но пък е значително по-евтин, а и пак има възможности за ъпгрейд Цитирай
мегатон Отговорено Май 27, 2007 Отговорено Май 27, 2007 ЗДРАВЕЙТЕ! ВЕчЕ Я ИМА В ЕДИН ИЗВЕСТЕН ТРАКЕР......МИСЛЯ чЕ ЛЕСНО щЕ СЕ ДОСЕТИТЕ КОЙ Е.ТАМ Е В КОМБИНАЦИЯ С WAVE LAB 6 ВЕчЕ СЕ ТЕГЛИ. ХЕ-ХЕ .ОТНОВО СПАСЕНИЕ!!!!! АКО НЯКОЙ НЕ СЕ СЕТИ щЕ МУ ПУСНА ЛС Цитирай
AfterAll Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 Да! там си Кубейзчето но все още не кракното.Ама нали и с Тройката беше така,Значи скоро ще го бъде,А пък ако някой разбере разбира се да пише.Айде чао!!! Цитирай
drgoa.r Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 synchu е напълно прав. Не виждам защо е тази истерия да се притежава най-новото особено в конкретния случай. Ще ви кажа защо - защото е без пари. Хехехех. Интересно ми е кой от вас каква кола кара и за колко десетки хиляди долара е? Иска ви се Ферари, но карате Голф? Що така? Може би Голф-а ви върши работа. Дори в някои конкретни ситуации може да ви свърши и по-добра работа от Ферари-то, мдам. Дълбоко се съмнявам, че хората тук, които ползват над 20% от възможностите на Cubase са повече от 5 души. Но иначе трябва да имаме още 142 нови функции, ей тъй, за да не изоставаме, хехехехе. Интересно ще ми бъде какво ще стане, когато Steinberg преминат на хардуер. Те и сега с тези dongles се приближават...но какво ще правите, когато се повтори сценария Pro-Tools? A за H2О и AiR спекулациите са доста големи. И то само заради 4-те елемента. Н2О дадоха да се разбере, че няма да се занимават със Steinberg. Дали щото е загуба на време, дали щото имат материален стимул да не го правят (и такива версии циркулират)....няма значение. Пазара е достатъчно наситен с най-разнообразни решения. Но вместо да си губим времето в чакане на некви панацеи - по-добре да свирим Цитирай
canev Отговорено Юни 3, 2007 Отговорено Юни 3, 2007 Здравейте! Интересувам се как се редят барабани.Знам как се влачат и се вкарват в проект ,но аз искам сам да си измисля ритъм ,а не да ползвам готовите.А как се оправя после динамиката и ритмиката .Има ли литература ниакаква на български или англииски, защото си ниамам и елементарна представа. п.с Става въпрос за EzDrummer и Addictive drums през CubaseSX3. Мерси предварително Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 3, 2007 Отговорено Юни 3, 2007 Много лесно: 1. В Кюбейса отваряш нов проект; 2. Добавяш МИДИ трак; 3. Зареждаш Addictive Drums (според мен са класи по-добре от EZdrummer); 4. На изхода на МИДИ трака задаваш Addictive Drums; 5. От туулбара избираш моливчето и рисуваш 4-8-16 тактов event върху този МИДИ трак, който си сложил; 6. Горе от менюто МИДИ избираш Drum Editor. След като се отвори - почваш да редиш. Ся ако грам хабер си нямаш от тактови размери и как да си измислиш ритъм няма да е "много лесно", както казах... Като литература бих препоръчал следните продукти: -Ray F. Badness - Drum Programming- A Complete Guide To Program And Think Like A Drummer (e-book за МИДИ дръминг); -Cubase SX SCi Master (едно СД видео туториали); -Cubase SX 3 Tutorial DVD (три ДВД диска видео туториали - МНОГО е добро!). Успех! Цитирай
vlado1113 Отговорено Юни 6, 2007 Отговорено Юни 6, 2007 Абе Хора немога да си експортна готовия проектq, File - export - audio mixdown и ми дава The left and right locators must be set. Защо не иска, каде бъркам. Цитирай
antonium Отговорено Юни 6, 2007 Отговорено Юни 6, 2007 ctrl A ( маркираш всичко ) после P маркерите застават в края на маркираното и си ок Цитирай
buto Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 Тук (Германия) където работя купихме Cubase 4 , у4или6тна версия , която срува 366 Евро . Нормалната цена е 799 Евро . Може да опитате от Бг. да я закупите за тези пари . 6те се радвам , ако съм помогнал на някого . Съжалявам за ло6ото писане . Успех . Цитирай
zanev 70 Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 (Редактирано) .... то и аз бих се радвал ама ..... не знам колко е средната заплата на работещите в това немско училище ама едва ли е под 1500-1800 евро , което ще рече че един Cubase 4 бил той и училищна версия струва около 20% от заплатата на учител да речем , въпреки че пак казвам нямам точна представа колко е заплата в Германия но това не е важно по важно е че това означава че един брой от тази версия в Русе да речем би трябвало да струва 20% от средната заплата тук - т.е. между 50-80 лева щото средната заплата в Русе е между 250 - 280 лева доколкото съм запознат ..... то мисълта ми е - buto приятелю нали се сещаш че това няма как да стане в БГ имам предвид някой да купи лецензиран софт ей тъй да си го има , пък дори и училищна версия , което е много много жалко ..... но факт , дано някой ден стандарта тук стане адекватен на понятия като Евросъюз и т.н. ...... дано ... Цеко Редактирано Юни 13, 2007 от zanev 70 Цитирай
buto Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 Фирмата Steinberg продава на у4или6тни заведения програмата с намаление . Аз съ6то не го знаех . Става доста трудно (трябва документ да се изпрати на Стаинберг) . Мисълта ми бе6е , ако от Бг. се направи запитване до Steinberg за няколко у4или6та в цяла Бг. Пък може да се полу4и не6то . Може пък и да стане . 4увствам се задължен към този Форум за6тото и аз полу4их от тук доста информациа . Поздрави . Цитирай
bassmaniac Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 .....всашност закупуването на учебен лицензен софт на Стаинберг и в България не е трудно.... верно че трябват малко документи но ако се обадите в АлмарКо ще ви обяснят какво точно е нужно........ Цитирай
abstract iv Отговорено Юни 21, 2007 Отговорено Юни 21, 2007 На тези от вас които имат възможност да плащат онлайн по някакъв начин (PayPal, кредитна карта и т.н.) препоръчвам този сайт: www.scitscat.com - от него можете да си купите Cubase 4 Crossgrade за общо $350 или Cubase 4 Studio Crossgrade за $170 ! Магазинът на този сайт се намира във Флорида, US, но хората правят доставки и до Европа и до други точки извън Америка, мисля че трябва само да се свържете преди това с тях чрез имейл или по друг начин за да се разберете за тарифите и условията за доставка! Goodluck ! Цитирай
jordanil Отговорено Юни 28, 2007 Отговорено Юни 28, 2007 Много ми трябва РАБОТЕЩ Cubase 4.ИМам няколко версии,но нито един крак не работи ....и не мога да я инсталирам и да работя.Мерси! Цитирай
Recommended Posts