Jump to content
Българският форум за музиканти

canev

Members
  • Мнения

    91
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Последни посетители

905 профилни разглеждания

canev's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

2

Обществена Репутация

  1. Здравейте! Ползвали ли сте такава боя за електрониката на китарата. Японска е, и изглежда, че върши работа. https://global.fcgrtokyo.com/elements,care-products.noise-hell.html Видях , че се ползва в този клип /към 3:25 мин/при ъпгрейд на Harley Benton Fusion III. https://www.youtube.com/watch?v=P7TS8JdoqzY
  2. ^ Благодаря много! Само не разбрах резисторите какви да бъдат, с какви параметри са най-подходящи. Излизат ми най-различни варианти в нета. Такива ми бяха писали да си взема : "Get a few 1/4W metal film or carbon film resistors with a 500K value" - но има най-различни от тях.
  3. @Продуцент Благодаря ти, точно от това имах нужда! @Baby Thomas @Koobenot Благодаря!
  4. Здравейте! Китарата ми е PRS USA S2 Custom 24 със стокови адаптери PRS 85/15 "S“ (Treble & Bass). Превъзходен инструмент, но единственото, което ми липсва в тази китара е "моят" звук. За чистата китара - нямам думи, но при някакъв дист.... става едно квакане /quack/ при високите, все едно звукът идва от телекастер. Смених нек адаптера с DiMarzio DP152FBK Super 3, същият проблем. Във форум на PRS ме посъветваха да "модифицирам" volume pot-а, преди да реша да купя 250К /който би трябвало да "притъпи" леко пронизителните "високи". Забравих да спомена, че той е 500 и адаптерите са свързани паралелно. Прилагам снимки от потенциометъра и wiring диграмата, както и описание на английски. Нямам идея дали мога да се справя....... Предварително благодаря!
  5. Благодаря! Предполагам, че и това може да свърши работа. Нали в серии трябва да се свърже?
  6. Здравейте! Бих искал да свържа този лампов усилвател с тези два кабинета . Усилвателят е с един output, но нямам идеа как да го свържа с двата кабинета - в паралел или серии. Правя се, че разбирам, но не знам кой е най-подходящият вариянт. Моля ви, не ме отчайвайте, че е невъзможно Благодаря!
  7. Здравейте! Мога ли да разчитам на по-реалистичен звук от китарата с мониторни слушалки от този тип ? В момента съм с Sennheiser HD 201 и се чудя за свирене в спалнята дали първите не са по-добро решение
  8. Не е при празни струни. По скоро се получава при bending, но само при първите 3 струни. Възможно ли е да е от не добре шлифовани прагчета?
  9. Ok обаче 1,2 и 3 струна имат "тенекиен" звук, а китарата е сетъпна добре.
  10. Здравейте! Имам проблеми със звученетео на 1, 2, и 3 струна на Epiphone Les Paul Standard Pro. Звукът е леко метален, тенекиен......От снимката мисля, че китайчетата не са си свършили работата както трябва, иначе китарата е прекрасна. Гледах позиционирането и на други нътове, но ми се стори, че са с еднаква височина, за разлика от моя. Може ли да се дължи този звук на нъта?!
  11. Здравейте! Опитвам се да свържа Marshall Valvestate 8040 със звуковата ми карта Scarlet 8i6 ( 3rd generation), но без успех. Маршалчето си има line output, картата си има line inputs , но......... Това е ръководството на Маршала, а това на картата. Прилагам и снимки от панелите на картата и Маршала.
  12. Здравейте! Искам да свържа звуковата си карта Line 6 към китарен процесор, с качествен S/PDIF дигитален кабел около 2 метра. Нуждая се от препоръки! Предполагам, че този може да свърши работа, но искам да поръчам подобен от БГ. Благодаря!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.