spd7693 Отговорено Май 20, 2014 Отговорено Май 20, 2014 http://vbox7.com/play:d3edf5fbc4 Да е по-ясно. Цитирай
miro2bg Отговорено Май 20, 2014 Отговорено Май 20, 2014 Не е простотия... https://www.youtube.com/watch?v=fJZ8o_P3k5c 2 Цитирай
travelcaster2 Отговорено Май 21, 2014 Отговорено Май 21, 2014 От къде сте, попитал един англичанин, посетител в норвежки ресторант, музиканти, които имали подобни тетрадки и естествено пеели на "английски" . От България, отвърнали те. Удивително, не съм и предполагал, колко си приличат нашите два езика. Дори разбрах няколко думи ... Това не е виц 11 Цитирай
ciriljhonson Отговорено Май 23, 2014 Отговорено Май 23, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=0uBOtQOO70Y 4 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 23, 2014 Отговорено Май 23, 2014 Finally!!!Ето и предхождащия дръм батъла разговор с тях: Понеже се оказа, че някои хора не са гледали т.нар. "More Cowbell" скеч на SNL и заради това им е убягнало половината смешно от горните два клипа, пускам и това наистина култово видео:http://vimeo.com/24403773П.П. Водещият на дръм батъл предаването Jimmy Fallon участва и в "стария" клип, където свири на барабани. Единият китарджия също е виден олигофрен - Chris Kattan.П.П.2. Кристофър Уокън играе ролята на Брус Дикинсън. Такъв тоноператор (или нещо сходно) наистина е работил в Колумбия Рекърдс по време на записите на тази песен. В скеча групата си мисли, че това е Брус от Iron Maiden. 2 Цитирай
BassTraffic Отговорено Май 23, 2014 Отговорено Май 23, 2014 (Редактирано) Не знам дали е постван този образ, но лично мен много ме впечатли https://www.youtube.com/watch?v=7KfLyTSuD_s#t=58 Редактирано Май 23, 2014 от BassTraffic 2 Цитирай
miro2bg Отговорено Май 24, 2014 Отговорено Май 24, 2014 Честит празник, на всички, които празнуват! Честито и на тези, които днес просто ще сложат статус "4esit 24 mai" или пък "ChEsTiT-pRaZnIk-BuLgArI XD ♥ Добре е да знаем, че:1. Буквите „ч” и „ш” отпадат от азбуката, понеже ве4е никой не ги използва. На тяхно място влизат отдавна наложените 4 и 6.2. Отпада буквата „ъ”, за да не се 4удим как се пи6е „мал4ание”, „сагласна сам” и т.н.3. Отпада и буквата „я”. В момента е възприето тя да се изписва като „q”, но това саздава проблеми, за6тото някой я 4етат като „кю” и става мазало. По добре е да се изписва като „иа”, например лелиа, диниа, Иамбол, Балгариа.4. Предлагам да отпадне и буквата „й”, за6тото е са6тата като „и”. Ниакой тапанари са против и казват 4е ако махнем и краткото как сме 6тели да пи6ем иордан иовков. Ма тиа са напално истре6тели ве, за кво да даржим неква буква само заради един гимнастик кво като е вип ба6та ми го познава и вика 4е бил свестен тип5. Тоа ермалък са6то е напално изли6ен. Закво ти е само да ти зима место на клавиятурата ебаси. Закво треа да има буква коиато се пи6е само в три думи. Ьога, ьод и идьот. Тва е расхи6тение.6. главните букви са пална простотиа. нема нужда от тиах. секи интелигентен 4овек се досе6та каде по4ва изреч4ението и каде не по4ва. то си е мноо ясно7. пи6е се „незнам”, „неискам”, „нестава”, „немога”. разбрахте ли БАЛЪЦИ!!!!!8. си4ките запетаики то4ки терета и подобни лаина триабва да отпаднат на кои му пука за тиа не6та? 7 Цитирай
Abbath Отговорено Май 24, 2014 Отговорено Май 24, 2014 (Редактирано) абжгдеjзиjклмнопрстуфхcc66tuyiuia(q) Редактирано Май 24, 2014 от Abbath 2 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Май 24, 2014 Отговорено Май 24, 2014 (Редактирано) Не толкова забавна, колкото ПРОСТОТИЯ, освен това сериозно нарушение. До колкото разбрах Виваком абонати го получават, а аз го получих на МТЕЛ, но пък съм в чубина с роуминг и може да е станала някоя шашма. Други мои познати на МТЕЛ го нямат този СМС. Чувствам се полъскан, че Барека ми пише лично! http://www.mediapool.bg/v-denya-za-razmisal-nikolai-barekov-narushi-izborniya-kodeks-news220636.html Редактирано Май 24, 2014 от G.Varbanov Цитирай
spd7693 Отговорено Май 25, 2014 Отговорено Май 25, 2014 На всичкото отгоре е незаконно, защото раздава лозунг в ден на размисъл. Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 25, 2014 Отговорено Май 25, 2014 Честит празник, на всички, които празнуват! Честито и на тези, които днес просто ще сложат статус "4esit 24 mai" или пък "ChEsTiT-pRaZnIk-BuLgArI XD ♥ Добре е да знаем, че: 1. Буквите „ч” и „ш” отпадат от азбуката, понеже ве4е никой не ги използва. На тяхно място влизат отдавна наложените 4 и 6. 2. Отпада буквата „ъ”, за да не се 4удим как се пи6е „мал4ание”, „сагласна сам” и т.н. 3. Отпада и буквата „я”. В момента е възприето тя да се изписва като „q”, но това саздава проблеми, за6тото някой я 4етат като „кю” и става мазало. По добре е да се изписва като „иа”, например лелиа, диниа, Иамбол, Балгариа. 4. Предлагам да отпадне и буквата „й”, за6тото е са6тата като „и”. Ниакой тапанари са против и казват 4е ако махнем и краткото как сме 6тели да пи6ем иордан иовков. Ма тиа са напално истре6тели ве, за кво да даржим неква буква само заради един гимнастик кво като е вип ба6та ми го познава и вика 4е бил свестен тип 5. Тоа ермалък са6то е напално изли6ен. Закво ти е само да ти зима место на клавиятурата ебаси. Закво треа да има буква коиато се пи6е само в три думи. Ьога, ьод и идьот. Тва е расхи6тение. 6. главните букви са пална простотиа. нема нужда от тиах. секи интелигентен 4овек се досе6та каде по4ва изреч4ението и каде не по4ва. то си е мноо ясно 7. пи6е се „незнам”, „неискам”, „нестава”, „немога”. разбрахте ли БАЛЪЦИ!!!!! 8. си4ките запетаики то4ки терета и подобни лаина триабва да отпаднат на кои му пука за тиа не6та? Това като стария виц,дето шефа на мангалите ги събрал - -Требва да махнеме Х от азбуката.. -Никой не пише Х@й,секи пише Уй -Никой не пише хубаво,секи пише убаво И някой се обадил : -Е как че пишеме нохче тогава? 1 Цитирай
НиколайGK Отговорено Май 25, 2014 Отговорено Май 25, 2014 Това последното го знам за Хасково (родния ми град, където съм прекарал 80 % от живота си), като там се пита "Как ще пишем хурна/хасфалт". Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Май 26, 2014 Отговорено Май 26, 2014 (Редактирано) За заплата "с която може да преживееш" идват хора, които "могат нещо да поработят" Редактирано Май 26, 2014 от Parni_Valjak 6 Цитирай
Recommended Posts